Videochat med AJ..



Nu har AJ haft en videochat på BSB fanclub och det va verkligen underbart att få höra hans fina stämma igen.
Hela han är underbar. <3

Både han och Nick går på medicin så jag hoppas dom orkar köra showen i Las Vegas ikväll efter som gårdagens show faktiskt blev inställd.
Chatten blev framflyttad och va då i natt istället men det överlever man ju, tycker mest synd om dom som egentligen skulle ha varit på deras konsert igår. :( Men dom kan ju inte hjälpa att dom blir såpass sjuka att läkare säger att dom ska ställa in och sen dessutom låta bli att flyga.. Det är väldigt sällan det ställs in pga det och AJ har till o med kört på som vanligt med gipsat ben.


Men som sagt så va det en underbar stund att få lyssna när AJ svarade på frågor och säga att vi är dom bästa fansen i världen. Älskar honom och dom andra och saknar dom såå mycket!!

Men nu blir det sängen igen, dags att sova igen. :)
Igår va jag uppe till chatten började, 21 timmar så idag va jag ju lagomt pigg. Får hoppas att jag är lite piggare imorgon, eller idag blir det ju faktiskt.

Natti natti


Jag vann Danny-tävlingen!!!!!!


I morse gick jag in på Danny's hemsida för att kolla om vinnarna i tävlingen kommit upp men det hade dom inte.
Åkte då hem vid 11.00 och kollade igen efter en stund.
Jag blev helt varm och kunde inte sluta le när jag såg vem som vunnit - det va ju jag!! :D
Så nedrans häftigt!!
Jag tyckte att det va enkla frågor, för mig iaf, så trodde att det stog bland alla som skickat in men tydligen klarade inte alla frågorna och jag blev en av dom 5 lyckliga som vann. :)

Rätta svaren är:
Låt 4: Only wanna be with you
Releasedag: JULAFTON
Favorithotell: KlausK i Helsingfors

Det ska bli kul att se va mitt vinstpaket innehåller, det varierar mellan oss men jag hoppas på en signerad Radio-singel. Det kommer på posten i veckan. :)


Andra Avenyn snack..

Och så måste jag ha en egen post för Andra Avenyn..
Jises va Kim sexar till det nu, dom 6 senaste avsnitten är super!! <3
Visst att det inte är med någon Adam men ändå. Kitty är ju säkert inte den bästa för honom men det sätter eld på avsnitten iaf. :)
Kim berättar allt för Markus, utan att säga vem det är och Markus bokstavligen snor berättelsen och drar den för Liv. Och Tony håller tydligen på att få känslor för Kitty. Det kommer bli den kletigaste pannkakssmeten någonsin i AA. XD

Avsnitten är suveräna, så himla roliga med just Kim, Tony och Kitty.
Inte alls så roligt med just David. *stackarn*

Såg igår att sista avsnitten för säsong 2 kommer sändas 11 december. :(


Veckans intervju (förra veckan) va med fina Jonas Bane men inga av mina frågor kom med.. Det blev som jag gissade, att det kom in mängder med frågor till honom så man kan va glad över att han gått igenom mailen iaf. :P Denna veckan är det med Fortesa Hoti, ska försöka komma på lite frågor till henne också.
Och det blir en chatt på torsdag, med Maya och Göran. :)

Filmer beställda..


Beställde lite filmer igår, kostade en del men lika bra att ta allt på en gång.
Det blev Sjunde Himlen - säsong 4, Mamma Mia! och Westlife's nya. Gratis frakt och rabattkod på det på 51 kr.. I mailet stog det 50 kr så fick tydligen 1 kr i bonus. XD
Sjunde Himlen släpps denna veckan så jag hoppas att jag får den snart. Dom andra två släpps nästa vecka och jises va man ska mysa till det till Westlife-konserten och allt bonus. <3 Jag kommer få suget för dom igen och det känns otroligt skönt!!


Tråkkursen igen..

Sorry för dubbelpostarna i veckan men inget ville funka på bloggen och sen kom allt upp. Har till o med tagit bort en post och ska se om jag kan fixa till det som finns kvar och skriva dit det som absolut inte ville fastna.

Ska även skriva om mitt kalas i fredags men det gör jag senare, när jag är hemma.. Just nu är jag på tråkkursen och gör som vanligt ingenting. Lite mindre än 30 min kvar tills jag ska gå. Ska inte jobba idag, är ledig då jag ska jobba med barnen imorgon och tar städningen efteråt, men det kommer jag inte säga här utan gå som vanligt vid 11.00.. Inte en chans att jag tänker va kvar här ända till 16.00, gud vet hur många bloggpostar det kommer bli då idag. :P

---
Nu har kursledaren suttit brevid mig i över 30 min och pratat och tjatat. Helt sjukt va hon kan tjata!!
Det som är viktigt för henne är inte viktigt för mig och det tjatade jag tillbaka med, hela tiden. *puh* Jag tycker synd om mig själv. :P Hon undrade om jag skulle sluta här eftersom jag jobbar så mycket, jag sa som det va att det har jag funderat på länge. XD Men sa inte att jag inte tänker sluta nu, jag bara måste ha min praktik först. Vill va där. :)

Inte bara min dag..

Idag hade även Pluto fyllt år, farmor och farfars hund. Han dog strax innan sin 12 års dag så i år hade han blivit 13 år. Saknar honom otroligt mycket, han va verkligen världens snällaste hund. <3 Vi hade alltid vår födelsedag gemensamt, han föddes ju på min 10 års dag.. Jag va med och hämtade honom och det va jag som gav honom sitt namn.. *saknar*


Min födelsedag idag..

"Idag är det ingen vanlig dag, idag är det Maria's födelsedag. Hurra, hurra, hurra." :P

Vaknade med halsont och nu sitter jag på tråkkursen och fryser jag, men jag vet inte om det är kallt här inne eller om jag blir sjuk.
Mamma kom och väckte mig, hon vifftade på att Zuddas skulle komma men det va inte det lättaste. *hehe* Men tillslut kom han också. :)
Jag fick en choklad-julkalender, en trisslott och biljetter till Melodifestivalens delfinal i Göteborg!!!!! Vilken överaskning!! XD

Det gör inget att jag visste för det är en kul grej och biljetter till nåt är det bästa - man får presenten 2 gånger. :D
Nu måste jag bara vänta och se vilka som ska va i just Gbg..

Fick sms från pappa, som grattade mig och strax efter fick jag från Sarah.


22.32 - Idag hade även Pluto fyllt år, farmor och farfars hund. Han dog strax innan sin 12 års dag så i år hade han blivit 13 år. Saknar honom otroligt mycket, han va verkligen världens snällaste hund. <3 Vi hade alltid vår födelsedag gemensamt, han föddes ju på min 10 års dag.. Jag va med och hämtade honom och det va jag som gav honom sitt namn.. *saknar*


Mail och jobb..

Ikväll har jag skickat massa mail, eller iaf 3 st. :P
Två av dom va till tävlingar och det tredje åkte iväg till Veckans Intervju. Spännande, spännande. :)

Har varit lite trögt med bloggen men är så trött när jag har jobbat.. Igår, strax före 8.00 ringde Cattis (morbrors fru) från dagiset och undrade om jag hade lust att jobba, självklart sa jag (och hon fattade att jag va glad över att slippa kursen) och jag skulle komma så snart som möjligt. Va på plats 9.05, låter väl mycket men då hade jag hunnit göra mig i ordning och kört resan dit som tar 20-25 min. :)

Städade idag istället för igår, för det orkade jag ju verkligen inte och fick frågan om jag ville jobba imorgon också. XD
Men då börjar jag först 14.30 för det är nåt möte dom ska ha, igen. Ska städa innan det så hinner va på tråkkursen i bara 1,5 tim för måste väl åka vid 11.00. *yay*

Imorgon fyller man ju år en sväng då. :P
Fyller 23 och har värsta åldersnojan. Storebror säger att det går över men jag undrar när jag. *hehe*
Har kalas på fredag, så jag ska skriva ett inbjudningskort till Cattis. Skickar sms till kusinerna imorgon och hoppas på att dom kan komma och ringer till farmor och farfar.
Men först måste jag städa så ska gå och göra det ett tag nu innan jag blir allt för trött.

Natti natti..

Kevin B


Hittade den här på youtube och den är fantastiskt bra!!
Helt klart något jag skulle röstat på. :)

Och sen från i fredags..

Han fick helt klart mina röster!!
Slant på knapparna så Robin E råkade också få en röst. XD Men han va ju bra han också så det gör inget. *hehe*

Fars dag idag..

Varit hos farmor och farfar och firat lite fars dag. Det blev våfflor, gott men jag åt bara en.
Pappa va där också en sväng så han fick också sin present. Han fick två muggar, lite juliga med snöflingor och älgar på i rött och vitt och farfar fick fågelmat. han gillar ju att titta på alla fåglar genom fönstret så det är en rätt bra present. Båda fick varsin trisslott också.

Heja Kevin!!


Heja Kevin!!
Håller med Desmond, nu är det slut på det hela för vinnaren är redan klar.. Vinnaren är Kevin, inget snack om den saken!!
Otroligt bra röst och är glad nonstop. <3

Nästa veckas intervju..

När det ändå pratas AA så går "Veckans intervju" till ingen mindre än självaste Jonas Bane!!!
Det är ju det man gått och väntat på och nu händer det. <3
Måste komma på en massa bra frågor och hoppas på att han gillar dom.

Längtar verkligen till nästa Öppet Hus så att man kan få träffa honom och en hög med andra. Kom att tänka på det då det kom upp i chatten.
Jag bara måste åka denna gång!!
Jag är liksom redo att åka när som helst, bara det att jag inte kan åka själv. Eller kan och kan, men om man ska välja mammas ord så är jag en katastrof när det kommer till att köra i Gbg. XD

Nu ska jag youtuba. :)

Chatt med Fyr..



Chatten med Fyr är slut, en halvtimme efter att Moderator-Magnus sa att det blir kvällen om några minuter.. :P 
Efter den halvtimmen skrev Fyr: "Nu tjatar moderator-Magnus att han vill gå hem, så nu får jag sluta."  *haha*

Denna gången fick jag med TRE frågor!! Känns jättekul varje gång ens fråga dyker upp och får ett kort roligt eller långt invecklat svar. :)

Fråga: Vilken är den konstigaste frågan du fått i en chat?
Svar: Hahaha... Den har jag förhoppningsvis inte fått än ;)

Fråga: Hej! Hur har ditt schema sett ut för dagen?
Svar: Jobb, jobb, jobb... och jag jobbar fortfarande ;)

Fråga: Fyr är ett väldigt ovanligt namn, vart kommer det ifrån?
Svar: För att mina föräldrar tyckte att jag var den Fyr som lyser upp i mörkret... ;) Skämt åsido. Min pappa hade en lekkamrat när han var liten som hette Fyr Dahlstedt, som var son till provinsialläkare Helge Dahlstedt i Vilhelmina och det är efter Fyren jag fått mitt namn. Vi får se om det blir flera Fyrar i Sverige nu efter det här ;)


Bane's blogg och egna idéer...

Bane's blogg och egna idéer, inte helt fel nåt av det.
Missar inte Jonas blogg nångång, det går ju bara inte för sig. Han är nöjd med hur omslaget till QX ser ut och det fattas väl bara annat. Det är GALET SNYGGT!!!
Och egna idéer kan skrivas till manusförfattarna och det är ju jättebra även om mångas förslag är tråkiga. :P Det vanligaste måste väl va att Kim och Liv ska bli tillsammans igen och det vill inte jag, jag kan inte se det framför mig längre. Dom passar utmärkt som kompisar!! Kim ska helt klart få sig en seriös pojkvän så det blir lite fart igen efter att Adam försvann. :D


Kom på nu när jag såg veckans chatt, med Fyr, att jag kanske måste välja.. Mamma och hennes morbror ska iväg på nåt om släktforskning och jag hade tänkt följa med. Får se hur det blir nu då, kanske skulle hinna hem? *hmm*
Att jag missar AA är lugnt, ingen Jonas med och har ändå inte spelat in veckans avsnitt än och kan ju inte börja på veckans sista. Ska spela in alla 3 till helgen.

Grattis Cattis!!

Idag fyller fillemoster Cattis år.
Sa grattis när jag kom till jobbet och fick tårta.
Det va en barntårta med bla banan och choklad, den va god. :)

Presenten kom på posten idag, tillsammans med min IDOL bok. :)
Ska packa in hennes så den är klar tills vi ska till henne på fredag. Äntligen får man träffa kusin Sarah igen, hon har varit i Sthlm dom senaste månaderna så har inte kunnat ses!! Ska bli kul :)

Nästa vecka är det min födelsedag.. Vet va jag ska få av mamma och pappa hade nåt på G han också.
Spännande jue. :P



Har inte haft örhänge på flera veckor, bara det högst upp i brosket och satte i dom i snibbarna igår. 3 av dom 4 hålen är helt infekterade. Brukar bli så när jag plockar ur dom, växer igen supersnabbt så man får trycka i dom. Inte konstigt att det knasar sig.
Vänstra snibben är hård som sten och helt tjock, högra är det bara lite ont i. Men det kliar och det är väl ett tecken på att det läker iaf. :)


Sista veckan på praktiken nu men jag har frågat om jag får komma tillbaka nästa praktikperiod i slutet av november och det fick jag. Känns jättebra. :)
Så nu ska man bara överleva 2 veckor med kursledaren i projektet och sen är man ifrån där 3 veckor till. *skönt*
Skulle egentligen träffat henne idag men fixade så jag slapp. XD

Underbaring..

Tänk att just jag är faster till den underbaraste som finns.
Hon är så otroligt go och bara så galet söt. Idag är det hennes 14 månaders dag. :)
Hon skulle upp till mig, jag smälter varje gång och hon matade mig med en skorpa. *hihi* Ett tag tog vi varannan tugga men sen blev det mest att mata mig en sväng. Och en snorig puss fick man, inget man kan motstå. <3
Tog ett underbart kort på henne, ett kort som lätt skulle vinna en fototävling. Det besriver hur bra det verkligen är!! :D


Va hos Bosse och Cattis en snabbis förut, ett papper skulle påskrivas och efter att jag berättat varför jag ville byta dag på jobbet så va det självklart att jag fick det. Känns jättebra att kunna sms:a kursledaren imorgon och säga att jag inte kan följa med dom på tisdag!! :D
Har mejlat praktiken och skrev att jag kommer imorgon och att dom får säga till då ifall det inte går. Men jag åker dit till 9.00 så får vi se. :)

Glödhett omslag!!


"Nu är det ingen som helst skillnad om jag hånglar med tjejer eller killar"

Månadens omslag till QX är ju så galet glödhett att det bränner i ögonen.. OMG JONAS!!!
Det är faktiskt riktigt svårt att sluta kolla och artikeln är jättebra. Intressant och rolig. :)



 


RSS 2.0