Bestulna på år av arbete


Mattias Andréasson, Erik Segerstedt och Danny Saucedo är chockade efter stölden av deras utrustning. "Jag vädjar till alla som läser det här att hjälpa oss", säger Erik Segerstedt.

E.M.D. förtvivlade: Det här är den värsta mardrömmen Succébandet E.M.D:s sommarturné är förstörd. Efter ett inbrott på deras hotellrum har killarna blivit av med alla sina datorer och förlorat flera års arbete.
- Vi är förkrossade. Om det är någon som kan hjälpa till kan de räkna med en saftig hittelön, säger Danny Saucedo.

Succégruppen E.M.D. är på sommarturné i Sverige. Just nu befinner sig medlemmarna Erik Segerstedt, Mattias Andréasson och Danny Saucedo i Båstad. Killarna checkade in på sitt hotellrum på Hotell Skansen tidigt på tisdagen.
- Allting var helt perfekt. Vi var taggade inför tisdagens spelning och alla var verkligen på topphumör, säger Erik.

Drog på efterfest
Han berättar att spelningen blev en av de bästa som de gjort.
- Vi var den sista akten på en festival här i Båstad. Och det var magiskt. Publiken var helt fantastisk och efteråt drog vi vidare på en efterfest i närheten av vårt hotell. Men när Mattias återvände till hotellrummet några timmar senare förändrades allt.

"Han var rasande"
Någon hade brutit sig in genom balkongdörren. Alla deras värdesaker var stulna.
- Mattias ringde mig direkt och berättade vad som hade hänt. Han var rasande. Fullkomligt knäckt, säger Danny.
- Det här är den värsta mardrömmen jag kan tänka mig. Vi har blivit av med två datorer och en portabel hårddisk. Danny berättar att de har förlorat flera års arbete. Musikprojekt som aldrig kommer att kunna ersättas.
- Men det är absolut värst för Mattias. Han har förlorat privata bilder från de senaste tio åren. Det handlar om minnen från hans liv som inte går att mäta i pengar.

Polisanmälde direkt
Killarna polisanmälde händelsen direkt. Men just nu har polisen inga misstänkta till brottet. Och killarna vågar inte ens tänka på alternativet: att de kanske aldrig kommer att få återse sina saker.
- Jag kan inte med ord förklara hur viktiga de här sakerna är. Jag vädjar till alla som läser det här att hjälpa oss. Om det är någon som kan hjälpa oss att få tillbaka våra datorer och vår hårddisk kommer vi betala ut en saftig hittelön, säger Erik.

"Betyder allt för oss"
Danny vill också rikta sig direkt till inbrottstjuvarna som bröt sig in i deras hotellrum.
- Vi kan till och med tänka oss att betala er en hittelön om ni bara lämnar tillbaka vad ni tagit. Ni har ingen användning för våra musikprojekt men för oss betyder de allt. Killarna ber alla som vet något att vända sig till polisen eller deras skivbolag Sony BMG.


Vet du nåt om stölden i natt? Hör i så fall av dig!
Kontakta Sony Music08-412 17 03 eller skicka ett mail till [email protected]
Hjälp killarna att få tillbaka sida datorer. Snälla!!

Kommentarer
Postat av: Sandra T

jävla korkade idioter!

2009-07-09 @ 23:18:43
URL: http://www.sandramusic.musicblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0