Snart lite IDOL

Snart blir det lite resultat från IDOL, vet inte ens vilka som varit med idag men hoppas att rätt går vidare ändå. Jag vet inte ens hur allt funkar exakt men hittills har dom jag vill se mer av INTE gått vidare direkt..

Sen ska jag sooova!

Erik fingrar och jag ska iväg

En herrans massa foton på EMD är nu inlagds i datorn. Galet hur det kan bli så många. *hihi* Nog bara i Arvika förra sommaren det blev rätt lite men det berodde på regnet som vägrade ge med sig.
Nu är det bara den tråkiga märkningen kvar. Ett måste då bilder ofta hamnar lite överallt och efter att en kompis EMD bilder hamnat på en polsk fansida så struntar jag aldrig i det. Alltid en länk på mina bilder, tvärs över!

Fick mig ett skratt när jag såg en bild som jag tog på Mattias under signeringen, gav honom ett kuvert och först nu ser jag att Erik är och fingrar på det. *haha*

Men nu ska jag göra mig iordning och sen iväg på knivkurs.

Energiknippet har varit här

Träffen med EMD och resten av Gbg kommer att skrivas om snart, men just nu behöver jag bara en soffa och lite One Tree Hill. *haha*
Har haft ett energiknippe här hela dagen, full rulle och det tar på krafterna! Underbaraste ungen som finns. <3

Men senare idag ska jag iaf få in alla bilder på datorn. Och försöka märka dom som ska in på bloggen.. Har sagt det förut - men det är ju för underligt hur många bilder det kan bli när man fotar vissa ggr. :P

Men nu blir det iaf One Tree Hill en stund och bara vila lite. :)
Får ropa på Zuddas också, han är ju som ett grått sträck då Maja far efter honom. Stackarn. *haha*

Skäggstubbskram <3

Hemma från underbara Göteborg och ska snart sova.
Man blir trött av att roa sig. :P
Kommer skriva mer om det, bara inte idag - MEN, kan ju säga att det va sjukt underbart mysigt att kramas med Danny, Erik och Mattias igen!! <3 Skäggstubbskramen av Erik kan man ju bara älska. :D

Grattis Mattias och Cattis



Stort grattis Mattias och Cattis till den lilla dottern!! <3
Åhh, va glad jag blev för deras skull när jag såg det och jag hoppas verkligen att hela den lilla nya familjen mår kanon.

En liten tjej blev det och min känsla stämde. :P Ett litet grattis till farbror Erik och farbror Danny också ju. *hihi*


Onsdag

Berg flyttar in är underhållande! Gillar Carina och Gunde Svan är alltid bra.
IDOL-gallringen är igång på riktigt och det finns absolut dom jag vill höra mer av. Spännande. :)

Imorgon ska jag jobba ännu en sväng. Både som springvikarie och efter det extraknäck. Har fått 2 tim på mig att städa hela dagiset och det tog inte mer än 1 tim i tisdags. Skönt. :P Ska höra med dom va det är jag ska ta, även om jag är rätt säker på att jag tog allt som skulle tas.
Sen ska det packas och fixas, med både det ena och det andra innan jag är redo att åka bort.

Snart är det lördag!!!!


Den tatuerade polisen

Finns ju faktiskt nån jag gillar i IDOL - den tatuerade polisen!
Gillade honom redan förra gången han sökte.. Lik Mattias såg jag att han är också, iaf lite. *hehe*

Finns ju självklart flera som sjunger bra. :)

Men som sagt så letar jag inte efter nån ny idol - är så otroligt nöjd över att ha Danny, Erik, Mattias och Måns som idoler. <3


Och det finns ju dom som verkligen vet hur man slaktar en låt. Brukar njuta av Westlifes låtar men inte den här gången!


2 jobb dagar kvar innan en förhoppningsvis ljuvlig helg!!

Nu är det bara 2 små dagar kvar att jobba den här veckan och på fredag bär det av ner till Ullared och sen Göteborg!! Längtade innan men ännu mer från igår. Och nervositeten har satt sig redan nu. *hihi*

4:e dagen idag jag är förkyld och har inte blivit det minsta bättre än! Vill må topp på lördag!

Nu IDOL. Gillar inte direkt nån än men så har ju faktiskt dom bästa redan varit med, så jag letar inte ens!


Om man blandar en polack med en bolivian så är det här garanterat det vackraste resultatet! ♥ Känslan av att se den här snubben är magisk.

Jobb i solen. :D

Nu blir det jobb under hela eftermiddagen.
12-17 på ett ställe och solen syns, vilket jag hoppas den fortsätter med!
Sen typ 17.30 -> på nästa ställe. Ett extraknäck jag tagit på mig. Städa ett visst antal tim i veckan på ett dagis. Inte det roligaste, men det ger faktiskt också pengar! Ska dit först och hämta nyckel till i eftermiddag, innan jag åker vidare ut på landet.

Förkylningen består, men får orka med detta ändå!
Ska dock höra med dagiset om vilken tid jag skulle kunna komma på morgonen och städa. Vill det istället, för då kan man planera nåt resten av dagen istället för att bara kunna va hemma!

Men nu måste håret torkas här!

Ladies Night i NWT


Betyg: 4½

Tonight´s gonna be a good night. Martin Stenmark, Brolle, Andreas Johnson, Stephen Simmonds och Måns Möller kommer inspringande till tonerna av Black Eyed Peas partylåt I gotta a feeling. Publiken, som för kvällen endast består av det kvinnliga könet, vill bara inte sluta att skrika.


Det gyllene talet för kvällens show verkar vara fem. Femårsjubileum för Ladies night och fem välkända herrar på scenen.

Egentligen är det fyra musikartister och en Måns Möller. En komiker som antagligen är mest känd för sin medverkan i TV 4:s program Time Out. Kan han hålla måttet i den hårda konkurrensen av skönsjungande och bildsköna herrar?

Möller har laddat upp med ståuppnummer som berör vad kvinnor egentligen vill ha hos en man – och bitvis blir det hela mycket komiskt.


I sökandet efter
vad kvinnor vill ha citerar Möller bland annat Björn Ranelid på knagglig skånska. Något som avslutas med orden ”Knulla mig”. Jublet från publiken stiger. Visst är det lågt – men vi gillar det.

När tonerna från Journeys klassiska Don’t stop believin’ klingar når leendet på mina läppar inga gränser. För musikrepertoaren kan nog ingen av de nästan 2 500 i publiken klaga på. Den ena hiten efter den andra avverkas. Elvis, AC/DC, Guns n’ Roses, Colplay med flera står indirekt för underhållningen.

För det är rocken som dominerar kvällens show. Men om det är vinet eller musiken som får publiken att verkligen skaka loss – det låter jag stå osagt. Men skakas loss, det gör det. Bakarna är nog mer ovanför än på stolarna och det är antagligen inte en enda rumpa som inte gungar i takt till grabbarnas rockmedley.


Kvällens artister njuter
för fullt där de står på scen omringade av skrikande och dansande kvinnor. Och det kan inte annat än antas att turnén måste vara en riktig egoboost för deras självförtroende.

Förutom rock avverkas även en hel del andra inslag. Bland annat ett bastunummer, pojkbandstema och en hel del kontaktannonser.

Två timmar bara rusar förbi och helt plötsligt tar det slut. En utav kvällens sista låtar är Girls just wanna have fun. Och det är precis vad de 2 473 kvinnorna som besökte Löfbergs lila arena fick.

Källa: NWT


Yaaaaay

Jag ska se EMD!!!!!!!!!!! :D
Är såå glad för det och längtar verkligen! Saknar dom där 3 fina galet mycket just nu och det blir ju perfekt med det här nu när turnén blev flyttad. *yaaaaay*

Ladies Night - Årets Show!!!

Jag älskar Ladies Night!
Underhållning rakt igenom och helt klart årets show. Längtar redan till nästa år!!

Andreas, Martin, Brolle, Måns och Stephen - kärlek till dom för en fantastisk kväll. <3

Hej på Mâten

Fast den började ju redan igår men ändå!
Har varit där uppe i några timmar med M och det va mys att träffas igen. Fantastiskt tur med vädret också, regnet kom nästan direkt man kommit hem och innanför dörren.

Nu ska det ätas lite och fixas och sen bär det av till Karlstad för Ladies Night!!!!!!! :D Ska försöka ha det riktigt kalas även fast jag blev förkyld i natt.


Kärlek för både syn och hörsel

Sitter här och saknar en massa fina som betyder. Njuter av att se dom sjunga, om än så bara på youtube. <3
Det här är verkligen dom bästa någonsin och jag är otroligt glad och stolt över att älska dom här fina.


9 månader sen jag senast såg dessa fyra otroligt underbara snubbarna och dom saknas!
Längtar som busen till nästa gång dom sätter sina fötter i det här landet igen och jag kommer tveklöst hänga i timmar för att få träffa dom igen.


5 år och 4 månader sen dom senast hade konsert här och jag är i stort behov av att se dom live igen!
Hade garanterat varit i Göteborg när dom va där i december om det inte varit exakt samma dag som BSB va i Sthlm.


Helt klart bästa skåningen i det här landet. Underbar snubbe! Strax över 1 år sen jag såg honom senast. Fick ställa in 2 spelningar med honom förra sommaren för att jag va sjuk men till slut fick jag se honom i Örebro!
Tack o lov vankas det musikal med honom och den SKA ses.



Jösses va jag älskar den här trion! Danny och Erik har jag bara sett 2 ggr i år och Mattias 3 - det är på tok för lite.. Fast jag har iofs haft den bästa träffen med dom i år så jag klagar absolut inte!

Detta är KÄRLEK för både syn och hörsel. <3

Torsdag

Jobb hela veckan hittills. Imorgon vet jag inte, bara vänta och se. :)
Och imorgon börjar Mâten! Skippar dock fredagarna för finns inget uppe och jag är inte den som festar till där uppe precis. Men på lördag så, då blir det mys! M kommer med tåget till Åmål vid 10.00 och är här runt 11.00. :D
Vi får några timmar på oss där uppe iaf innan jag ska till Karlstad för Ladies Night.
Hon ville ha en nostalgitripp så vi ska gå skogen upp. Första biten är dock förstörd nu men vi går från första gatan på området. Närmsta vägen ju och man kommer in mitt i smeten när man är framme. :) Längtar!!

Mamma kände sig dissad på telefon förut - Majsis ville prata med mig!
*hihi* Hon har alltid pratat med sin farmor på telefon och blivit sur om hon inte fått göra det. Johan har till o med fått ringa upp oss igen för att hon varit så arg. *haha* Jag har nog bara pratat med henne en gång, för 1 år sen och då bara för att jag inte va med hem till henne. Satt på ett tåg på väg till Sthlm då. :P
Men iaf så har telefonen varit en Maja-farmor stund, då det mest är jag som gäller här annars. Det första hon gör när hon kommer hit är att kolla och fråga efter mig. Älsklingstjejen. <3

Nu ska jag ta och kolla på lite Dawsons Creek och sen ta kvällen. Man blir en aningen trött av att jobba faktiskt. :P

Kvällens bästa

"Du har en dialekt tjockare än risgrynsgröt" - Andreas Carlsson

Rysfaktorn är hög på det här

Såg det här klippet där Kevin vinner IDOL 2008 här om dagen i en blogg och jag rös. Så himla härligt och vilken lycka! Det visades en snabbis i kvällens audition från Karlstad också och rysandet kom även då. Kollade även nu när jag letade upp det och jag RÖS IGEN. Precis där när man får veta vem som vunnit. :)



Kevin är den senaste jag verkligen gillat från IDOL. Han är absolut bra fortfarande men ingen jag lyssnar på speciellt ofta. Får se om det kommer nån som riktigt fastnar i årets. Har hittills hört några som är bra, men bara en som är riktigt bra. Spännande, spännande.

10.00-18.30

Blev väckt tidigt av att telefonen idag igen och på schemat stog 10.00 - 18.30. Heldag är oftast väldigt välkommet. :)
Hade stäng, men sista gick redan vid 17.30. Så då släckte jag bara ner det sista, kodade och låste. Trött blir man ju och blir en tidig kväll även idag.
Skulle ha jobbat på samma ställe imorgon, men behövdes inte ändå och nu står jag överst på ring-in-listan. Om dom ringer så hoppas jag att det är nära till stället dom behöver mig, orkar inte flera mil imorgon.

Snart helg och det blir en lugn sådan. Dom 2 nästkommande är fullproppade! Kommer bli kalas. :D

Nu ska jag masa mig iväg till TVn för lite IDOL.

7 september 2010

Igår fyllde mamma och pappa år. <3
Firade mamma med smörgås, bulle och glass. Glassen hade Maja bestämt så det va ju liksom en självklarhet. *hehe*
Vera skulle klippa sig så Maja fick va här, såklart och Robin kom också tidigare. En tjej som varit högljudd som få blev knäpptyst när han kom. En stund iaf. XD

Vi spelade Wii jag och Robin. Och Maja, såklart. När vi golfade så stod hon mitt framför TVn med en spade och spelade själv, när det va Robin som slog och skrek "jaaaa" när "hon" träffade. Helt omedvetet att hon flyttade sig varje gång jag skulle slå. *haha* Va lite rädd för att dänga till henne i huvudet ibland dock. :P

Är så galet trött idag så ska bara göra så lite som möjligt nu ikväll. Först ska jag bara hjälpa mamma met nåt och sen invänta IDOL. :)

Blir vårturné för EMD istället för höst!!!

Började jobba 6.00 imorse, inventering på ÖB. Lättförtjänta pengar det där.
Kom hem och fick se att hela EMD's höstturné har blivit en vårturné! Rätt surt, men inget att göra. Accepterade det väldigt fort för flera konserter är helt inställda - så det kunde ju ha varit värre!! Fler datum kommer dock och kanske kan det bli en tripp till Mikaela i Sthlm för EMD igen. Man kan ju hoppas. :P
7 månaders väntan istället för 2, men killarna förblir ju faktiskt dom samma. <3

Nu måste jag fortsätta röja här hemma.

<3


Fasters älskling är 3 år!!

Grattis till fasters älsklingstjej som fyller 3 år idag! <3
Fasters hjärta har varit utanför kroppen i 3 hela år, galet va fort tiden går!

Älskar dig Maja, men det vet du ju. :)




RSS 2.0