V

Idag har jag avbokat min order från discshop.
Beställde 7 juli och skulle få vänta ytterligare 1-2 veckor nu så jag avbokade. Beställde den direkt från en annan sida och den är skickad så får den imorgon, senast fredag. Har inte sett avsnitten på ett bra tag så det ska bli kul att se dom igen. :)

Hittade en låt på datorn tidigare i veckan som jag inte hört på länge, nu har jag lyssnat massa på den sen dess. Det är You Stood Up med fd pojkbandet V, med Kevin McDaid. Hade aldrig hittat den här låten om Kevin inte varit Mark Feehily's (Westlife) pojkvän. :)


Tycker denna är så vacker också. Söta Mark står inför många massa tusen och säger att han älskar Kevin. <3

 

RUN EMD

Har varit till Arvika idag, på Gammelvala. Det va blött och lerigt. :P Träffade en från knivkursen jag brukar va på och han sa att det fanns en knivmakare där, hade missat det så då gick jag dit. Såg den minsta kniven jag någonsin sett, den va inte ens 1 cm stor och hade ändå skaft och blad!! Och min nästa kniv som ska va just liten men om man jämför så är den enorm. Bladet är ca 2,5-3 cm på den jag ska göra. Fick lite tips och idéer hos honom som jag ska satsa på. :)

Va i stan också, parkerade vid området där EMD ska spela i augusti. Spelschemat är klart också så nu vet jag vilka tider jag ska passa den dagen. Härligt. :) Backstageområdet består av en sjö så där ska dom väl ändå inte komma undan. :P
Hoppas verkligen att dom har RUN EMD t-shirtarna med sig där, SKA ha en sån innan jag åker till Kreta!!

Nån som har lust att köpa en RUN EMD t-shirt åt mig?? :D
Pengarna bara väntar på att få köpa en sån, fanns inga i Trollhättan. 200 kr + porto för att skicka den till mig väntar på att användas. :)


Har visst varit medlem på emdartist i 4 veckor idag. :)
Och har fortfarande ont i ryggen, men det går väl över nångång.


EMD i Trollhättan

Nu har jag varit uppe i 8 timmar och jag är trött. Ja, jag gick upp 15.15 idag. Kom hem 6.30 igår, gick och la mig 8.30 för innan dess va jag inte trött, inte det minsta. Idag har jag varit stel och haft ont i ryggen men det sa läkaren att jag troligen skulle få. Va med om en bilolycka på väg hem från Trollhättan igår.. Den kunde ha slutat mycket värre då vi hade otroligt tur i oturen!
Hade en otroligt bra kväll fram till dess. Men nog om detta, finns roligare och mer intressanta saker att skriva om.

Spelningen med EMD va otroligt bra!!
Va rätt skeptiskt mot orkester på scenen samtidigt som mina underbara snubbar men jag blev posetivt överaskad. Det va faktiskt rätt kul att se nåt annorlunda. :) Det va inte mycket folk när jag tog plats vid scenen, 4 timmar innan men på kvällen va det massa! SC va nog det bästa, trodde att jag hade missat det men inte då. Håller på att skriva ett sms till Mikaela när dom kommer i bilen, fick avbryta det för jag blev ju helt plötsligt väldigt upptagen. :P Danny hade sina glasögon på sig och om nån vet va jag tycker om det så är det just Mikaela.... Inget negativt kan jag ju lova.

Två pojkar kom bort eller dom va det ju reda på, det va föräldrarna som va väck.
Hoppas att föräldrarna kom till reda. :P

Klockan va ungefär 21.45 när dom tre underbara kom på scenen igen. Mycket snygga!
Självklart ska dom utmana ödet och gå ner framför scenen, samtigt alla tre TVÅ gånger. Kaos såklart. Förstår inte va folk tänker där, 2 meter från staketet och ska få fram händerna. *hehe* Men självklart vill man bara ta lite på dom när man får chansen. :)
Alla har väl sina favoriter bland låtarna och dom sjöng tre av mina. :) Alone, med en orkesterkille på piano. Älskar den låten. Danny tog sin If Only You och Erik sin nya Break The Silence som jag älskade från första gången jag hörde den på Liseberg.
Dom avslutade med Baby Goodbye och kastade ut sina blombuketter. Undra hur många bitar dom gick i. XD När dom va påväg av så skreks "en gång till" och dom ångrade sig och kom tillbaka - utan att ha nåt egenteligt extra nummer så vi fick I'm Yours och Baby Goodbye, igen. :D

Jag förstår inte hur folk inte kan älska dom här tre. Danny, Mattias och Erik är så fantastiskt underbara! Det va inte mycket att träffa den här kvällen. Dom kom vid 19.30, hade SC och åkte. Kom tillbaka 21.30, uppträdde, va på vip-området i kanske 15 min och åkte. Helt underbara bara för att dom gjorde allt rättvist och inte signerade till någon utanför vip!

Saknar dom redan.. <3
Önskar att jag hade fått träffa dom ändå, speciellt efter hur kvällen slutade. En kram av dom skulle få mig att tänka på så mycket annat. Bara att få träffa dom skulle va värt så mycket, ännu mer just nu.
Längtar tills jag ska se dom i Arvika och hoppas att jag får chansen att träffa dom då. <3

...

Ååå va jag verkligen hoppas på en fullträff imorgon!!
Vill såå gärna!!

Snart...

Inte länge kvar tills det är söndag nu. Snart, snart, snart!!!
Då är det Trollhättan som gäller. :D
Resan dit kommer va lugnt, ett par timmar och ingen väntan alls. Jag kör ju. Men sen, då kan vissa bereda sig på sms. :P Kommer va i Trollhättan hela dagen och EMD spelar inte förrän på kvällen. Det blir några timmar att döda men när man vet va man får så är det värt väntan. :) Tre underbara snubbar på scenen. <3 Saknar dom varje dag. Spelningarna är underbara och man kan leva ett bra tag på det men killarna själva skulle jag vilja ha runt mig varje dag.

Inte alls länge tills jag ska se Måns heller. Det ska bli super det också!!
Hoppas bara att det är fint väder, då stannar vi över och har hela nästa dag där också. Kul, kul. :)

Idag har ju Harry Potter och Halvblodsprinsen premiär. Det va verkligen på tiden! :) Tror Sarah skulle och se den idag, lyllosen men jag ska se den nästa fredag, den 24:e. Tror att jag orkar vänta till dess iaf. *hehe* Får åka ner ett par timmar innan den börjar för att köpa biljetter. Inte alltid så bra när man inte kan boka innan och måste hoppas på att få biljetter. Detta är just en sån film då man måste va där ett bra tag innan. Sen kan man ju bara ta platserna man vill ha, slappa där och bara vänta. Finns ju inget annat att göra och denna filmen vill jag allt se. :)

Nu ska jag ta mig en titt inne på facebook. Man kan ju ha missat nåt. :P


Hope & Glory

Nu har Måns sjungit så vackert för vår Kronprinsessa.
Den akustiska versionen av Hope & Glory är så otroligt vacker! <3

30 augusti ska jag troligen till Stockholm, till Mikaela och då blir det EMD på Gröna Lund. :) Kan bli en spännande dag, har aldrig varit inne på Gröna Lund. :P Ser fram emot detta.

Sen är jag lite trött på discshop, gillar det stället men man behöver väl inte komma överens hela tiden. :P
Beställde The L Word, säsong 5 förra tisdagen och väntar fortfarande. Men senast nästa vecka ska dom få in den på lagret igen. Tråkig väntan men det går.


Kalas-tajm

Nu ska jag gå och se på en dvd som fixades under helgen. Svartjobb antagligen. :P
Haft den på vhs länge men nu finns den på dvd - mitt 4 års kalas. *hehe* Mina kusiner är med i den, nästan 4 och 1,5 år så det är en rolig film med oss 3. Sen ska jag söka upp sängen, kolla på nån film. Mår inte super, ont i huvudet. :/
Men nu ska vi gå och skratta.

Flickan som..



Flickan Som Lekte Med Elden - biopremiär 18 september!! *längta längta längta*

Jag har aldrig sett fram emot en film så mycket som efter den här.
Flickan Som Lekte Med Elden är den bästa boken jag någonsin läst, bästa av dom tre av Stieg Larsson och efter jag kollat trailern så kommer jag nog inte bli besviken!
Jag kan kolla på den om och om igen utan att tröttna. Har sett den x antal ggr nu. :P Massa bra skådespelare också, Noomi Rapace är riktigt bra. Efter första filmen så kan jag inte se nån annan än just hon som Lisbeth Salander. Och efter att ha sett första filmen så kunde jag se personerna när jag läste böckerna. :)

Shattered

Om jag inte minns helt fel så va jag igår inne på att vänta med att lyssla på Backstreet Boys läckta låtar ett tag till - det sprack. :P Fixade dom förut genom msn, 4 st och jag är helt lost på en av dom redan!! Shattered.. Gah!! DEN vill jag höra live i december. Den MÅSTE dom sjunga!

Mindre än 5 månader tills dom är på Hovet.
Längtar både dit och efter nya albumet!! <3

6 oktober..



Backstreet Boys sjunde album, This Is Us släpps 6 oktober!!
Albumets första singel, Soldier Down kommer i slutet av juli. Det är en låt som ännu inte har läckt ut!
Men jag har inte hört en enda av dom låtarna som faktiskt har läckt, känner att jag inte vill det än. Jag skulle gissa på att dom är lätta att få tag på, bara att fråga några på msn men jag vill längta och vänta ett tag till. :)

Längtar verkligen tills man får se dom nära igen, det va en dröm jag hade och en dröm som fortfarande finns kvar. <3

Bestulna på år av arbete


Mattias Andréasson, Erik Segerstedt och Danny Saucedo är chockade efter stölden av deras utrustning. "Jag vädjar till alla som läser det här att hjälpa oss", säger Erik Segerstedt.

E.M.D. förtvivlade: Det här är den värsta mardrömmen Succébandet E.M.D:s sommarturné är förstörd. Efter ett inbrott på deras hotellrum har killarna blivit av med alla sina datorer och förlorat flera års arbete.
- Vi är förkrossade. Om det är någon som kan hjälpa till kan de räkna med en saftig hittelön, säger Danny Saucedo.

Succégruppen E.M.D. är på sommarturné i Sverige. Just nu befinner sig medlemmarna Erik Segerstedt, Mattias Andréasson och Danny Saucedo i Båstad. Killarna checkade in på sitt hotellrum på Hotell Skansen tidigt på tisdagen.
- Allting var helt perfekt. Vi var taggade inför tisdagens spelning och alla var verkligen på topphumör, säger Erik.

Drog på efterfest
Han berättar att spelningen blev en av de bästa som de gjort.
- Vi var den sista akten på en festival här i Båstad. Och det var magiskt. Publiken var helt fantastisk och efteråt drog vi vidare på en efterfest i närheten av vårt hotell. Men när Mattias återvände till hotellrummet några timmar senare förändrades allt.

"Han var rasande"
Någon hade brutit sig in genom balkongdörren. Alla deras värdesaker var stulna.
- Mattias ringde mig direkt och berättade vad som hade hänt. Han var rasande. Fullkomligt knäckt, säger Danny.
- Det här är den värsta mardrömmen jag kan tänka mig. Vi har blivit av med två datorer och en portabel hårddisk. Danny berättar att de har förlorat flera års arbete. Musikprojekt som aldrig kommer att kunna ersättas.
- Men det är absolut värst för Mattias. Han har förlorat privata bilder från de senaste tio åren. Det handlar om minnen från hans liv som inte går att mäta i pengar.

Polisanmälde direkt
Killarna polisanmälde händelsen direkt. Men just nu har polisen inga misstänkta till brottet. Och killarna vågar inte ens tänka på alternativet: att de kanske aldrig kommer att få återse sina saker.
- Jag kan inte med ord förklara hur viktiga de här sakerna är. Jag vädjar till alla som läser det här att hjälpa oss. Om det är någon som kan hjälpa oss att få tillbaka våra datorer och vår hårddisk kommer vi betala ut en saftig hittelön, säger Erik.

"Betyder allt för oss"
Danny vill också rikta sig direkt till inbrottstjuvarna som bröt sig in i deras hotellrum.
- Vi kan till och med tänka oss att betala er en hittelön om ni bara lämnar tillbaka vad ni tagit. Ni har ingen användning för våra musikprojekt men för oss betyder de allt. Killarna ber alla som vet något att vända sig till polisen eller deras skivbolag Sony BMG.


Vet du nåt om stölden i natt? Hör i så fall av dig!
Kontakta Sony Music08-412 17 03 eller skicka ett mail till [email protected]
Hjälp killarna att få tillbaka sida datorer. Snälla!!

MJ's minnessermoni

Har kollat lite på Michael Jackson's minnessermoni.
Det va så hemskt när hans dotter ville säga sitt, nästan så man började gråta själv. :(
Får se om jag fortsätter att kolla på allt med honom nu ikväll.

Ska upp tidigt imorgon, lilla underbara brorsdottern kommer vid 7.00 och ska va här till ca 16.00. Kommer ha fullt upp hela dagen och va helt slutkörd på kvällen. Ska ha henne på torsdag också.
Men vi ska ha det skoj, har tänkt att vi ska gå till farmor och farfar vid 8 tiden och hälsa på lite. Sen får vi se.
Har aldrig haft henne själv så länge så är lite nervös. Men det kommer säkert gå finemang, annars får jag väl ringa efter förstärkning. :P

Älskar den lilla söta tjejen. <3

3:e knodden på väg..



Shane Filan och hans fru Gillian väntar smått i början av 2010.
Det är deras tredje knodd.. Sedan tidigare har dom Nicole, 4 och Patrick, snart 1 tillsammans.

Detta blir, beroende på hur man räknar, det 7:e barnet i Westlife-klanen.
Nicky har Rocco och Jay, 2 med sin fru Georgina. (F.d medlemmen Brian McFadden har Molly, 8 och Lily, 6)

Kan ju bli fler, vem vet. Kian är nygift med sin Jodi. Blir väl en aning krångligare om Mark och Kevin vill ha barn, men omöjligt är det ju inte. :)


Till Sverige igen!!!!



Helt ny bild, till deras nya album This Is Us.
Det släpps i september, precis innan deras Europa-turné drar igång! :D

4 december, 2009 - HOVET, Stockholm

Mina älskade Boys kommer till Sverige igen - ÄNTLIGEN!!!!
Längtar nåt så otroligt mycket efter dom, dom saknas hela tiden då dom inte är här.
Snart släpps biljetterna. Tiden kommer gå snabbt och snart är det faktiskt december. Vi tre som ska gå tillsammans kommer få en dundrande kväll som inte glöms!!

2 juni..

E.M.D
2 juni på Liseberg

 
  
 

Spelningen började kl 20.00.
När jag kom dit så köpte jag först poster och RUN EMD t-shirt och dom sa att killarna skulle signera efteråt. Yay liksom, värsta bonusen!
Jag kunde ha ställt mig längre fram men valde att stå vid det andra kravallstaketet, såg jättebra och höll koll på signeringskön.
Dom tre underbara kom in på scenen strax efter 20.00 och höll igång i nästan 1 tim och 15 min. Spelningen va hur bra som helst, älskar verkligen dom här snubbarna!! Erik sjöng sin nya låt "Break The Silence" för första gången och jag älskade den direkt.

När dom hade några låtar kvar så gick jag till signeringskön, som hade börjat bildas. Hamnade riktigt långt fram, inte alls många framför. Höll på att bli mos mot väggen när tråkigt folk ska trycka så förbannat för att komma in - men det är så det är, jag överlevde ju.

Väl framme va det näst in på pillförbud, folk försökte - killarna drog sig undan. En del fick nästan riktiga kramar, nån slets bort av vakter. Det va för mycket folk och dom ville inte va där hela natten. Det förstår jag.
Jag fick mitt signerat, med en Pussikram från Matte. :)
Måste köpa en ny t-shirt nästa gång jag får chansen, klarar inte riktigt av att använda den. *hihi*

Efter jag varit inne på signeringen så tog vi en sväng runt parken, bara för att titta. Gick sen tillbaka till dom tre underbara igen - bara för att jag bara löt se dom igen. :P Det är därför det ena fotot från signeringen är mörkare, för det va sent och parken va egentligen redan stängd.

Sen bar det hem, 24 slitsamma mil i mörkret. Inte det minsta roligt men jag hade en helt fantastisk kväll med grabbsen. :)

Det får va..

Jag har tänkt ett bra tag nu att göra om bloggen lite. Har suttit med en ny header en stund nu men kommer ingen vart med den. Det är ju inge fel på den jag har nu så den får helt enkelt va ett tag till.

Nu ska jag fixa i ordning lite bilder från EMD på Liseberg. :)

RSS 2.0