10 dagar kvar..

Bara10 dagar kvar tills det är dags för Göteborg!!
Det ska bli riktigt kul, en upplevelse att gå på Melodifestivalen även om inga favoriter kommer va där. Eller jag är rätt säker på att Måns kommer va där så kan ju hoppas på att stöta ihop med honom. :P
Annars så finns ju iad Alcazar på plats.

Kommentarer
Postat av: Marie

Den billigaste förstås, den är redan bokad och jag väntar med spänning. Vad ska man betala upp emot 400 kronor till för att få extra grejer? Det är ju bara spelet som jag är intresserad av. Det verkar vara invecklade, de nya reglerna i melodifestivalen. Det är nya men på något sätt så kommer det se ut som det ändå har gjort några år minus jury som jag inte fattade något av.

2009-01-27 @ 21:17:59
URL: http://aponi.bloggagratis.se
Postat av: Leeniz

Men ÅH du får fota min älskling Jonathan till mig <3<3<3<3

2009-01-30 @ 00:35:02
URL: http://leeniz.blogg.se/
Postat av: Marie

Jag hoppas också att det bara är ett rykte för att han har kämpas så länge för att förbli nykter. Rykter (om jag har förstått det hela rätt så startades det av att hans nuvarande flickvän sa att han börjat igen) Sen hoppas jag att turnén kommer till Europa som till Never gone i slutet av augusti/september. Men jag hoppas att det bara är ett rykte att Aj har börjat igen. Här http://www.bsbsquad.com/ kan du se ett klipp om vad ryktet kommer ifrån.

2009-01-31 @ 18:18:19
URL: http://aponi.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0