Ladies Night i NWT


Betyg: 4½

Tonight´s gonna be a good night. Martin Stenmark, Brolle, Andreas Johnson, Stephen Simmonds och Måns Möller kommer inspringande till tonerna av Black Eyed Peas partylåt I gotta a feeling. Publiken, som för kvällen endast består av det kvinnliga könet, vill bara inte sluta att skrika.


Det gyllene talet för kvällens show verkar vara fem. Femårsjubileum för Ladies night och fem välkända herrar på scenen.

Egentligen är det fyra musikartister och en Måns Möller. En komiker som antagligen är mest känd för sin medverkan i TV 4:s program Time Out. Kan han hålla måttet i den hårda konkurrensen av skönsjungande och bildsköna herrar?

Möller har laddat upp med ståuppnummer som berör vad kvinnor egentligen vill ha hos en man – och bitvis blir det hela mycket komiskt.


I sökandet efter
vad kvinnor vill ha citerar Möller bland annat Björn Ranelid på knagglig skånska. Något som avslutas med orden ”Knulla mig”. Jublet från publiken stiger. Visst är det lågt – men vi gillar det.

När tonerna från Journeys klassiska Don’t stop believin’ klingar når leendet på mina läppar inga gränser. För musikrepertoaren kan nog ingen av de nästan 2 500 i publiken klaga på. Den ena hiten efter den andra avverkas. Elvis, AC/DC, Guns n’ Roses, Colplay med flera står indirekt för underhållningen.

För det är rocken som dominerar kvällens show. Men om det är vinet eller musiken som får publiken att verkligen skaka loss – det låter jag stå osagt. Men skakas loss, det gör det. Bakarna är nog mer ovanför än på stolarna och det är antagligen inte en enda rumpa som inte gungar i takt till grabbarnas rockmedley.


Kvällens artister njuter
för fullt där de står på scen omringade av skrikande och dansande kvinnor. Och det kan inte annat än antas att turnén måste vara en riktig egoboost för deras självförtroende.

Förutom rock avverkas även en hel del andra inslag. Bland annat ett bastunummer, pojkbandstema och en hel del kontaktannonser.

Två timmar bara rusar förbi och helt plötsligt tar det slut. En utav kvällens sista låtar är Girls just wanna have fun. Och det är precis vad de 2 473 kvinnorna som besökte Löfbergs lila arena fick.

Källa: NWT


Kommentarer
Postat av: Aleksanderlily

Great website and thanks for sharing. If you ever need to exchange links please contact me.

2010-12-27 @ 13:38:06
URL: http://aleksanderlily.blogetty.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0