Martin Stenmarck är special guest


Det surrades om att Martin Stenmarck inte skulle va med i årets Ladies Night men det ska han - på några ställen!!
Blev så lättad då jag tycker att just han ÄR Ladies Night och blev himla glad att Karlstad är en av städerna han kommer till. :D
Måns Möller hade kvittat för min del men det är säkert många andra som är glada för att det är just han och det kommer garanterat bli en toppenshow då Martin kommer och Andreas är där. Kul med Brolle också. :)


Sthlm nästa!


På kusins examensfest frågade Cattis om jag och mamma skulle med till Sthlm på nån trädgårdsmässa. Jag blev grymt sugen så tågbiljetter är köpta till oss 3 och den 9 april åker vi! :D Vi ska bo hos Sarah och Jonas och det kommer bli så mys. Pratas om bio också, men har inte en aning om vad dom andra vill se. Vet bara vilken som är den enda jag vill se. :P
Jag har aldrig varit i Sthlm utan att det varit konsert eller liknande så detta blir nåt nytt. *hehe*

Påskliljor luktar gott

Igår va en härlig dag på jobbet. Allt gick som på räls, trots snoriga näsor. Allt va bara så perfekt och man blir så glad av en sån dag! En praktikant på plats också och därmed alltid en extra person. :P
Vi stannade inne från den blöta gården hela dagen och det blev en massa lek och lite påskpyssel. Alla gjorde varsin kyckling, med ögonen lite här och där, fjädrar på olika ställen - dom flesta på ryggen men nån fick på skallen. Såå söta!

Idag har det inte hänt speciellt mycket. Tänkte ta en promenad förut men Zuddas va inom synhåll så det gick inte alls det. Sen kom han inrusandes och ställde sig mitt på köksbordet och stirrade ut! Den enda jag såg va grannkatten Moa och fick inte ihop rädslan som Zuddas hade. Han har ju aldrig varit rädd för henne liksom.. En stund senare ser jag Moas husse på vår baksida och klipper i fruktträden och fick först då ihop varför min misse va så rädd. *haha*
När mamma slutat så åkte vi till mormor och morfars grav med påskliljor. Luktade riktigt gott i bilen måste jag säga. *hehe* Det va svårare att få krukorna på plats dock, massa snö på kyrkogården där gravarna är. Fick skotta mig fram med en vas och dra och slita lite i granriset som låg där men tillslut va det på plats. Mormors föräldrar och bröder fick också en kruka med påskliljor, nerstoppad i snön. Inte många alls som hade satt dit blommor faktiskt.
Sen åkte vi till köpcentret i T-fors en sväng. Finns inte mycket att ha där men det är affärer iaf! Tog ett varv och kollade i några men det fanns inget jag ville ha direkt så vi åt på BK och åkte hemåt igen.

Ny header


Har lagt upp en ny header nu, som jag ska ha över påsken. En bild som till o med låg uppe på emdartist för ett år sen. *hehe* Nu är det bara att få till en header som kan användas när påsken är över.


Grattis Mattias!!

 
Stort GRATTIS till finaste MATTIAS som fyller 29 år idag!!!


Pompa & Ståt

Kusin tog examen igår den typen! Vad hon är nu vet jag inte riktigt men typ nåt åt förpackningsdesigner. *hehe*
Det ska firas med pompa och ståt, god mat och massa folk. Såklart. :D
Nu ska jag fixa kameran och mig själv, ta en sväng om affären och sen styra mot Sarah.
Känner på mig att det kommer bli en trevlig kväll och jag hoppas på det. :)


Tidsfördriv

Jag är såå trött!
Kollade på Välkommen till festen och somnade. Gillade den förut men den va alltså inte lika bra nu.
Jobbade till 11.30 och har varit hemma sen dess, börjar igen 15.45. Himla drygt med såna tider men alltså det va sjukt få barn idag. Jag va ensam på avdelningen mellan 8.00-11.15, med 3 barn. Några små utbrott men annars väldigt lugnt och skönt. Två sjuka och en skulle komma efter lunch.
3 ska va kvar nu när jag kommer tillbaka, i 30-45 min sen blir det bara en enda hos mig och nån kvar på andra avdelningen.
Slutar vid 18.30 så får se va vi hittar på när vi är ensamna. TV och Bolibompa nämnde en på avdelningen förut, när "B", en personal från andra avdelningen, gått hem. *haha*

Himla trött på att va förkyld också. Jag bara nyser! Det ligger nåt som triggar igång det hela tiden, bara det att det inte alltid går så långt att jag faktiskt nyser. Irriterande! Det gör bara ont och höger öga börjar rinna. Nös förut då dom andra i personalen kom tillbaka och fick höra att jag ser väldigt förkyld ut. Fick ju lugna henne lite med att det bara va för att jag nös som ögonen simmade. Tror inte att jag smittar speciellt mycket nu.

Nu ska jag låta en kvart gå innan jag åker tillbaka till det lugna dagiset.
När jag slutar måste jag komma på ett sätt som håller mig vaken till finalen i Let's Dance *prosit* och genom det hela!

Iväg och klippas

Jobbar färdigt för idag och det blev 7.30-14.15. Jobbigt att gå upp den tiden men det är ändå himla härligt att börja tidigt. Få barn och bara skönt. :)
Fick till förskolan brevid och städa när jag slutade. Blir nice med liite mer pengar. *hehe* Ska dit imorgon också och det blir troligen bara storstäd av köket då. Dom har bytt tak så det lär väl va damm efter det överallt så det blir väl ett par timmar bara det. Sa nej till städ på fredag, har så jobbiga tider på resten av dagens jobb.


*prosit* Nyser mest hela tiden tycker jag.
Nu ska jag plocka ur ringar i öronen och åka ner och klippa mig. Skönt men inte kul med en sax i håret. :P

Grattis!!


Massa grattis till Andreas Johnson som fyller 40 år idag!!!


Ny header på G

Har ett par bilder som jag vill ha i en ny header. Äntligen.
Nu måste jag bara ladda ner Gimp på den här datorn och få ihop bilderna på ett bra sätt. Alltid så mycket lättare i huvudet än när man faktiskt måste pilla med det. Ibland får man värsta idéerna och det går undan men ibland kommer man inte längre än att man hittat bilderna man vill ha.

Nån som har tips på hur man kan få ihop bilder på ett bra sätt? Måste det va en sorts bilder eller funkar det verkligen med alla? Vill verkligen ha en ny header så måste få ihop nåt! :)

Sjukling..

Är krasslig, igen. Hann iaf va frisk i 45 dagar eller nåt, inte illa!
Har kollat på film mest hela dagen, förutom en tur till ICA.. Kände mig sugen på Timothy Olyphant så det har blivit Catch and Release.  Är inte sugen på nån av dom andra filmerna jag har med honom så nu vet jag inte riktigt va det blir.

 

Har länge varit sugen på mini-serien Young Americans men vet inte riktigt vart banden finns eller vart min video finns ens. Så måste liksom hitta det först. :P
Hade jag haft avsnitten på dvd hade jag ofta kollat på denna serie, älskade den direkt och har sett den många gånger. Fick två favoriter, "Jake" och "Hamilton" som spelas av Katherine Moennig och Ian Somerhalder. Har sett en del med dom efter också, i bla LOST och L word.

Ska ta mig en titt efter videon och banden så att jag äntligen kan få se serien igen. :) 


Lördag och vår

Det har varit över +8 ute idag och därmed årets varmaste dag. Såå härligt!
Jag har hackat bort nästan all is på uppfarten och börjat skyffla ut snö på vändplanen, det ligger massa intill tomtgränsen och solen kommer inte åt. Det enda är då att hjälpa till lite. *hehe*
Har varit hos farmor och farfar, lånat TVn igen för att spela in gårdagens Let's Dance.. Tog en promenad efter det på ca 1 timme och det har varit mest soligt hela dagen. Skönt att slippa frysa när man går. Älskar vintern och snön men nu börjar jag längta till våren på riktigt. :)

Bror med fru är i underbara Göteborg och firar att dom varit tillsammans i 10 år!! Himla länge det och jag minns första gången jag träffade Vera. Enligt facebook hade dom shoppat i några timmar och varit vid havet och kollat båtar. Vilade inför en kväll på Avenyn. :) Älskar den staden så måste åka ner snart!

Funderar på att kolla på New Moon nu, blev så sent igår att jag somnade. :P


Mattias till final!!!

Alltså Sarah, nu är hon helt ute och cyklar! "Alla i EMD ser precis likadana ut".. Det va inge fel på synen då vi träffades tidigare idag men nu vette fasen. *haha* Samma kön och 2 brunetter, men Danis är ju för bubblan blondin. Nee, får ta ett snack med kusin faktiskt.. :P

Men till det viktigaste för kvällen - MATTIAS GICK TILL FINAL!!!!!!! <3
Blev fasen svettig av att dom aldrig sa vem den första va, dom drog ju ut på tiden så himla mycket att jag hade hunnit ett varv runt huset. Och det himla hjärljudet som gör en mer nervös! Han fick flest röster den underbara och hans fantastiska danspartner.
Så himla härligt att mina två favoriter är i final! Vill att Mattias och Cecilia ska vinna såklart, men blir inte ledsen om Claudia och Tobias gör det. Dom är grymma allihop!
Tony Irving är nog mest lättad över att slippa springa naken i parken, såg ut som att han skulle ramla av stolen vilken sekund som helst. XD

Nu ska jag kolla på New Moon. :)

Åhej

Fick jobba ett par timmar idag, möte igen och jag slutade 10.20.
3 vikarier delat på två avdelningar och en lekhall. Jag fick va på "lilla" då dom små känner mig bäst. En av dom andra skulle va på "stora" och den sista i lekhallen i mitten och kunna hjälpa till på båda ställen. Bara det att den 3:e aldrig dök upp!
Vi skulle ha behövt henne mellan varven, va riktigt högljutt ett tag men vi klarade oss ändå riktigt bra. :) Det va mest i början och det blev lugnare. Tillslut hade jag faktiskt mina små på samma avdelning, vi degade och grejade. Riktigt mysigt ju.
Kunde mest va där då, va bara och kollade lite då och då på andra ställen. Hon fick ju 10 stora, varav dom allra flesta klarar sig utan att ställa till med nåt. Men vi hjälpte varandra så det gick kanoners det där.

Sen fick jag vänta på att klockan skulle gå, slog i ena lilltån under tiden så det gjorde åt fanders ont. Värker fortfarande så jag vet inte hur illa det är. Och vid 11.30 va jag iväg och träffade min kusin Sarah för första gången sen i julas. Saknat henne ju! <3 Ska träffas nästa helg igen då hon tar examen. :)
Vi träffades hos henne nu och jag fick mig 8 LOST avsnitt. :D Pratade och det va bara mys. Skitsnygg frisyr har hon också!
Vi åkte till Återvinsten, en second hand lokal. Hon va på jakt efter en grej men där fanns bara skit. Hon hittade dock en igår som jag tror hon gick och köpte efteråt. Sen åkte vi hem till mig, kolla så att LOST funkade, ladda ner ett program och tycka att Josh Holloway är skitsnygg. :P

Det va mys att träffa henne igen, bara en vecka till nästa gång och mindre än 3 månader till Rhodos.

Nu ska jag ner till centrum, lämna några filmer på biblioteket och hämta mamma.
Åhej va jag ska fortsätta städa sen. *hehe*

Martin, Brolle & Andreas



1,5 vecka sen biljetterna till Ladies Night 2010 köptes och nu är artisterna officiella.
Det blir Martin Stenmarck (självklart, vore ju knas annars) Brolle och ANDREAS JOHNSON!!! Hur glad kan man bli?! Hade inte vågat hoppas på att han skulle kunna va med i år igen men det ska han och jag är glader. :D
Har platser på samma sektion som förra året, på rad 7. Något högre än då men helt perfekt. Får man träffa snubbarna efteråt så är det precis utanför den sektionen. ;)

Vi är 3 st som ska gå, mamma, Vera och jag. Kommer bli så galet kul!
Både jag och mamma gillar Andreas, Martin är också väldigt bra och Vera gillar Brolle. Hon vet ju då inte att hon ska med än men det kunde faktiskt inte bli bättre artister. :)

Bara 184 dagar kvar...


"Bella" & "Edward"

Fick den här länkad till mig igår. :) Mikaela vet va jag gillar. *hehe*
Ser verkligen fram emot filmen och jag hoppas att jag får min Bella's Box på fredag! 


Let's Dance - del 10

Det 10:e Let's Dance programmet är över och Mattias är kvar! Det är det viktigaste. :)
Jag kommer inte över hur bra dom faktiskt är, Mattias är grym!! Dom fick sin första 10:a i första dansen och i andra dansen kom även 10:a nr 2, 3, 4 och 5. :D

Älskar en kommentar från juryn, Tony va så ruskigt söt när han blev generad. *haha* Borde finnas klipp på det så ska försöka hitta. :) Så jävla tråkigt att jag inte har kunnat spela in dom senaste programmen, jag hoppas verkligen att det går i repris nångång!

Salsa till Håkan Hellström's Känn ingen sorg för mig Göteborg.


Andra dansen va bugg till Tomas Ledin's I natt är jag din. Matte är så otroligt fin och Cissi ser ut som en rosa korall. *hihi*


Jag är otroligt glad över att Mattias och Cecilia är kvar så jag orkar inte ens kommentera va jag tycker om Willy...

Salsa och Bugg

Nu ska jag iväg och kolla på Let's Dance.
Håller tummarna så dom blir blå och Mattias MÅSTE va kvar efter kvällens program!! <3

Eclipse trailer



"I'm gonna fight for you, till your heart stop beating" - Jacob

Promenad

Nu lyser äntligen solen genom molnen och jag ska ta en promenad. Ska gå till mammas jobb lagomt till hon slutar och så ska vi gå och kolla efter en ny kattlucka till dörren. Den vi har släpper in för mycket kalluft, man fryser ju halvt ihjäl då det är -20 ute och så har vi ofta besök av en annan katt. Tredje katten som fått för sig att gå in, han inte bara äter ur Zuddas skålar utan går förbi köket och in i resten av huset. Inte trevligt. :S

Nu ska jag kolla så att Zuddas är inne, han går efter mig annars och så ska jag gå. :)


Längtar till helgen

Nu har jag varit på kurs, blev irriterad lite här och där men nu är det bättre.
Går sådär med min kniv just nu, borret gick av nere i den så det fick planeras en plan B. Funkar det också och jag hoppas på att hinna klart på dom 3 ggr som är kvar. Får lägga i gasen helt enkelt.
Vi kanske kommer åka nånstans tillsammans, lutar åt en mässa i Norge. Eller det gjorde iaf, jag vet faktiskt inte nu. :P

Jag längtar till helgen.
Fredagens Let's Dance och Mattias blir hos farmor och farfar.
På lördag blir det slalom i Valfjället och sen på kvällen blir det middag och mys hos Bosse och Cattis. Efter middagen ska vi kolla på foton dom tog på Teneriffa och sen final i Melodifestivalen!

Nu ska jag ta nåt att äta och kolla på lite Dawson's Creek. Blev det förut idag också så lika bra att trycka igång det igen och fortsätta kolla. :)

Min prins njuter

Idag är det verkligen lugna gatan här. Zuddas går ut-in-ut i det fina vädret, just nu sitter han på bordet på altanen på baksidan.. Han ser en aningen trött ut och blundar, men han vill va ute min prins. Han njuter av plussgraderna. :)

Jag har kollat på veckans Andra Avenyn, inte det bästa avsnittet men det händer grejer iaf. Nu funderar jag på om jag ska se Sjunde Himlen säsong 6 eller Dawson's Creek säsong 3. Eller om jag ska försöka mig på Amazing Race säsong 3 istället. Svårt beslut det där.. *hmm*


En liten hälsning

Den som säger nåt ont om den här snubben kan inte ha mer fel - han är underbar!
Mikaela va på Sergels Torg idag för att träffa honom och Cissi. Han kände igen henne, tackade för blommorna och hon fick med en hälsning till mig. Bara en sån liten grej betyder så himla mycket.
Det är över en månad sen vi va på Let's Dance och jag saknar honom i massor. Flera gånger den senaste tiden har jag bara önskat mig en spelning utomhus med EMD, sjukt härligt väder och det skulle va så himla perfekt.
6,5 månad har gått sen jag senast såg dom alla 3 på scenen tillsammans, alldeles för länge! Saknar verkligen Erik också och allra mest Danny.
Men det Matte sa på Let's Dance gör att man står ut och orkar vänta. <3



Spottad på, slagen, pussad på och biten...

Gick bra på jobbet, behövde ingen från andra avdelningen direkt då det barnet inte va där. En annan tok dock så blev både spottad på, slagen och biten när jag bar honom från flera ställen då han förstörde och tuggade häftmassa. Av samma pojk fick jag en puss på handen av så det kan byta tvärt av lite då och då. :P
Några andra pojkar hade sönder en fönsterlampa, som va sönder sen innan fick jag reda på sen. En tjej fick ont i örat så när en timme gått ungefär så gick jag för lite råd från andra avdelningen. Hon fick bli hämtad lite tidigare. Får höra med dom nästa vecka om va det va.
Väldigt stimmigt mellan varven men som jag sa till en i personalen - alla överlevde. *hehe*

Nu ska jag strax åka och hämta mamma på jobbet, sen ska jag till Nice. Ska inte köpa nåt, vill bara kolla om dom fått in nåt nytt plagg. :)

Jobb

Nu blir det jobb, i 2 tim o 15 min. Pyttelite men ger lite pengar ändå.
Med det här kanonvädret så känns det som om vi kommer va ute, hoppas på det för det blir lätt stimmigt inne. Speciellt med bara vikarier, om dom nu inte gör som sist och en från andra avdelningen kommer och är med. Hopplöst annars ju. :P

Nu måste jag fixa utekläderna i fall om att. :)

Ladies Night 2010

Hade Maja här i ett par timmar ikväll. Har sagt det massa ggr men hon är underbar. Helt fantastisk. <3 Hon testade lite skidor i köket, alldeles för stora men stavarna passade så hon va nöjd. Vi la lite pärlplatta, hade lite pärlor överallt och det blev ett armband. Läste böcker gjorde vi ju förståss också, det är ett måste för den bokmalen.

I morse fixade jag lite biljetter till årets Ladies Night!
Va på det förra året och det va en grym show så jag hoppas på lika grym i år. Vet ännu inte vilka som ska va med mer än Martin Stenmarck så det får bli en överaskning.. Jag ska få min biljett av mamma som en för tidig födelsedagspresent och Vera ska också få hänga med oss och det blir hennes 30 års present. Sa det förut till henne, att den 18 september är hon upptagen. Hon har ingen aning just nu va det är men kommer säkerligen komma på innan det är dags. :P

Nu ska det bli pappas dator, snabbare nät på den och kolla på det jag missat på TV idag. Saltön på Svt Play, Familjen Annorlunda på TV4 anytime och Svenska Hemmafruar, eller va det heter, på TV3's sida har jag för mig. :)

Let's Dance & Melodifestivalen

Snart är ännu en helg över och det blir jobb igen, iaf på tisdag. Kan ju bli mer men det är vad jag vet just nu.
I fredags va jag hem till Robin för att kolla på Let's Dance. Han kom hem vid 21.00 så jag och hans flickvän kollade till dess.
Kan inte påstå att det va speciellt roligt förrän vid sista delen då alla 3 satt i soffan. Usch så nervöst det va när 3:e paret skulle ropas upp men det blev Mattias och Cissi!! Vilken lättnad! :D Kan inte förstå att Willy är kvar och att Stefan åkte ut dock, trodde han skulle vinna och jag vill verkligen inte ha Willy i final.

Fast om man ska ta Mattias och Cissi's danser så va dom grymma, helt fantastiska! Härligt att juryn tyckte det också! :D
Gillade andra dansen, den va sjukt snygg och het!


Efter Let's Dance spelade vi Buzz på Ps2, det va riktigt kul men jag va inte speciellt bra. :P
Kul med Felix Herngren som kommentatorn, massa kul kom ur den munnen. *hehe*

Lördagskvällen spenderades hos bror och hans familj. Massa trevligt och det blev riktigt lördagsmys med brorsdottern. Hon va otroligt faster-sjuk och jag bara älskar den lilla tjejen. <3 Man kan inte önska sig nån mer underbar än henne.
Pratkvarn är hon så jag vet inte om jag fick se på TV så mycket men va gör man. :P


Fredagsmys

Nu har jag ätit pizza, är proppmätt så behöver smälta det en aning.
Snart ska jag ner till kusin och kolla på Let's Dance. Han är en räddare i nöden den snubben och jag slipper missa Mattias. :D Han slutar jobba 20.30 så han är nog hemma till 21.00 iaf, hans flickvän ska va där och i värsta fall har jag egen nyckel. Föräldrarna är ju på Teneriffa så då får man en sån. :P

Måste ladda mobilen med lite pengar innan jag tar med mig lite gott att bjuda på och åker ner. :)

4 mars

För 3 månader sen, just nu, satt jag tillsammans med Mikaela, Sara och ett antal tusen till på Hovet i Stockholm och värmde upp med dåligt förband till Backstreet Boys. Saknar den underbara dagen nåt så otroligt mycket!!

Kl 7.30 imorse blev jag inringd till jobb, 8.30-16.00. Va inte alls pigg på det men bara man kommer igång så. :)
En pojk som brukar höras väl va väldigt hes så det har varit rätt lugnt. Sa nåt om hans heshet till honom men nej, han va inte hes. *hehe*
Efter lunch och rasten så blev det play-doh med ett par tjejer. En annan personal grejade med scheman och gick iväg en sväng och den äldsta av tjejerna på 2,5 år trodde nog att hon gick till jobbet. XD Att jobba på dagis är tydligen inte det. *haha*
Härligt väder på förmiddagen men iskalla vindar på eftermiddagen när vi skulle grilla korv till mellanmål. Flera va helt ur balans och jag fick ta med mig den yngsta in före dom andra. Vet inte vilket som va värst för honom, kalla händer eller att traktorn inte syntes längre..

Min lördagskväll är räddad, då blir det Melodifesivalen hos storebror, hans fina fru och deras underbara dotter. :D
Men nu ska det bli ett varmt bad och boken Om jag kunde drömma. :)


1974-2010


~ EMIL FORSELIUS 1974-2010 ~


19 mars

Vi får TV den 19 mars, helt sjukt länge!
Hinner missa både AA, LOST och andra program jag följer ett antal ggr, usch, fy och blä för Glocalnet!
Telefon fick vi iaf, den skulle vi ha haft på bredband men fick den så länge på vanliga linjen.

Min kompis M är i Sthlm, sjuk just nu men annars har hon Högvakten utanför slottet. Har sett Victoria och Daniel. Fräsigt jobb! Skulle vilja överaska henne med ett besök när hon har vakten och börja prata "mjukglassen i Lysekil". Haha, hade varit så sjukt kul att se hur länge hon hade kunnat hålla sig för skratt! XD
Kalla på patrull sa hon så att dom fått avvisa oss. *haha*

Får ju roa mig bäst jag kan så nu ska det bli lite pyssel, Pappas flicka och sen mat.

Säsongstart av LOST på torsdag!!

Hatar Glocalnet, nu är både TV och Internet avstängt. Hoppas att Tela tar över snabbast möjligt!!
Trodde att det va illa nog att missa Andra Avenyn på onsdag men det kunde bli värre - LOST börjar på torsdag!!!! Så jädra typiskt!! Av årets alla 365 dagar så måste det bli just då jag inte kan kolla. :( Hoppas verkligen att det kommer på Anytime så att jag kan kolla på det där.

Just nu surfar jag på grannens oskyddade nät, sitter mitt i vardagsrummet. Funkar bäst där. XD Vet inte vems nät det är men det spelar ju ingen roll. :P
Har vi inte TV på lördag så blir det Melodifestivalen hos bror och hans familj. Let's Dance är fortfarande olöst, kanske hos kusin om han har lust till mitt sällskap. Funkar ju även om han inte är hemma, hans föräldrar är ju på Teneriffa och nyckeln finns här. :P Ska höra med honom iaf. :)

Har flera saker att skriva om i bloggen men bara skjuter det framåt hela tiden. Backstreet Boys, Let's Dance och en sak till som jag bara helt plötsligt glömt helt och hållet.. Just det, Kreta-resan. Måste ju skriva om det innan jag åker till Grekland igen om 3,5 månad. :)

Ska kolla klart på Pappas flicka och sen får det bli lite läsning. :)

RSS 2.0