Heja heja Uddevalla
Stjärnorna i gröna laget
Ni ska vinna hela slaget
Ni är coola, ni är balla
Heja heja Uddevalla
Telefonnummer: 099 - 402 01
Sms: skicka ERIK till 72 400

...


Tänker på dig..

10 dagar kvar..

Bara10 dagar kvar tills det är dags för Göteborg!!
Det ska bli riktigt kul, en upplevelse att gå på Melodifestivalen även om inga favoriter kommer va där. Eller jag är rätt säker på att Måns kommer va där så kan ju hoppas på att stöta ihop med honom. :P
Annars så finns ju iad Alcazar på plats.

Veckans Intervju - Filip BenkoI tisdags kunde man skicka in frågor till Veckans Intervju igen, denna gång till Filip Benko och i fredags fanns den klar på webben som vanligt.
Kom på den och kollade snabbt innan jag åkte till Arvika för att fira kusin och fick mig en riktigt glad överaskning.
Flera av mina frågor fanns med. :)

Vilken är din absoluta drömroll?
- Wow! Ojoj. Har nu suttit i 20 minuter och funderat. Jag har ingen aning! Men jag tror att en roll som får en pojke/flicka som ser filmen att ändra på sitt liv och att bli inspirerad. Det är min drömroll!

Vem är din favoritskådespelare?
- Om vi specificerar frågan; min all time favourite är James Dean, men han är avliden nu. En som lever är Brad Pitt.

Liksom bara det att han lagt ner en massa tid för att svara på frågorna gör att man blir glad. :)


AA-chatt med Johanna Lazcano..Ikväll va årets första AA-chatt och jag va självklart med. :)
Chatten va med Johanna Lazcano, hennes chattdebut hos AA.

Jag fick svar på en av mina frågor, då blev jag glad.

Fråga: Hej. Vilken va den senaste konserten du va på? Kram
Svar: Å, shit! Det där e typ ett komplex för mig för jag går aldrig på konserter...det var nog Laleh på Södra Teatern för lääänge sen.


Brev från Ola Rapace..

Fick fin post idag, kuvertet hade svarta kanter och jag såg därför direkt vem det va ifrån.
Nämligen Ola Rapace!!

Skickade brev till honom 27 november, 2008 så det tog knappt 2 månader att få svar. :)
Vågade knappt öppna för man vet aldrig va man får tillbaka, sms:ade lite och Mikaela tyckte jag skulle öppna. *haha* Omslaget till Tusenbröder va signerat och så va det ett handskrivet brev från Ola. :D
Han tyckte att jag skulle komma till Sthlm och se honom i hans nästa pjäs, så det måste jag ju och så fick jag hans mailadress.

  Blev verkligen genomglad av det här brevet, han är en stor favorit!! Han är helt klart Sveriges bästa skådespelare och absolut en av världens bästa!! <3

Duktig jag varit nu

Nu har jag iaf varit rätt duktig ikväll, skrivit en "massa" inlägg. :D
Fast nu måste jag faktiskt lämna datorn, jobba imorgon ju men jag hoppas att jag har mer att skriva imorgon. Kanske kan skriva om alla saker som 2009 har att vänta? Det tål att funderas på. :)

Natti natti

Backstreet-Bebis på väg..

Backsteet Boys egen Howie Dorough och hans fru Leigh väntar sitt första barn, som väntas komma i juni.
Det berättade dom exklusivt för tidningen People. :)
Dom har valt att inte kolla vilket kön barnet har för det enda dom vill ha är ett friskt barn. Det finns redan många flickor i familjen, inte en enda pojk så dom tror att deras familjer hoppas på en pojk men för dom själva spelar det ingen roll.

Jag har försökt känna efter va jag tror men det är för tidigt. Jag brukar ofta ha rätt så måste känna efter ordentligt innan jag säger nåt men chansen för en flicka känns lite högre faktiskt.
Både Brian och Kevin har ju pojkar, på 6 år och 1,5 år så visst vore det väl på tiden med en liten latinflicka? :P Det enda jag är övertygad om är att Howie's lilla kommer bli lika söt som Baylee och Mason. Två ursöta pojkar. :)

ShoppingI torsdags va jag i Karlstad, följde med mamma som skulle dit.
Jag bestämde mig för att shoppa kläder redan innan vi åkte, hittade inga byxor som jag föll för men tre huvtröjor. :)

Den längst till vänster hittade jag på Carlings, kostade en del men det är ju snygg.. Såg den först i andra färger som inte va så snygga och blev riktigt glad när jag såg den.. Har sett Erik Segerstedt med en sån och gillade den direkt.
(Den ser gul ut men den är grön)
Dom andra två fanns på Cubus, den grå/vita såg jag på nätet innan och gillade direkt och den andra med grönt i huvan föll jag för på plats. Båda fanns i andra färger men jag valde såklart dom snyggaste. :P

Sen köpte jag även boxen med alla tre säsonger av Anna Pihl och stirrade på en kille som jag kände igen, kom på sekunderna senare att det måste ha varit Staffan Stridsberg från sista säsongen av Fame Factory. :P

Lite fart...

Nu ska vi se om jag kan få fart på bloggen igen, ska göra mitt bästa. :)

Det har väl hänt massa så jag vet inte ens va jag ska skriva om. *hmm* Jaja, ingen idé att ta saker jag inte kommer på. :P

Ska iaf jobba imorgon, det verkar bli sista veckan som jag städar på det dagiset. Jobbet hör ihop med köket och nu är det en som tar både kök och städ.. Tråkigt för jag trivs verkligen men jag ska iaf få fler timmar i barngruppen så kommer va där en del iaf. :)
Har fått en lapp om springvikarie, så den ska jag skicka in så fort jag bestämt vilken ålder på barn jag vill jobba med. Tror jag ska ta 1-5, kaotiskt men härliga åldrar. :P

Ska skriva snart..

Ska skärpa mig nu, har ju inte skrivit nåt inlägg på evigheter.
Men jag hinner faktiskt inte skärpa mig idag, måste lägga mig om jag ska orka jobba imorgon och på kvällen är det knivkurs. Måste tänka ut va det ska bli för nån kniv denna gången, hur den ska se ut och vilket knivblad jag ska ha.

Fast jag ska försöka hinna skriva lite imorgon, finns egentligen massa att skriva om. :)

Natti natti

RSS 2.0