Ensam hemma och trött..

Har hela huset för mig själv tills på torsdag kväll och jag är så trött att jag snart stupar. :P

Överlevde dom sista minutrarna på projektet i förmiddags också och har hämtat mina biljetter. Imorgon är det ännu mer projekt, va vi nu ska göra då. Tar med mig mp3:n "ifall" jag får tråkigt.. :P
Jobba imorgon efter projektet och pappa ringde förut och sa att knivkursen börjar igen imorgon. Ska bli kul att göra en julklapp och som verkligen kommer uppskattas. :)


Mejlat..

Nu har jag gjort nåt nyttigt, mejlat in frågor till Maya Rung via AA's hemsida. :)
Det blev 10 frågor och så skrev jag va Jonas skrev till mig och att hon ska säga till honom att det verkligen inte stämmer. <3
Svaren publiceras på fredag. *längtar* Jag hoppas att hon svarar på nån av mina frågor, gör hon det så skriver jag dom här. :)

Att man alltid ska behöva vänta på allt, men ikväll är det iaf Andra Avenyn!! :D
Fast igår när jag bokade biljetter till musikalen sa jag att jag inte vill ha för snart bara för att jag vill längta. :P

Men är den bra (annat vore konstigt) så kan jag alltid se den igen, den är ju inte långt bort.
Kan ge bort i present, det har jag gjort förr när jag velat se nåt och det har faktiskt uppskattats. Pappa fick se RENT, för att jag ville se den igen och Mamma fick se Grease, med underbara Måns i huvudrollen. <3

Är på kursen nu, har inte gjort nåt speciellt. Helt jättetråkigt hade det varit om jag inte haft musiken i öronen. *hehe*
Så fort det är slut här, om 40 min så ska jag åka hem och hämta koden så jag kan åka och hämta ut mina biljetter!!

Sovdags...

Men nu blir det sängen, ska upp till projektet kl 9 och göra nåt.. Minns inte vad men nåt va det och vi som brukar va lediga på tisdagar. :P
Nån uppgift va det iaf så får se va jag kommer sätta mig emot denna gången.
Vi fick veta att vi skulle göra rollspel nåndag iaf och att det skulle filmas, jag sa till direkt så om det är det så kommer jag inte va med.
Men det kanske inte är imorgon. :)

Natti Natti

4 månader sen Alex på Berns, Stockholm...

Idag är det också 4 månader sen min underbara stund med underbara AJ McLean, som äntligen presenterade sig som Alex igen. Han är otroligt stark!!
Känslan av att ha haft VIP-pass är sjuk, jag älskade varenda sekund!! Och jag älskar att han visar sina fina bruna ögon och inte bara gömmer dom som han gjort så länge.
Kommer aldrig glömma den kramen jag fick av honom, det va en kram jag väntat på i över 10 år så då kan man ju tänka sig hur lycklig jag va!! <3
Han sträckte fram handen till alla som kom fram, många tog den - det gjorde inte jag. Inte en chans att jag hade gått därifrån utan att ha bett om en kram. Och så underbar som han är så va det ju självklart att jag fick en kram. :D

Backstreet - AJ och ALEX är samma man men är man nära ALEX så kommer man mer inpå en väldigt känslig man..
Han presenterade sig som ALEX. :) *älskar den mannen*

Snart dags för musikal...

Musikalbiljetter beställda. :)
Ska se Spring Awakening i i Karlstad nästa vecka. Hur kul som helst ska det bli, har inte varit på nån musikal sen i december, då jag såg Footloose, så ser verkligen fram emot det.
Sen så har ju Joan Alderman en stor del i att jag kommer se just denna. :P
Träffade honom förra sommaren då han va en av Måns Zelmerlöws dansare och sen sett honom i Footloose såklart. :)

Vänstra hörnet på nedre raden, det är Joan det. :)

Foto av Håkan Larsson

3 julklappar bestämda...

Kommit på den perfekta presenten till mina grabbar i E.M.D.. Helt jättestolt över att ha kommit på en så bra grej. :D
Får vänta till jul då dom redan fyllt år för i år... Vill verkligen köpa detta.. Vet att dom gillar det och att dom använder sånt dom får så varför inte liksom. :P
Bara att välja och vraka, ha lite koll och hoppas att dom inte redan har just det.

Det va tre julklappar det, bara massa kvar. XD

3 års sen idag...

Det är ju slitsamt att gå och vänta på dom nästa avsnitten av Andra Avenyn.. Har precis kollat på veckans avsnitt och nu har väntan börjat igen - till nästa söndag!!
Enda trösten är ju att man kan kolla på avsnitten om och om igen, på både dvd, hemsidan och självklart på TV.
Är så himla glad att få se Kim och Adam tillsammans igen och vill ha mer av dom - NU!!! <3


Och idag är det exakt 3 år sen underbara Backstreet Boys va i Sverige för sin Never Gone turné på Globen - 28 september, 2005.. Det va en helt underbar dag och kvällen va fantastisk!! Sista turnén med Kevin bara, men det va man lyckligtvis ovetande om då och ett halvår till.
Dom har ju varit i Sverige efter det men den ännu mer underbara dagen tar vi senare. :)


Detta är kärlek det, älskar dom så otroligt mycket!!

Onsdagens post...

Brevlådan har fått jobba på högvarv denna veckan, fick ännu mer post i onsdags.
Skickade ju till Jonas Bane förra veckan, den 17 september och fick se ett vikt kuvert i lådan den 24:e. Det va nästan läskigt för det va ju mitt kuvert, som jag hade skrivit min adress på, frankerat och vikt som låg där.
Skickade sms först, vågade knappt öppna då det hade gått så otroligt snabbt! Men fick ju öppna, kikar in och ser att mina bilder är osignerade och ett dataskrivet brev finns med.

Jaha tänkte jag, det är det där brevet alla får som svar då skådespelarna inte har tid..
Tänk va mycket man hinner tänkta på så kort tid!

Tar upp bilderna och brevet och blir överlycklig - båda bilderna jag skickade med är signerade, på baksidan och brevet är personligen från ingen mindre än underbare Jonas Bane till MIG!!! :DDet va ett helt personligt brev från just honom, absolut ingen annan!! Det ser man på det han skrivit, på ordet han valt för att besriva sig själv på en bild.. Ett ord som verkligen inte stämmer och jag hoppas väl att ingen annan på svt sitter och skriver åt skådiskarna med såna ord!!

Och för att sen krydda det hela med lite extra så svarade Simon Gavik, som spelar "Adam" på en kommentar jag skrev till honom.. Då blev det för mycket så jag kunde inte sitta still. :P

Tisdagens post...

Händelserik vecka. :)
I tisdags fick jag TVÅ stora postrar på E.M.D!! Jag hade hoppats på att få en, men inte ens det va ju säkert och så är hon galen och skickar två st.. :D Dom är identiska men det gör ju inget. Ena kommer hamna på väggen och den andra kommer jag ta med så fort jag får chansen att träffa dom igen och få den signerad.


Snygga, eller vad?!

Det känns att jag inte träffat eller sett dom på 2 månader nu faktiskt.. Det va ju självklart helt underbart att träffa dom men man fick ju mersmak och bara MÅSTE träffa dom igen.. Saknar dom bara mer och mer!!

IDOL & Maria Wern

Nu har jag kollat på både IDOL och nya serien Maria Wern - Främmande fågel.
Verkar va en bra serie av vad man såg på första avsnittet. En hög med bra skådespelare, synd att det är så få avsnitt bara.
 
Till helgen är det äntligen Mâten *Marknad*. :)
Årets största händelse här, eller det och V75 då, så ser fram emot det. Ska troligvis *förhoppningsvis* va barnvakt, åt min lilla brorsdotter på lördag. Får se vad vi kommer att hitta på då, är det inte sent så kanske det blir en Marknadstur i barnvagnen eller så är vi bara här och busar loss. :)

Det enda jag vet säkert att jag ska kolla efter på Mâten är säsong 1 av The O.C, den borde finnas på ena gatan i det nedre.. Massa filmer där. :) Funderar på halsband också, med bokstäver men har ännu inte bestämt hur det ska va.. Det värsta är om jag måste välja bland mina förslag. *hua*
Sen finns det ju en massa annat att kolla på, det är ju ändå 700 knallar.

Tittut..

Två timmar på kursen idag för att sen åka och jobba.. Mycket vettigare att jobba även om det inte är bästa jobbet så är det alltid något. Lekte tittut med en liten pojk. :)

Skrev inget brev på kursen idag, det gick inte men ritade och det blir den Simon Gavik denna gång.. Men har skrivit hemma, det är inget långt brev så är nästan klar. Sen ska det bara skrivas rent så kan det skickas och det blir troligen imorgon det. Hoppas han gillar det. :)

E.M.D ska ut på signeringar nu i höst, för nya singeln 'Alone' men än så länge har bara ställen på östra sidan kommit upp så hoppas på västra sidan snart!! Är ju ändå 1,5 månad sen jag träffade dom. :P
'Alone' är en grymt bra låt så ska ju helt klart köpa singeln och snart är videon klar också!

Nu har jag nyss kollat på Outsiders och imorgon är jag ledig eller va det kallas. Vi har inga datorer så ska planera studiebesök som vi själva ska gå på, helt ensamna men det kommer jag inte fixa så får se va hon säger om det.

Och nu ska jg se om jag kan välja en film som jag kan se på och lägga mig på sängen. Är redan trötter.

Ny blogg

Nu har gett det här med en blogg en ny chans. Vi får se hur det går denna gången, det är så svårt ibland att komma på nåt att skriva. Fast egentligen behöver det inte va nåt vettigt. :PSom idag, en slapp söndag har jag scrappat ihop ett kort. Ett grattis kort blev det, som ska skickas till en söt grabb som fyllde 21 år 14 september. Han heter Jonas Bane. *hehe*Jag blev väldigt nöjd med det, nog det finaste jag har lyckats få ihop faktiskt.


Nu har gett det här med en blogg en ny chans. Vi får se hur det går denna gången, det är så svårt ibland att komma på nåt att skriva. Fast egentligen behöver det inte va nåt vettigt. :PSom idag, en slapp söndag har jag scrappat ihop ett kort. Det blev ett grattis kort, som ska skickas till en söt grabb som fyllde 21 år idag (igår blir det ju, 14 september). Han heter Jonas Bane. *hihi* Jag blev väldigt nöjd med det, nog det finaste jag har lyckats få ihop faktiskt. Jag hoppas att han också gillar det och bilden han ska få signera. Fotar den så fort den är klar också. :)

Mitt scrappade kort till Jonas Bane.

Det syns dåligt på bilden men det är fem hålnitar där också.Brevet kommer jag fila på imorgon, på "lektionstid". Mamma kallar det dagis, och att bara reflexvästarna fattas.Himla värdelöst projekt som Arbetsförmedlingen har startat. Undra när dom själva kommer på det?Nu ska jag gå och tejpa fast bilden på Jonas så jag kan börja rita imorgon. :) Sen blir det sängen tror jag minsann, ska ju ändå upp till det där projektet och vi skulle faktiskt få frukost där. :P

Natti natti.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0