Första advent

...

Plåster i pannan

Nu strax bär det av till sängen och imorgon blir det att städa inför kalas på kvällen - som äntligen tycks bli av! Blivit sjuk dom andra gångerna så har fått ställa in 2 veckor i rad men nu så. :) Bullar och kladdkaka med bär och glass står på menyn och kanske ett varv på Nintendo Wii efter det. :P

Ska även skriva ett brev som ska skickas till Sthlm och sen skickas vidare därifrån.
Mikaela, du är guld värd för att du leker brevbärare! <3 Jag kan skriva det jag allra helst vill skriva och vet att det kommer fram. :D

Hoppas att dom inte ringer in mig på jobb imorgon, det har jag faktiskt inte tid med. :P

Bobby har varit och fingrat i Dannys hår igen och den här gången blev det två snaggade sidor. Han passar nog i allt den här snubben för oj, va snyggt det blev! :) Men Mattias får va lite försiktig i fortsättningen, inga fler mickar i pannan på Danny. XD Han är ju söt med sitt plåster, men ändå. :P


Nya ICA reklamen

Och den är bäst! Jag behövde bara se den en gång för att älska den. :D


Sjuk igen...

Har inte skrivit här på några dagar men nu är jag förhoppningsvis tillbaka.
Blev nämligen sjuk i tisdags, IGEN. Hann vara frisk från svininfluensan i tre dagar innan jag fick en ny influensa. Började få ont i halsen i tisdags eftermiddag, mådde inte prima på onsdag morgon men åkte och jobbade ändå. Jobbade bara förmiddagen så kände att jag nog skulle orka det, gick ju på alvedon. Men på kvällen va det kört och jag va riktigt dålig igen.

Igår va jag till sjukhuset, fick gå akutvägen (finns ingen akut men dörren är ju kvar) och sammanlagt 5-6 meter in i sjukhuset. Fanns ett rum direkt innanför dörren till vänster. Dom ville inte ha mig i väntrummet pga att svininfluensan nämndes i telefon.
En sköterska kom och tog betalt och "checkade in" mig i reseptionen, hon fick gå fram och tillbaka bara för att dom inte ville ha mig dit. :P
Läkaren kollade mig och en personal från labbet kom och tog lite tester. Först i fingret, vilket jag hoppades på och sen i halsen för att kolla streptokocker. Hade inte en tanke på det, ställde in mig på blodprov men inte det. Men ska inte gruva mig för det nåt mer, gick så galet fort när hon petade i halsen!

Halsprovet va negativt och blodtestet visade ingen bakterie. Så hade bara otur med att bli sjuk direkt igen. Men det är skönt att ha kollat streptokocker då jag varit mycket sjuk i år.

Idag har jag bara haft lite feber och mår inte alls så dåligt. Men har varit ofantligt trött hela dagen. Förhoppningsvis är jag frisk inom ett par dagar.

Saknad

Ibland kan saknaden va härlig, jättehärlig.
Ibland är den olidlig och gör så otroligt ont, precis som just nu. Men det är bara att bita ihop och hoppas på att det känns bättre om några dagar.

Slutade jobbet redan 17.00 idag, 1,5 tim tidigare. Jättebra dag va det men skönt ändå. :)
Nu ska jag gå och lägga mig och hoppas på att få va ledig imorgon. :P Ska jobba på onsdag igen iaf.

Säker smittokälla

Smittan av svininfluensan här kommer från samma ställe verkar det som. Alla jag vet är sjuka har nån koppling till samma dagis. Flera barn är sjuka där, jag och nu även min brors bästa kompis fru - och dom har dottern på dagiset.
Ska jobba på måndag och det ska intressant att se hur läget ser ut. Ska jobba hela dagen och stänga, kommer va helt färdig efter en sån dag som första dag men det får gå.

Idag, en lördag ringde dom från bvc och Maja fick en tid för vaccinering nästa fredag. Så nu börjar dom alltså vaccinera småfolk under 3 år, hoppas bara att det inte är för sent då och att hon sen inte smittas innan det hinner verka. Fasters lilla sessa. <3

Twilight blogg

När den här Twilight-hysterin drog igång bestämde jag mig för att stå emot. Jag skulle se filmen först när den funnits på dvd ett bra tag. Det fungerade sådär. Såg filmen redan efter några dagar och den va inte alls så dålig som jag hade bestämt..
Då jag efter min kusins student i början av sommaren skyndade i några affärer innan hans mottagning hemma såg jag filmen och köpte den. Sen dess har jag sett den många gånger, läser böckerna och hittat en kanonbra blogg - http://ericastwilightnews.blogg.se

Detta är den enda Twilight-blogg jag läser och jag får reda på allt jag behöver och vill veta. Det uppdateras ofta och mycket. Massor av bilder, nyheter och just nu finns det även en tävling. :) 

Vinsten i tävlingen är tre st Twilight Deluxe 2 disc Edition och självklart hoppas jag på att bli en av vinnarna! Då jag idag firar min egen födelsedag med svininfluensan, isolerad från folk så skulle det verkligen peppra upp att få vinna. Håller tummarna. :)


Svininfluensan

På mig? Yesbox..
Mamma jobbar där hon jobbar och vet därmed att en pojk jag hade hand om väldigt mycket på dagiset jag va förra veckan är hemma och sjuk i svininfluensan. Hade nära kontakt med honom då han nyss är inskolad, väldigt mammig och kan gå väldigt dåligt och därför vill bli buren och gosad med.

Fick feber i natt och går den upp lite till så blir jag inte alls pigg. Men än så länge är det huvudet som är värst. Men är inte alls så dålig som vissa andra blivit och måste nästan be till gud en sväng för att inte bli så dålig.

Nu ska jag snart ta och borra ner mig i sängen, när mamma varit till ICA och fixat en efterlängtad skiva. :) Hoppas verkligen att dom har fått den!!

Imorgon

Har varit och firat pappa och farfar idag på eftermiddagen. God smörgås och tårta. :) Farmor tänkte inte alls på Fars dag i veckan men farfar påminde henne att tårta ska det va. :P
Grattis på Fars dag till både pappa och farfar. <3


Imorgon släpps ju Välkommen Hem och den är ett måste att ha. Har hört en låt och resten kan inte va sämre. Underbart. Men måste väl antagligen vänta ända tills på torsdag med att lyssna. Jobbigt värre. :P

Är antagligen ledig imorgon. Ringer dom och frågar så kommer jag nog säga nej. Har varit krasslig hela helgen så orkar verkligen inte jobba. Har hostat mig hes också och har massa ont i huvudet fortfarande, haft hela veckan och ont i ryggen till o från. Får se hur jag mår imorgon men som det är nu så stannar jag hemma.
Ska jobba några timmar på tisdag, som jag egentligen inte vill men har lovat och kan inte bara säga nej. Men det är bara städ, inte alls kul men går på 2,5 tim ungefär.

27 dagar kvar

Nu är det mindre än 1 månad kvar till årets mest efterlängtade konsert. Biljetterna släpptes för exakt 3 månader sen och då kändes ju 4 månader så otroligt länge. Men nu är det snart dags för Backstreet Boys att göra entré på Hovet!!!

Nu kan man börja längta på allvar och det är precis vad jag gör! :)

What About Now

Idag släpptes videon till Westlifes 'What About Now' och den är otroligt bra. <3




Btw så har jag fixat en ny header och ny färg på ränderna i bakgrunden. :)

...

Är man inte kär så blir man. <3
Har lyssnat på en av låtarna på EMDs julskiva och den är helt fantastisk! Jag satt och rös mig igenom hela låten.. Längtar tills jag kan höra låtarna om och om igen. :)


Ledig pga svininfluensan

Blev ledig idag, precis som jag trodde.
Dom kunde inte neka mig att jobba men det va ju ingen heldag och det hade inte funnits mycket att göra med så få barn.
Många barn sjuka och flera hålls hemma idag pga bekräftad svininfluensa på ett barn. Hon har varit jättedålig och har fortfarande hög feber! Hon har inte varit på dagis på hela veckan men hennes bror går på andra avdelningen och honom har jag träffat lite.

Jag har inte en aning om när jag kan få ta vaccinet. Hade bestämt mig för att inte ta det men har ångrat mig, man är verkligen utsatt när man jobbar med barn och kan åka på vad som helst.

Klirr i kassan

Nu är jag riktigt trött, ont i huvudet, känner mig krasslig och har ont i ryggen. Men jag får ju pengar i december och det blir man glad för..

Igår jobbade jag 8.00-17.10. Övertid på 40 min men det är liite mer pengar. Hade inte hjärta att gå hem när en förtvivlad 2,5 åring gråter efter mig och inte vill bli lämnad med den andra vikarien. Hon kände henne inte och hade bara sett henne ca 1 tim den dagen. Jobbigt för en liten det men jag kände mig riktigt omtyckt. Så jag stannade kvar för hennes skull, i 20 min till hennes pappa kom. Såå söt liten tjej.

Idag jobbade jag 10.00-19.00 (nästan) och även där övertid. Stället såg ut som ett bombnedslag och så kunde jag inte direkt lämna det. XD Blev lite irriterad på den som gick vid 17-tiden, hon städade inte upp en pryl utan det kunde jag göra medan jag va kvar med dom två sista. Det gick inte alls och det tog 30-40 min att plocka undan allt! :O Visst får jag som sagt liite mer pengar, men ändå.

Imorgon blir det en kortare dag, 12.00-17.00. Skön avslutning på veckan.
Många barn är hemma med hög feber, så är nån mer sjuk så lär dom väl knappt behöva mig. Vill bara inte åka på en massa feber.


..

Fy fan!!
Så måste man säga ibland och jag är fan helt ur balans.. Vill bara gråta och slänga nåt hårt i väggen! :S

Bara för det orkar jag fan inte jobba imorgon, orka sluta 18.30. Ååååååååå..

Rast..

5 timmar gjorda på jobbet - 4 timmar kvar..
Sov sjukt dåligt i natt så hittills har jag jobbat fler timmar än jag sov i natt så jag är inte helt pigg kan jag lova.
Nu ska jag åka tillbaka.

Nicholas Byrne Sr

Nicholas Byrne Sr gick hastigt och helt oväntat bort tidigare idag. Troligen av en hjärtattack.
Han blev 71 år gammal.

~ Vila I Frid ~

Tänker en massa på Nicky. <3

Omgjort

Gjort om en del i bloggen men är fortfarande inte klar. Headern va meningen till Mikaelas blogg men snodde den att ha på min blogg också. :P Den passar inte helt så ska fixa med den nån dag. Kanske inte hinner imorgon men snart så, den va kul att göra. :)

Idag har jag jobbat eftermiddag och imorgon ska jag jobba övertid, om det behövs. 8.00-17.00, kanske 16.30 men det beror på hur många barn det är. Nåt har börjat gå, hög feber och grejs så jag hoppas att jag slipper ifrån det iaf. Jag trivs jättebra på den avdelningen, så även om man blir riktigt trött efter en hel dag så är det roligt. Imorgon kommer jag ju va helt däckad, först jobba 9 timmar, hem och äta och iväg på knivkursen i ca 3 timmar. Jösses... *haha*

Where We Are

En måndag kan ha riktigt många nyheter med sig och det är kul, kul. :)

Omslaget till Westlifes nya album kom upp idag och man börjar längta på riktigt! Och längtar man när man ser omslaget så vad gör man inte när man får se låtlistan.

What About Now
How To Break A Heart
Leaving
Shadows
Talk Me Down
Where We Are
The Difference
As Love Is My Witness
Another World
No More Heroes
Sound Of A Broken Heart
Reach Out
I'll See You Again

Ser verkligen fram emot deras album och kommande turné. Hoppas verkligen att dom kommer till Sverige den här gången, kommer va 5 år sen sist!!

Bigger


Behövs inte sägas så mycket mer än att det är Backstreet Boys video till låten Bigger.
Titta och njut. :)

Childhood


Välkommen Hem kommer bara säljas på landets ICA-butiker, till förmån av Childhood. :)

Är lite skraj för att jag bor för mycket på landet för att den ska komma hit, så bad mamma fråga om den redan idag. Mammas kusiner äger affären så det är ju inget konstigt. Men har en idiotsäker plan så jag kommer absolut få den oavsett. :)

EMD släpper julskiva


Höstens hemlighet är inte längre en hemlighet
- nu mer är det en skiva med titeln Välkommen Hem. Det är en julskiva som sjungs av EMD, tre underbara snubbar med fantastiska röster. <3 Skivan släpps den 9 november och innehåller bara svenska låtar. :)
Ska bli spännande att se vilka låtar det är, oavsett så kommer den spelas massor då jag älskar både EMD och julmusik. Helt perfekt ju. :)

RSS 2.0