Karlstad

Idag blev det Karlstad, bokrea och lite andra affärer.
Fick tag på Stephenie Meyers Twilight-böcker, 3 på rean och den 4:e till bra pris. Precis vad jag va ute efter så bättre kunde det inte ha blivit.
Blev även Pappas Flicka på dvd, tänkte på den serien här om dagen och så stog den bara där. Löt ju köpa den. :P En bok till Maja blev det självklart också, en riktig bokmal den där 2,5 åringen. Hon älskar böcker och det blev en Nalle Puh-bok med flera olika sagor i och jättefina bilder. Det blir en namnsdagpresent. Minns inte riktigt men tror det är i april. *hehe*

Blev inte så mycket mer än det förutom en morsdagspresent till farmor. Det är ju ett tag till dess men hittade vad hon önskade sig så varför vänta. :)

  
Fantastiska böcker det här!

Imorgon blir vi av med både Internet, TV och kanske telefonen, hatar verkligen Glocalnet. Ska bli så otroligt skönt att slippa dom!
TVn känns värst, jag måste ha en TV. Internet är ingen katastrof, kan enkelt surfa in på grannens oskyddade nät. Vill inte missa Andra Avenyn så lär ju dra med mig dvdn ner till farmor och farfar till nån av repriserna för att spela in. Ingen serie som kommer på dvd så jag bara måste spela in alla avsnitt!
Hoppas verkligen att dom snabbar på för att ge oss allt tillbaka, annars blir jag tokig!

Nu får det bli sängen snart, vem vet om jag ska jobba imorgon eller inte och då måste man ju va pigger om dom ringer. Blir nog lite Pappas Flicka också. :)


Rysare

Let's Dance igår va en rysare!
Jag tycker att Mattias och Cecilia va kvällens bästa, älskar hur dom dansar och Mattes blick va riktigt sexig. Precis som den skulle. ;)
Här röstades det massor, älskar den där snubben.
Och ändå va dom ett av paren på trappan, nära att åka ut! Läskigt va det och jag satt med huvan över huvudet, blundade och höll för öronen. *haha*
Vår käre Mattias är kvar och jag hoppas på att fler personer röstar nästa vecka!

Kl 10.00 imorgon lyfter ett flyg mot Teneriffa och min morbror och moster kommer va med där. Vill också åka! Tror dock att vädret inte kommer va på topp så jag väntar gärna lite ändå. Ska ju iväg om bara 3,5 månad! :D
Blir Karlstad för mig imorgon istället, duger fint det också. :P
Ska kolla bokrean, måste ju finnas nåt som är värt att köpa. Blir ändå skönt med en liten shoppingtur då min Sthlm-resa slutade i katastrof.

Kollade på Free Style nyss, med Corbin Bleu och nu får det bli Step Up innan Melodifestivalen. Hoppas att Måns mage är stark nog för direktsändning!



Filmtajm

Blev otroligt trött förut, däckade i soffan till Twilight men det va skönt. Vill ha New Moon!!
Hämtade mamma på jobbet och det blev en tur till ÖB. Kom därifrån med 2 små julmust och 3 filmer. Drömprinsen: Filmen om Em (kunde inte låta bli), Step Up och 9 millimeter. Reuben Sallmander är med i 9 millimeter, längesen jag såg den och bara måste se den igen. Gillar honom. :) Och Step Up är en jättebra film.
Drömprinsen har jag inte sett på evigheter, har den på vhs så det blir kul. :)

Får bli nån av dom nu innan Let's Dance börjar. Måste hjälpa pappa med nåt först, orkar inte men måste väl ställa upp.

  

Veckans jobb avklarat

Efter en hel vecka med en massa jobb så ska det bli skönt med helg. :)
Det blir Karlstad i helgen, antingen lördag eller söndag. Beror helt på när snön är som värst. Skulle vilja åka imorgon men verkar som om söndag kan bli bäst.

Nu ska jag kolla klart på ett avsnitt av Amazing Race, sen blir det en dokumentär och kanske Twilight.
Tycker att posten kan palla sig hit nångång också, se om det kan va nåt kul idag.

Danny's dag

Finaste Danny's födelsedag idag och 24 år blir han. :)
Fantastisk röst har den där snubben också och han är grym på scenen. Man får aldrig nog!


Grattis du finaste Danny, saknar dig i massor. <3

EMD Tour


Yay, EMD Tour är på G tillbaka. Härligt!
Ett helt inlägg bara för det men det tycker jag att både bloggen och Tårtan är
värda. :)


Jobb och hata glocalnet

Är inte på humör just nu men tänkte ändå skriva ett litet och snabbt inlägg.
Först och främst: Hata Glocalnet, skitgrejer och ska bli skönt att slippa dom. Bara krånglar till allt och har nu sett till att vi blir utan både TV och Internet i över 2 veckor!!!!!!! Gaaah...

Idag har det iaf varit en bra dag på jobbet, rätt lugnt faktiskt.
Badhuset på morgonen så det blev en promenad. 7 barn va med där, helt lagomt. Avdelningen skulle ha haft alla barnen där idag men många va sjuka och flera va extralediga. Jag behövdes egentligen inte där efter lunch men eftersom jag va lovad att jobba så stannade jag kvar till 16.10. Värdefulla pengar dom där timmarna. :)

En pojk klippte sig i fingret, sa inte ett ljud och bara blåste. Ett annat barn tyckte dock att det va lite hemskt, annars hade jag inte reagerat. En annan tjej klippte mig i armen när hon skulle klippa av ett snöre, hon blev rädd men det blev inte mer än ett nypmärke. Hade hon klippt hårdare så hade det blivit ett rejält jack.
Sen spelade dom 2 ett kulspel och det gick hur bra som helst, aldrig sett honom så lugn och han satt länge och va koncentrerad. :)
Sen spelade jag spel med 3 tjejer och dom nog något slitna, bara skrattade. *haha*

Imorgon blir det en kort dag, 7.30-11.30 men känner att det är perfekt. Kan ju snabbt ändra sig men just nu ser dagen ut så iaf.
TV kl 20.00 och sen ska jag däcka framför en bra film. :)


101209-101213

Vet inte vad som händer då, har bara hört rykten. Känns som om det är nåt som inte är så himla stort för oss här i Europa, men vi får se. Hoppas på det bästa men är beredd på att bli besviken.

Överlevde andra delen av dagens jobb också även om det va drygt att åka så långt för så lite tid.
En söt liten tjej som sa: "Jag tror jag bajsar på mig". *haha* Blöjan va på men hon hann till toaletten iaf. Eller "hetten" som hon sa när hon kom tillbaka, hon hade varit på fest. XD Det gick bara bra och jag hoppas på heldagar därute.

Trodde på en ledig dag imorgon men istället blir det 8.00-16.00. På avdelningen för stora barn. Badhuset också. Samtalet jag fick gick så snabbt efter att hon sagt att badkläder skulle med så jag hann inte ens säga att jag inte badar i klor. Badar inte särskillt ofta bland folk, trivs inte så hade inte badat oavsett men nu måste jag ju säga det imorgon. Till den personen i personalen jag gillar sämst, så vi får se hur hon blir efter det. Inget jag ser fram emot. :P

Nu ska jag kolla klart på Amazing Race, sen blir det Twilight och sängen. Kanske ska äta nåt också, känner att en apelsin inte räckte. Även om den va riktigt mumma.

Dryg väntan

Hittills idag har jag jobbat nästan 2,5 tim och är helt körd.
Idag hade dom ändå tänkt ett steg längre men ändå inte tillräckligt långt. Det va jag och en från andra avdelningen och en vikarie på den avdelningen istället. Jättebra. Men sen 11 barn på oss 2, varav 3 av dom annars har resush.. Blev lika trött där som jag annars blir efter 8 tim på andra avdelningen. *haha*

Just nu sitter jag bara och känner hur drygt det är att börja jobba först om 3 timmar igen. Vill bara ringa och säga att jag ångrat mig men vill ändå få in en fot på det dagiset igen.
Har inte en aning om va jag ska göra nu i dom här timmarna..


Och inte har det kommit ett enda ord om vad det är man väntar på om Backstreet Boys. Är såå nyfiken!!


Tisdag

Ännu en dag gjord och det känns toppen då detta förvandlas till pengar. *hehe* Idag blev det 7.30-16.00, sista timmen på andra avdelningen. Där behövdes jag egentligen inte men det va skönt med lite byte. :)
"Bara" 6 pojkar idag, kom en liten tjej på eftermiddagen dock. :P

Imorgon blir det absolut ingen kul dag!
8.45-11.00 och är sen ledig tills jag börjar jobba igen vid 16.00. :/ Annat dagis, 20 min bort med bil och ska va där i bara 2 timmar. Har inte varit där på 1 år och jobbat och ska stänga. 1 år är lång tid för ett barn så jag hoppas att det är nån som har lätt för nytt folk. Jättedumt enligt mig att sätta in en helt ny på stängning sådär, men det får ju gå.

När jag slutade så satte jag på mig allt va ytterkläder heter och gav mig ut i snön på tomten. Riktigt härligt. :) Jag Zuddas satt på räcket till verandan och kollade läget och när jag vände mig om så kom han pulsandes i mina spår, i snön som va mycket högre än han själv. *haha*
Nyss satt han och skrek vid altandörren. Min söta misse ville ju också upp på taket och skotta ner snö. Släppte ut honom, det va ju hjärtskärande att höra honom och han va uppe på taket strax därefter. <3

TV vid 20.00 så nu ska jag ta och läsa lite. Sen ska det kollas lite reaböcker, eller jag vet vilka så ska bara beställa dom. Måste bara vänta så att mamma kan kolla om det finns nåt hon vill ha.

Måndag

Måndagens jobb avklarat och det gick galant.
Blev 9.45-17.20, sista barnet blev hämtat nästan 1 tim tidigare än utsatt tid.

5 min efter att jag kom så bad Monica mig att kolla på en kökslucka, hon hade tänkt vänta tills jag såg det själv men kunde inte hålla sig. *hehe* Hon hade tagit med en bild på mig från då jag gick där. :P Ska be henne ta med fler så att jag kan låna och scanna in. :)

När jag satt i soffan som finns i lekhallen så la jag märke till, bara sådär att det bara va pojkar på vår avdelning idag. 8 stycken och bara pojkar, så det va lite kul. :P

Nu ska jag gå och kolla på Familjen Annorlunda och Spårlöst, efter det blir det ett varmt bad. Kallt här inne, +15 bara. *huh*

Söndag

Söndag och snart jobb igen. Känns trögt innan man kommit igång men dagarna brukar gå snabbt och man tjänar pengar. *hehe* Jobbar 9.45 - 18.00 ungefär, ska stänga och vara ensam med ett barn som kan va riktigt svårt. Men får låta honom göra lite som han vill, bara gå efter och hålla koll i dom 45 min vi är ensamna. Lär ju gå bra, man bara oroar sig innan. :P

Måndag betyder även ny vecka och BIG ANNOUNCEMENT från BSB. Nån dag denna veckan kommer det, har några idéer på va det kan va men har verkligen ingen aning. Spännande är det iaf. :D

Igår va bror med familj här, löt hämta ved för att kunna få värme i huset. Går åt en hel del i denna kylan! Lilla söta brorsdottern är en blöjfri unge nu. Fräsigt, slippa byta blöjor. *yay* Inte för att det är mysigt att byta olyckor i byxor men ändå. Hon växer upp den lilla damen.
Dom hade haft besök av en Holländare här om dagen, in i staketet. XD Rakt genom snövallen så det måste ha gått fort. Han kunde iaf inte smita för han satt stenhårt fast med bilen så Johan fick hjälpa honom att skotta loss bilen. Himla tur att det inte va på sommaren för då hade han ju inte fått stopp förrän han va inne i trädgården och med både barn och djur så hade det kunnat sluta riktigt illa.

Kärlek som aldrig kommer släppa

Kvällens deltävling i Melodifestivalen är avklarad. Darin till final och jag fick iaf 12 poäng.

Det är den 20 februari och Brian Littrell kan fira sin 35 års dag. Han är den bästa och finaste, min första och absolut största kändiskärlek. Han tog mig med storm med sitt fina leende och fina stämma när jag bara va 12 år och kärleken till honom är fortfarande enorm. <3
För 78 dagar sen, den 4 december -09 träffade jag denna underbare man och jag är helt säker på att kärleken till honom aldrig kommer släppa. :)


Teenage Wildlife



Söt men en aningen crazy! Gillar absolut dansen dom gör, snyggt och AJ är läcker som vanligt. <3

Bra dag på jobbet

Jobbat idag, gick hela vägen hem i all snömodd och är bara såå trött.
Fast det har varit en bra dag. :) Sammanslagna avdelningar på morgonen, jätte lugnt och det slutade med sammanlagt 10 barn på hela dagis. Vi hade 5 barn på varje avdelning, himla skönt.
Inne bland småbarnen va det dödligt lugnt efter lunch då alla sov middag så när jag kom tillbaka från rasten så började jag klippa ut bokstäver ur en tidning och klistrade barnens namn på ett papper. Hann dock bara 4 innan några skulle plockas upp. *hehe*

Har varit nära magsjukan igen så nu får vi se hur det slutar den här gången. Hoppas på det bästa.

Nu ska jag gå tillbaka till TVn och Let's Dance. Mattias och Cecilia dansade jättebra så nu är det bara att rösta och hålla tummarna!!!

Jobb, jobb, jobb

Kände på mig igår kväll att jag skulle bli inringd på jobb idag och 06.40 ringde det. :P Bara att palla sig upp, göra sig klar och åka till jobbet. 8.00-16.00 blev det. :)
Imorgon skulle jag jobba mellan 7.45-10.00 men blev ringd till igen och hon tyckte jag förtjänade en heldag. :D Så det blir 7.45-16.30 och där med till o med 15 min övertid. *hehe* Ska även jobba heldagar på både måndag och tisdag nästa vecka. Galet va det rasade in såna dagar helt plötsligt! Orsaken kallas vattenkoppor på personalens barn, vilket är övergående men man får ju va glad så länge det varar. *hehe*

Och Anja Pärson fick nyss en välförtjänt medalj! Efter den hemska kraschen igår så blir man ju jätteglad. En jätteläskig vurpa och dagen efter tar hon brons!!

Nu ska jag hitta min bok och passa på att läsa lite innan jag lägger mig. :)

Mattias och Danny


Inventering

Gick upp 04.45 imorse för att börja jobba 06.00 på ÖB. Ominventering av hela affären då nån gjorde helt fel med en del förra gången. Stackars krake. Men jag säger inte nej om det skulle bli ännu en, det blir oväntade pengar och det gillas. :D
Fick en del av godisavdelningen, inte den värsta delen så det va helt okej. Fanns inga knivar att skära sig på som sist men skar mig ändå, på en kartong och det gjorde minsann ondare än med kniven. :P

Inte det roligaste att gå upp så tidigt men man piggnar till rätt snabbt ändå. Sov inte många timmar i natt så är rejält trött nu och har varit ett bra tag.

Nu kollar jag på Amazing Race säsong 5, usch va jag ogillar ett lag där och ska kolla om jag kan få ihop några bilder till ett annat inlägg. :)

Mark + Kevin

31 januari, dagen då Mark Feehily 
och Kevin McDaid i år firade sin 5 års dag blev så mycket mer och dom kan nästa år även fira sin förlovningsdag!
Dom är så otroligt fina tillsammans och jag är jätteglad för deras skull. <3


Deltävling 2

Förra året blev det galet många röster på två stora favoriter, som inte riktigt nådde ända fram. EMD fick en 3:e plats medan Måns, med en poäng mindre fick nöja sig med en 4:e plats. Jag är jätteglad för att dom kom så långt och det va helt fantastiskt att se EMD gå vidare live i Leksand! Mer nervöst än att sitta framför TVn dock. :P

I år har jag bara en favorit och det är faktiskt skönt. Jag har gillat Andreas Johnson ett bra tag och den här gången hoppas jag att han får stå överst på prispallen! Jag gillade hans låt direkt när jag hörde den på svt play, ännu mer när han sjöng den på scenen. Har hört den många gånger efter det och den blir bara bättre. :) Hans röst är såå fin och trevlig är han också den karln. :D

Mamma är med i en tävling på sitt jobb, dom ska lämna in sina svar på senast fredagen där dom valt dom 2 personerna som går till final + den som kommer sist i varje deltävling. Man får 12 poäng för varje rätt och kan alltså få 36 poäng varje vecka om man har tur. 
Vi kör samma här hemma och jag har tagit alla 4 som gått till final! :D
Går dock lite sämre med dom som kommer sist men kanske nästa vecka. *hehe*

Kaotiskt

Jobbade en sväng i förmiddags, något kaotiskt! Alla överlevde men det va verkligen ingen lugn stund för oss stackars vikarier. Fick hämta lite hjälp från andra avdelningen, så det funkade en stund men sen bröt det loss igen. Något lugnare dock.
Först nu kom dom på att bara vikarier inte funkar så bra med vissa barn så nästa gång hoppas jag att dom tänker på det.
Ska dit igen kl 15.00, städa och det är såå trist. Men det är inte varenda vrå som ska fixas och det är ju pengar det också, även om jag hellre är med barnen.

Drygt att behöva vänta mellan passen bara..

...

Hänt grejer här på blogg.se medans jag inte haft tillgång till dator ser jag.
Ska skriva om min tripp till Stockholm, som va både helt fantastisk och katastrof, men inte just nu. Har inte massa ork direkt och ska iväg en sväng till affären och sen farmor och farfar.

RSS 2.0