Imorgon..I tisdags skickade jag in 7 frågor till AA och imorgon kommer frågor och svar upp. Frågorna va till Veckans Intervju - Johanna Lazcano och jag hoppas att nån av mina frågor finns med. :)
Jag gillade inte alls hennes karaktär i AA, Kitty, förut men det gör jag nu.. Hon är faktiskt en favorit, efter Kim förståss. :P

Imorgon ska jag till tråkkursen och få ett papper om närvaro påskrivet och sen drar jag därifrån. :D
Är urskriven från idag.
Ska se om jag kan få mina papper som kursledaren har om mig också. Jag känner att jag inte vill att hon har dom, hon har ingen användning för dom när jag inte är där och jag litar inte fullt på henne heller.

13.00 ska jag och klippa mig. Det ska bli skönt men lite nervöst för det är ingen av dom vanliga som ska klippa mig. Denna tjejen är en fara för ozonlagret så som hon använder hårspray. XD
Direkt efter det så åker jag och pappa till Karlstad. Ska köpa dom sista julklapparna och kanske även ett Nintendo Wii.. Jag fick rätt mycket för ingenting pga den där tråkkursen så känner att jag kan använda dom pengarna till det, får ändå lön på tisdag. :)


Fast innan vi åker så måste jag kolla frågorna på AA's hemsida. :P
Nu ska jag gå och pyssla med lite julklappar - medan musfällan i det här rummet får göra sitt.

Ut på vägen igen..

Snart börjar Danny sin signeringsturné.
Den börjar i Göteborg 23 december och dit hade jag gärna åkt men att få med nån dit ner dagen innan julafton är nog rätt kört!!
Saknar honom ju så jag hoppas han kommer närmare efter jul. <3

4 underbara i Melodifestivalen..Dom här tre sköna är jokrar på plats i Leksand!!

MÅNS och E.M.D i Melodifestivalen så nog kommer jag få problem när det är dags att rösta. :P
Bara himla typiskt att ingen av dom ska va dit jag ska. Eller ja, Måns kommer säkerligen va på plats i Gbg när hans andra hälft ska göra sin debut... Hoppas man råkar honom där för då vet jag en som blir nöjd. :D

Snart jul..

Nu är det faktiskt snart jul. Jag älskar julen!!. :D
Älskar att packa in alla julklappar.
Packade in min prins Zuddas klappar här om dagen men inatt verkade han tycka att väntan får räcka och började packa upp. XD Han tog iaf sitt eget. :P

Just nu håller jag på att ladda upp lite foton som ska skickas på framkallning, som jag sen ska använda till en julklapp och till några julkort.

Jag vet, jag vet..

Jag vet att det har varit ont om inlägg den senaste tiden men jag har jobbat så har inte riktigt orkat sitta vid datorn så mycket..
Idag har jag inte varit hemma men ska försöka skriva lite imorgon. :)

Nu blir det sängen..
Natti natti

Julkul tävling!!

.
"Jultävling på http://www.matilda.se/ vinn en signerad skiva från E.M.D"

Ingen dålig tävling enligt mig. :)
.

Resa och bio

Bara 8 månader tills jag och 7 till åker till Kreta och imorgon ska jag på bio. Det blir Patrik 1,5 igen men blir man bjuden så säger man inte nej. :) Ska dit tillsammans med resten av personalen på dagiset jag jobbar på.

Längesen jag skrev här nu men skriver mer nån dag då jag inte är så trött och uttråkad.


RSS 2.0