Zuddas, min älskade pälsboll. <3


Grattis till Zuddas som fyller 7 år idag! Min älskade pälsboll. <3

Kyckling och oxkött i tomatsås har det blivit och lite fläskfilé ska det bli. Gottit värre för mammas pôjk. :) Present ska det naturligtvis ges också, när han kommer in igen.


Bär något lila för att säga en självklarhet

Från Fb:
"Onsdag 27 oktober vill jag uppmana alla - oavsett sexuell läggning, ursprung, kön och ålder - att bära något lila. Gör du det säger du "it gets better" till alla HBT-ungdomar (och vuxna) i Sverige som ännu inte har mod att vara öppna."
 
Och lila strumpor har jag på mig! Lila vantar har jag haft också och får kanske bli en lila mössa då jag ska iväg på kurs sen.
Har inte mycket som är lila, rätt knas då det är en fin färg. *hehe*

Nya skor på G

Är på jakt efter skor och jag kan ha hittat det jag söker! :D
Märket är DC och jag har tidigare köpt mina på FootNews i Arvika eller Karlstad, men förra året hade dom inga. Skulle kolla till helgen, men det blir först den 13:e istället. Drygt att vänta.. Men nu har jag som sagt hittat ett par på nätet och jag är såå sugen på att skicka efter dom genast!

Och nån bild går det ju inte att ladda upp heller.. *hmm*
Men dom är iaf såå jag! :D

Nu ska jag kolla på Svenska Hollywoodfruar som jag tydligen missade igår.


Nu ska det slappas

Jag får inte msn att fungera och har inte varit social där på flera dagar. Finns ju faktiskt dom jag saknar att tjata med. <3 Måste försöka få igång det imorgon!
Ska jobba lite först, 9.30-14.00. Pengar! :D

Men nu ska det bli till att slappa lite, till nåt annat än Sjunde Himlen. Va inte alls road av det igår. *haha* Får bli En fyra för tre istället.
Sov himla dåligt i natt, va uppe en sväng vid 02.00 och då hade jag inte ens somnat. Så får hoppas på bättre sömn i natt. :)
Natti natti


Måndagsjobb

Idag blev det jobb igen och ska va på samma ställe även imorgon.
Det jobbar en man på det stället och det är så ovanligt att se att det blir kul. *haha* Detta är 3:e mannen jag jobbat med på över 1 år tror jag. Nog för att samhället inte är stort, men ändå.

Jag är inte klar för dagen än, ska till ett annat dagis och städa också. Inte lika kul. :P
Går på en timme då jag är själv där så jag ska vänta tills den sista gått hem. Enligt schemat då jag kollade förra veckan så ska det va vid 17.00, så det blir en dryg väntan. :S

Inte en aning om va jag ska hitta på till dess...


Söndag kväll

Nyss kollat på Amazing Race finalen och favoriterna Nick & Starr vann! Sett det förut men det spelar ju ingen roll, det är bra ändå. :)

Blev qaf nu ikväll istället då jag åkte till farmor och farfar och grejade. Plockade lite en -och tallris i skogen igår, köpte ljung i fredags och fixade deras blomsterlådor på nya balkongen idag. Nån slags mossa också och det blev fint. :)

Fick precis iväg ett mail till en typ jag inte gillar på arbetsförmedlingen. Ska på möte på torsdag, ett kortvarit sådant hoppas jag på! Hon ska kolla av läget bara så det blir nog relativt smärtfritt. :P Jag har jobbat alla dagar utom en dom 3 senaste veckorna så det är skönt att kunna komma med nåt sånt iaf! :D

Kanske blir det Karlstad till helgen också, IKEA och ett par skoaffärer. Och säkerligen lite fler affärer. *hehe*

Men nu får det bli nån film, nån med fel region och som inte funkar på PS2. Säsong 6 av Sjunde Himlen kanske. :)

Söndag

och lugna gatan.
Har grejer att göra men inget jag vill, så lär skjuta upp det till veckan istället och mamma kommer masa sönder mig. *haha* Ska kolla sista avsnittet av qaf och bara göra ingenting.
Pappa och hans sambo håller på att fixa ordning farmor och farfars gamla hus, där dom ska flytta in och jag ska hjälpa till och fixa lite. Måla och så, men städa får dom göra själva. :P När det är klart så kan jag komma. *hehe*
Är lite sugen på att börja nu men det blir ju inte idag.

Men nu får det iaf bli sista avsnittet och sen får vi se va som händer.


<3

Min pälsboll la sig på mig i soffan och där somnade vi båda två i ett par timmar. Vi vaknade till liv nu då det blev så varmt. Älskar den pôjken. <3


Tre Kronor på dvd!!!!

Är väldigt proppmätt just nu och har alltså fått i mig för mycket pizza! Tur att jag ska till skogen imorgon för att märka ut en julgran och fixa granris. Kan gå av mig lite iaf. :P

Fick ett sms för en stund sen av Mikaela och hon hade en glad nyhet - Tre Kronor ska släppas på dvd!!! Och första boxen redan i november, 2 dagar innan jag fyller år! :D Wohoo! Det har jag verkligen längtat efter och hoppas att flera gamla serier gör samma sak.



Nu är det strax IDOL, vilket jag ska skippa. Ska kolla på sista delen och kanske slänga en röst på Geir. :) Ska ta och lägga mig framför min bärbara dator, gäsa lite och kolla på qaf.

Det snöar!!!

Det dalar ner fina små snöflingor!
Mysigt, men inte praktiskt med sommardäck på bilen då...


Julmustpremiär

Sitter här med ett konstigt öra, det bara "fluffar". :S Hoppas det stannar där och inte börjar göra ont också.
Imorgon blir det förmiddagsjobb och teater står på schemat. Får se om jag ska gå med på det eller om jag ska stanna kvar med dom allra minsta. Hade ju varit kul att gå, lite nytt sådär, men jag håller mig där jag behövs mest. :)
Ska kolla efter min mössa där också, hade den då där i tisdags så jag hoppas verkligen att den finns där. Måste ha den och VILL ha den!

En helg i november ska vi ha Maja här, längre än någonsin förr. Fredag morgon-söndag kväll. Kommer bli en mysig och en intensiv helg. <3 Har redan planerat lite julklappspyssel. *hehe*

Robinson om 20 min och efter det så är fina Måns i rutan. <3 Ska dock spela in det och kolla på qaf istället.
Nu ska jag ta ett glas julmust och vänta in Robinson. :)

Torsdagsjobb med dryg väntan

Ska ta och fixa här nu och så ska blir det lite jobb. 3 timmar, så det är minst sagt en lugn tid. Dom allra flesta sover när jag kommer dit. *hehe* Ska tillbaka igen vid 18.00, orkade inte tidigt imorse så tar städningen då alla gått hem. Ska kolla schemat nu då dom kanske går tidigare än så.
Kommer va en dryg väntan från 15.00 tills jag ska tillbaka dock, såå mycket bättre att ta det på morgonen. *haha*

Robinson ikväll och spännande med jokrar som kommer. Hade varit kul med äkta fd deltagare från första början, det hade jag gillat. :)

Men nu måste jag torka håret, minusgrader ute fortfarande ju!

Vilket välkomnande...

Idag har det varit en helt lugn dag, jobbade bara en kortis imorse. På mitt extraknäck som inte kunde sägas nej till då det blir liiite extra pengar i månaden. :P
Möttes av en himla stank när jag kom in. *haha* Fint välkomnande det..
Mindre kul att det va en dålig mage som gjorde stanken och tankarna åkte ju direkt åt magsjukan. Nåt jag verkligen inte vill ha, inte en gång till i år! Om man minns senaste persen så är det för tidigt för en ny omgång. *haha* 
Spörs imorgon det, om han är där eller inte. Samma vända på stället jag va måndag och tisdag, en dålig mage men där är jag inte lika orolig. Får se på fredag om det är några såna baciller på det stället. *hehe* Inget jag kommer ifrån då jag ju faktiskt jobbar med barn och dom bär ju på det mesta. :P
Hoppas på det bästa såklart.

Ikväll blir det att bara va hemma. Skulle på knivkurs men inställt den här veckan. :/
Blir "Berg flyttar in" istället, hos Andreas Lundstedt och nu ska det kollas ännu mer på qaf. :)

Sista jobbturen för idag

Nu vill jag egentligen bara stänga in mig och få på Queer as Folk som jag började på igår. Men neej, jag har iaf 1 timmes jobb kvar idag! Just nu känns det riktigt surt, men känns kanon vid löningen. Då är inte jag den som klagar direkt. *haha*
Tänkte börja vid 18.00, då jag hoppas att jag får va själv, så jag ska strax fixa och åka ner.

Sen kommer det bli Queer as Folk, det är ett som är helt säkert!! :D


7.30-16.00

Kände på mig redan igår kväll, när jag bestämde mig för att skjuta upp mitt extraknäck och ta det på sen eftermiddag istället för tidigt, att jag skulle bli inringd på jobb - och det stämde. 06.35 började Dannys fina stämma på mobilen och jag fick 7.30-16.00 idag..
Blir 6,5 tim på samma ställe imorgon och sånt gillas, för oavsett om man är trött på morgonen så piggnar man ju faktiskt till. :P

Min rast är strax slut och jag ska börja passa barn igen. 7/8 sover så får det liite lugnt en stund iaf. *hehe*

Söndag "morgon"

Gick upp först för typ 40 min sen, men det är så det blir efter en mycket trevlig, sen kväll. *hehe*
Idag har jag inget allt planerat och jag ska göra minsta möjliga! Kanske hyra nån film via Telia eller är lite sugen på att se Queer as Folk från början till slut - igen, så det kanske får bli att jag börjar på den. :)
Men först ska jag se om jag kan hitta lite kläder att byta om till.

03.23...

Luktar öl om mig och jag har inget minne av att jag smakat eller blitt skärskilt spilld på under kvällen. :P Min kära broder va dock närgången några ggr, även morbror och säkerligen ett par till så lär ju komma därifrån. *haha*

Har ju bästa brodern, han tycker om mig precis som jag är sa han och bryr sig inte om va andra säger. *hihi* Lite dryck bakom det där, men jag kan ju inte säga det bättre själv om honom. <3
Han tvingade med mig upp på dansgolvet, där jag verkligen inte trivs. Gillar inte att bjuda på mig själv sådär, men han lyckades liiiiite och både han och jag ska få en triss av mamma. *haha*

Imorgon, eller senare idag blir det ju faktiskt, ska jag ta och gå igenom alla många massa bilder som togs under kvällen. Underhållande lär det bli!

Tröttheten satte in och jag ska ta natten. Blir sent vid såna här ståhej. :P

Nu vankas det..

30 års fest - med 50-tals tema!!
Väntar på att håret ska självtorka så att jag får det lite vågigt. Ska åka om en halvtimme då jag ska va där och agera fotograf när gästerna kommer. :)

Rätt spännande att se hur alla ser ut!

Helgen väntar

Nu är det helg och imorgon kväll vankas det 50-tals fest. Kommer bli riktigt intressant att se hur alla är klädda. :P
Ska låna ett par jeans av Cattis, så får hämta dom imorgon. Jag har typ bara baggy-jeans och det va ju inte direkt mode den tiden. *haha*

Ska ta mig en sovmorgon också, ända fram till kl 10.00 har jag tänkt. Ska bli skönt! :D Sen blir det lite affärer och sen fixa sig för festen. Blir intressant det också, att se om man lyckas få till håret och så. Jaja, jag får garanterat komma in oavsett frisyr. *hehe*

Men nu ska jag få på lite "En fyra för tre" och däcka brevid Zuddas, som jag tror ligger i sängen. <3


Fredag morgon

Har jobbat en timme redan idag, från 6.30 och ska börja på nästa ställe kl 9.00.. Slutar vid 17.30, stängning och jag är mest glad för att det inte är ännu en timme senare. :P
När jag kollade igår så skulle det va 5-6 barn på avdelningen, så det kan bli skönt. Beror ju helt på vilka det är iofs. :P Vissa barn går ju verkligen inte ihop och speedade ungar är inget att leka med. *haha* Igår va vissa i farten heeela dagen!

Nu ska jag äta lite och se till att varma kläder är med.
Ikväll blir det ingen IDOL för EMD är på TV och då skippas allt annat. :D

Grattis Vera!!!



~ Grattis Vera på 30 års dagen!! ~
<3


Alltid lika fruktansvärt fräsch



Jag vet inte va jag ska säga... *hahaha*

Lite mer av det finaste

Här kommer två efterfrågade foton på Danny från Kållered-helgen. Utan glasögon. *hehe*
Det fick bli i gråskala då dom va lite suddiga, men han gör sig fin i det mesta så. :P

..


Tryck här så kommer man till det tidigare inlägget.

Jobba jobba jobba

1/3 av dagens jobb avklarat och ska strax åka till andra stället för dagen. Ute på landsbygden. :)
Sen i eftermiddag är det tredje stället som gäller och ikväll knivkurs. Kommer va sådär lagomt pigg av allt farande, men imorgon är det bara 2 ställen och 10 timmar kan det bli.

Nu ska jag fixa utekläderna och åka ett par mil västerut. *hehe*

$.$ <<--- Så ser mina ögon ut av allt jobb, då det ju faktiskt förvandlas till pengar sen. :P


Tisdagskvällen är till ända

Nu ska jag kolla färdigt på avsnittet av L word som rullar så fint på youtube. I väntan på att sista säsongen ska släppas på dvd här i Sverige. :)
Sen ska jag sätta kamerabatteri på laddning så jag kan ta med den ut på "landet" imorgon och kanske fota en sväng efter jobbet. Får se om man kanske stannar till nånstans efter vägen. :)

Fast först måste jag i säng, börjar 6.30 även imorgon! På ena stället, en snabbis och sen börjar jag 9.30 där ute på landsbyggden. behöver sova typ NU med andra ord. *haha*

Natti natti

EMD i Kållered

25 september

Det hela började med enorm tur då dom 3 fina skulle till Göteborg just samma helg som jag! Fick inte ett nej då jag bad om skjuts till Kållered och va där typ 11.15.
Självklart regnade det men det spelar ju ingen större roll egentligen. :P Inte mycket folk alls då jag kom så längst fram va inga problem att få plats.

Magnus Bäcklund presenterade dom finaste och sa nåt om alla 3. Han frågade om vi visste va Mattias blivit och alla som visste sa ju givetvis "pappa" - Magnus syftade dock på modell för Scorett. *haha*
12.30 kom dom finaste på scenen och det va en så otroligt härlig känsla!!



Bra bild som visar hur mycket rök det va på scenen.. Snubbarna blåste och viftade i händerna så vackert när dom kom ut. *haha*


Två av dom finaste.


Stolt nybliven pappa! Det fullkomligt strålade om honom mest hela tiden och framförallt när han pratade om den lilla. Han härmade hennes enda läte också och man kunde ju inte låtabli att tycka liite synd om honom. ;)


Den tredje finaste klinkade på sitt piano. Han satt väldigt skymd ett tag innan han tog eget iniativ och flyttade längre ut på scenen - han kände sig som att han satt i Gbg centrum och inte i Kållered. XD

Efter några underbara låtar på scenen, däribland Alone, så va det dags för signering. Helt plötsligt va det en massa folk! Men jag fuskade lite och ställde mig bland dom första i kön, där min kära mamma passade en plats. <3
Fick vänta en liten stund i regnet och det verkligen pirrade i magen när jag såg dom komma gående. Underbart.


Finaste Mattias fick naturligtvis ett grattis till lilltjejen och ett litet kort som jag pysslade ihop. Tog sen kort på Matte när jag stog där och först senare ser jag att Erik har handen på det kuvertet.*hehe*


Kan inte förstå hur man kan bli så underbart fin som den är figuren, minus glasögonen som åkte på och av några ggr. *hehe* Han är dock grymt snygg i dom han hade före, men så länge han gillar dom själv så ser jag förbi dom. :P
..................


Skrivande händer. <3
Signeringen skulle pågå i 40 min, alltså väldigt lite och det blev tillsist hela 80 min för att alla skulle få komma fram!
En liten söt tjej på högst 4 år va ett Erik-fan. Hon vågade inte riktigt förbi vakten och fick vaka en bra stund från mammas (?) trygga famn. Efter lite prat med den snälla vakten så fick hon en efterlängtad kram från sin Erik. *hihi*

Jag stannade hela tiden dom va kvar och jag hade en tokigt sur mamma. *haha*
Men jag fick 3 minnesvärda kramar när dom gick och en riktig skäggstubbskram av Erik. <3

Mamma hade hört på fiket då två syskom kom tillbaka från signeringen, med en singel - osignerad! Pappan hade frågat varför och flickan utbrast: "Va EMD där?!?!" *haha* Dom hade inte sett killarna vid bordet för allt folk och hade då väldigt nöjt köpt singeln. Men tillbaka i kön kom dom och signerad blev singeln tillsist. XD

Jag saknar den här trion och just nu är det 6 månader till nästa gång jag vet att jag får se dom igen!

Några bilder blev det iaf, kan ju faktiskt inte ta alla och ni får se förbi märkningen av bilderna. Litar inte på allt folk när det gäller sånt. :P

24-26 september

Då la jag och mamma till 10 mil och åkte ner till Ullared. Sen tillbaka dom 10 milen extra upp till underbara Göteborg.. Vi checkade in på hotellet, gick sen ner på stan och jag minns inte ens vart vi åt eller om vi ens gjorde det. *haha*

På lördagen bar det av raka vägen måt Kållered och EMD - men det blir ett helt eget inlägg det. <3

Sen tog vi stan, jag fick mig snygga byxor på Lindex och en ugglespargris bla. Mycket vacker. :P På kvällen köade vi för bord till den Grekiska resturangen Athena vid Heden och det va såå värt det. GOTT!! Frågade M om hon ville med men hon löt va hemma med en sjuk hund. :S

På söndagen stog bokmässa på schemat och det va faktiskt rätt kul ändå. Kanske inte allt men jag ÄLSKAR kändisar. *haha* Såg några och gick rakt in i Caroline af Ugglas. Oops... Jag kände bara att hennes pälsjacka va väldigt mjuk och mamma frågade om jag inte såg vem jag gick in i. XD
Fick en Bamse-tidning signerad av dess tecknare Ted Johansson. *hihi* Inte samma person som när jag växte upp och läste en massa Bamse, men det är ändå Bamses tecknare sen 11 år. Blev lite köpt också, bla en bok till Maja med Snårpan. Jättehärlig skådespelare som kom till det bokståndet då vi va där. Hon sa lite försiktigt att "Snårpan ligger i påsen" och skjöt den under bordet. *haha*

Sådär, det va lite snabbt om den helgen och jag ska nu bara fixa det sista med EMD-inlägget, så det kan komma upp. :)

Fullt upp

Herre jösses va fullt upp det har varit den senaste tiden!
Har idag jobbat 1,5 tim redan och ska strax iväg till nästa ställe, där jag ska va i 8,5-9 tim. Slutar 18.00-18.30 nångång och jag hoppas då att dagen går fort! Känns som en lång dag liksom. :P

Nu ska jag fixa det sista och ta mig iväg.

10.10.10

10/10 - 2010 är dagens datum.
Jag har agerat flytthjälp större delen av eftermiddagen och kom hem för en liten stund sen.

Igår höll jag på hela dagen!
Och hade hand om sötaste tjejen mest hela dagen. <3 Vi grejade och röjde och det blev först en liten promenad ner till farmor & farfars hus.. Sen blev det en massa pizza och alla åkte till lägenheten. Efter det så slet jag ut den lilla med en promenad utan vagn, vi gick över guldbron (vet inte varför den heter så då den inte ens är gul) och hittade en lekpark. Riktigt sleten va hon. :P

Nu ska jag ta och kolla på Amazing Race och sen fortsätta med att fixa med EMD foton från Kållered. Har fått upp en del i ett inlägg men inte laddat upp det än.

~ Grattis Nicky ~


Idag fyller finaste Nicky Byrne 32 år. <3
Saknar honom nåt så otroligt mycket och han bara bara måste komma till Sverige igen snart!


Hopplös

Kan man nog kalla mig. :P
Inga EMD foton idag heller!!! Fick lite extra jobb då jag slutat för dagen och sen va jag till T-fors. Så jag har verkligen inte hunnit. Men jag har iaf börjat märka dom så det är faktiskt på G! :)

Imorgon består dagen av flyttning hos farmor och farfar och samtidigt passa Maja då bror min ska ta hand om det det tyngsta. Får kanske bli en tripp till nån lekpark. Trollet på torget kanske, det gillar hon ju.

Jag ska verkligen försöka hinna med bilder imorgon!

Nu ska jag fortsätta kolla på IDOL och hejja lite på Geir. Tycker han är bra jag. :)

Sorry sorry

Flera som väntar på lite EMD foton nu och sorry alltså, har jobbat en hel del och varit trött mellan varven. Och förra helgen va jag typ inte hemma. Men dom kommer!
Slutar 11.30 imorgon och blir jag inte inringd på mer så ska jag få upp lite godbitar. :) Ska skriva en lapp och lägga på köksbordet så det inte glöms bort. :)

Målade naglar

Sitter här med 2 målade naglar, en rosa och en röd och det känns väldigt underligt.. Helt fel för att va ärlig. Har väl inte haft nagellack på typ 10 år och det är verkligen inte jag!
Men vankas det 50-tals fest så då får man ju offra sig iaf. :P

SAFE - Westlife


Safe, en helt ny låt med Westlife och det enda som fattas nu är att dom kommer till Sverige och sjunger den!

~ Grattis Kevin ~



Grattis till Kevin Richardson som fyller 39 år idag.
<3
Skulle bra gärna vilja se honom live igen!


Blogg.se strular överallt för mig

Nu strular det med hela blogg.se föresten - nu kommer jag inte in på nån som jag brukar läsa och inte ens min egen via länk!

Och min är inte borttagen då jag ju faktiskt kan skriva inlägg. Hatar när det strular!!
Men jag kommer in till bloggarna som ligger på förstasidan.. *suck*

EMDtour är väck!!!! :(

Gjorde en trist upptäckt nyss - EMDtour är borttagen och jag gissar på att den är kapad då ägarens privata blogg också är borta och den före detta ägarens! Hoppas verkligen att hon kan få tillbaka den!!

Nu ska jag strax åka ner till farmor och farfar för att hjälpa till med flytten.
Har gjort en fruktsallad som vi kan mumsa med glass sen. :)

Baylee sjunger för sina föräldrar

Idag ska jag inte rösta på nån i IDOL. Känner inte för det och Björn gick inte ens vidare.
Visst gick Olle vidare men nej, idag kommer telefonen inte användas till sånt.

Njuter av det här istället - en video från då Brian och Leighanne gifte sig igen för att fira deras 10:e bröllopsdag. Jättefina är dom. <3
Om videon inte lockar alla så spola iaf till 1:50, då man får se deras sjukt söta 7,5 årige son Baylee sjunga lite av en MJ låt. 


RSS 2.0