Inget jobb

Blir inget jobb för mig idag, ringde och sjukanmälde mig för är inte alls pigg. :S
Skulle bara jobba en sväng nu på eftermiddagen, men kände mig inte taggad till ens det. Hoppas inte det är nåt långdraget så jag är pigg snart. Knivkursen ikväll är också hotad.

Nu ska jag gå ner till brevlådan för att kolla posten, sen blir det soffan!

Melodifestivalen 2012 blir festlig!

Danny Saucedo med låten "Amazing" och Mattias Andreasson med låten "Förlåt Mig" i Melodifestivalen 2012. Gillas mycket! :D

Även denna dag går mot sitt slut och jag är rätt så trött efter dagens jobb. Alla barnen på avdelningen förutom 2 va där och minst sagt fullt ös. *haha* Tillbaka imorgon, så jag ska dra mig mot sängen.

Måndag morgon

Och dags för jobb igen.
Blev ringd strax efter 06.30 och det är ju bara att börja göra sig klar. Ska jobba 8.00-16.30. Hade planerat lite annat, men sa iaf jag då jag tänkt säga nej till 23/12. Vore väldigt skönt att få backstage hemma den dagen, för vanligtvis finns ju ett antal saker att stå i då. :p Men nu ska jag fixa klart inför dagens jobb.

1:a Advent


Första advent


Hoppas alla haft en trevlig första advent och inte blåst bort. :p
För ett år sen va det snöstorm den här dagen, idag har det blåst men ingen snö.. En månad till jul och då SKA det va snö!
Tog ett varv på byn som planerat, men blev ingen fika som jag också planerat. Va och shoppade lite istället och fick nästan allt jag va ute efter. T-shirts till jul och ett par mjukisbyxor. Skulle ha jeans, men fanns inte. Och det sista till brors lilla som kommer snart. <3 Bara ljusblått eller ljusrosa silkespapper som fattas, eller om jag kör på en oväntad färg. *hehe* Faster är nästan redo!

111126


Stjärnan är uppe och jag är redo för advent och juletid. <3 Imorgon är det Skyltsöndagen och det blir en sväng på byn.

Väldigt skönt..

Att det är fredag imorgon!
Veckan har visserligen varit kort på jobb, men jag är trött. Jobbade bara 3 timmar igår, idag va det dock hela dagen och jag slutade 18.30 då det va jag som stängde. Imorgon blir det ännu en heldag och jag har min allra första öppning. Pirrigt! Börjar 6.30, kommer va där i god tid och jag borde ta sängen och det tillsammans med ett avsnitt av Skilda Världar. Bara måste. *hehe*

Få Westlife till Sverige-projekt!!

De 3 W: We Want Westlife-projektet är i full gång och killarna SKA hit!!
Deras sista turné någonsin och det är nu vi måste kontakta Globen Arenas, Sony BMG och Live Nation: mejla, ring eller skriv på Facebook.
Och få alla att göra det samma för nu måste vi synas för att få det att bli verklighet!

Jag har skickat 2 mejl och kommer fortsätta imorgon.

Ny vecka, nya bekymmer...

Filmen "How To Be" är inte en av mina favoriter, men nu har jag sett den iaf. :) Idag har jag varit ledig, riktigt skönt att bara vara, men imorgon blir det säkert jobb igen. Har inte fått nån tid dock, men det kommer garanterat 6.30 imorgon. Såg The New Daughter med Kevin Costner förut, blir skrämd av såna filmer och ska absolut inte se den igen. *haha* Nu rullar allra forsta avsnittet av One Tree Hill och det gillar jag. :)

Breaking Dawn part 1

Vet inte riktigt vad jag ska säga om den för att inte avslöja nåt i den.
Men vad jag vet är att jag älskade den! En helt fantastisk film och den bästa hittills. Romantisk, sorglig och mycket rolig. <3
Lika vacker som de andra tre, alla skådespelare är underbart bra och jag längtar rätt mycket efter fortsättningen kan jag lova.





Än har inget datum kommit för visning på bion här, vilket jag tycker är väldigt konstigt. De tidigare filmerna har kommit snart efter premiären, men Breaking Dawn del 1 verkar dröja. Jag hoppas iaf att den kommer, för jag ska absolut se den igen!


Robert Pattinson week

Denna veckan blev lite av en Robert Pattinson vecka. Har kollat på några av hans filmer, men mer blir det.
Bara blev så iom Breaking Dawn, som jag kommer blogga om i eget inlägg.

Igår förmiddag va det Little Ashes som rullade. Gillade den, fast måste se den igen för att få med mig allt. :P Imorse kollade jag på Remember Me och ikväll ska det bli How to be, som jag såg fanns som hyrfilm via Telia. Alla helt olika filmer, men känner att jag vill se alla som Robert medverkat i. :)

  

Och jag är på god väg. :)
Det är ca 5 som jag inte sett än, en mindre ikväll och 3 nya på G. Än så länge är dock Twilight sagan en stor favorit och svårslagen. :P

Breaking dawn på fredag!

Bokat biljetter till Breaking Dawn på fredag!!!
Och kan inte säga annat än att jag verkligen ser fram emot att äntligen få se den. :D






Festligt :D


Fick ett fint paket på posten idag, grejer som jag skickade efter i söndags kväll!

New Super Mario Bros Wii
Harry Potter och dödsrelikerna del 1 & 2
Little Ashes

En bok kommer även denna veckan och Skilda Världar vol:4 nästa vecka. Festligt. :D Fick även ett gäng omålade pussel som jag ska rita själv.

True Talent final och beställning

Sitter med cdon framför mig och en varukorg full av sånt jag verkligen vill ha. Summan drog ju självklart iväg och jag har det jobbigt med att kunna trycka på beställ. :P
Fick ett presentkort på 250 kr där igår, vilket är väldigt bra men det är ändå jobbigt. Funderar på att plocka bort nåt, men skulle ju ändå beställa det senare. Det jobbiga är ju egentligen den där sammanslagna summan. *hehe*

Tryckt på beställ, så nu är det bara att vänta på fakturan. *haha* 12 dagar till lön så då kommer det inte märkas så + att jag väntar på betalning av 2 konsertbiljetter och ett lån.
Lär bli ett ordentligt paket som kommer i lådan och jag kan önska grattis på mig själv. :D


True Talent hade sin final ikväll och det va riktigt spännande. 4 i final, 50% va Dannys adepter och det gillade jag! Båda hans hamnade i finalduellen och det va riktigt häftigt!!! Dimitri och Sofia, bättre kunde det inte ha varit. :)

Dimitri stod som vinnare av 1 miljon kronor. Han va den jag röstade på och alltså helt rätt vinnare!! :D

Dom sa fel innan det började dock: att 1 miljon kronor står på spel och titeln Sveriges bästa röst - fel, fel, fel, den är det ju faktiskt Danny som har. :P
Sen kan jag inte hjälpa att jag är helt insnöad på Danny och tyckte han va sjukt söt när Dimitri vann. Hans ögon fylldes med tårar och kramen med Dimman och en puss på kinden hördes. Lyckan va total på den där scenen! :D

111112 - min dag det

Någon fyller 14 år idag och det har firats. Nej, jag fyller inte 14 men då en 4 åring sa det på jobbet i veckan så rättade jag honom inte.. :P

Det blev middagsmys med familjen. <3 Och mina hemmabakade grejer såklart. Flera timmars arbete så de får man inte glömma.

Just nu händer inte mycket, pratar med ett par på msn, men tänkte ta och kanske hyra nån film. Finns ju rätt många att välja mellan, så får se vilken det kan tänkas bli. :)

Bakat smarriga grejer

Jobbat 2 pass och nu ikväll har jag bakat. Smeten va farligt god och hittills ser det bra ut. Någon fyller år på lördag och detta kommer gå hem hos folket som kommer. Hos vissa iaf. :)

Ska ta hand om mitt bakade och sen väntar sängen. Imorgon blir det återigen jobb, två pass och sen till skolan för att göra ett test i Engelskan som jag läser. Ett test som visar vilken nivå jag ligger på. Får hoppas resultatet blir bra. :P


Drygt värre...

Jobbat 10.00-12.00 och är ledig fram till 16.30.. Dryyyygt!
Ska ner till skolan en sväng vid 15.00 dock, det är ju bara en timme bort.
Sen slutar jag jobba 18.30 och ska direkt till ett fotoklubbsmöte. Hade inte gått om jag inte haft foton att lämna till en och så vill jag hämta mina som varit på utställning. Men stannar inte länge kan jag lova.

Jobbet är inte jobbigt i sig, det är bara mellantiden som gör det.
Nu får jag väl roa mig bäst jag kan i en timme då.

Semifinal i True Talent

Sitter på ett par kuddar i värmen framför kaminen och kollar på True Talent. Spanar efter L som är där och har finaste Mattias Andreasson på stolen framför. <3 Vilken lyx liksom. Önskar verkligen att jag vore där, saknar honom ju! Semifinal ikväll och extra spännande. :)

Dyra grejer!

Varit i Karlstad idag, igen. Fick med mig ett par t-shirts hem och lite smått. Kollade efter lite julklappar som kan passa en 4 åring och vilka galna priser det finns på leksaker! Får väl leta vidare.
Nu rullar Tre Kronor och jag längtar efter efter Skilda Världar vol4. *hehe*

Myyys :D

Ikväll har jag varit på kalas, morbrors fru fyller år och det va underbart att träffa kusin m. pojkvän. <3 Dom är hemma från Sthlm under helgen. :D

Maja va ett yrväder, energi till tusen och väldigt trött mellan varven. Hennes mamma börjar bli riktigt runder om magen, M fick känna en spark och va riktigt glad. Yes, jag ska bli ännu mera faster. <3 Spännande att få se va detta kan bli för krabat! :D

Nyss sett slutet av IDOL och Olle fick lämna.
Snart sängen tror jag, eller om jag fastnar framför TVn. Får se va som händer. *hehe*

Statement by Westlife



Statement by Westlife


After 14 years, 26 top ten hits including 14 number one singles, 11 top 5 albums, 7 of which hit the top spot and have collectively sold over 44 million copies around the world, 10 sell out tours and countless memories that we will forever cherish, we today announce our plan to go our separate ways after a greatest hits collection this Christmas and a farewell tour next year. The decision is entirely amicable and after spending all of our adult life together so far, we want to have a well-earned break and look at new ventures. We see the greatest hits collection and the farewell tour as the perfect way to celebrate our incredible career along with our fans. We are really looking forward to getting out on the tour and seeing our fans one last time.

 

Over the years Westlife has become so much more to us than just a band. Westlife are a family. We would like to thank our fans who have been with us on this amazing journey and are part of our family too.

We never imagined when we started out in 1998 that 14 years later we would still be recording, touring and having hits together. It has been a dream come true for all of us.

 
Kian, Mark, Nicky and Shane


Hjärtskärande är va det är! Jag blev riktigt ledsen när jag fick se detta, men självklart förstår jag dom också. 14 år är lång tid, men jag hade hoppats på ytterligare 14. Minst.
Att jag aldrig kommer få se dom igen är värre, 6,5 år sen senast och aldrig igen. En hejdåturné kommer inte inkludera Sverige, eller ens överiga Europa. Vi glöms alltid bort och kan inte förstå hur dom tänker. Dom som fixar med turnén då, killarna i Westlife har inte med det att göra.

Kommer sakna dom fyra fina. <3


Musfälla orörd

Musen tog osten, men fällan small inte.. :/
Ny ost och bara att vänta igen.
Har en väldigt speciell video från igår kväll. Jag skulle filma mamma och Zuddas i deras arbete att fånga musen i hallen och hade mest ögonen för kameran så att den skulle få in fokus - när jag ser musen och Zuddas i ögonvrån vid mina ben och skriker rakt ut innan jag brister i gapskratt. XD

Mamma får gå in med en till musfälla i rummet, för den ska bort!

Musfälla riggad

Zuddas har precis tagit in en levande mus.. :S Den smet bort i hallen och sen under en blytung träsoffa i ett rum. Går inte att flytta på så mamma får sova på soffan och musen fick bli instängd med en musfälla. Tyvärr. Hade hellre bara fått den utsläppt. Hoppas bara på att det går fort och kan inte slappna av förrän den är borta.

Helfestligt..

Har suttit och diskuterat skumma drömmar på msn. Helfestligt. :P
Kanske helgens bravader som fick igång den drömmen jag hade härom natten och det är lika intressant varje gång. Vissa saker går bara inte ihop. *hehe*

Ska strax fixa det sista och åka för 2 timmars jobb mellan 13.00-15.00. Just idag är jag jätteglad för den tiden. :)

Sen får vi se vad dagen mer har att erbjuda. Städa kanske, men det är ju mindre kul..

Biljetter till NKOTBSB i Malmö - Check!!!

Nu är det fixat, äntligen!! 5 biljetter till Backstreet Boys och New Kids On The Block, på helt okej platser. Ska inte klaga på platserna egentligen, biljetterna verkar gå åt som smör och vi ska va glada för att vi har såpass bra platser.
Kommer bli en dag med feeest hela dagen och jag längtar! :D


Jobb förut och jobb igen

Har jobbat 8.30-11.30 idag och ska iväg igen för ett pass till. 13.45-17.00 blir det då, men egntligen vill jag stanna hemma. Kan trösta mig med att sista barnet troligen går vid 16.30. :P

Ikväll är det knivkurs, imorgon ska biljetter köpas, jobba en kort sväng, fredag kväll innehåller kalas och lördag en snabb sväng till Karlstad.
Kul när det finns lite att göra. :)

Men nu vankas det jobb igen.

Drömmar och jobb

Sjuka drömmar man kan ha ibland alltså. Danny va inblandad, nån j*vla rulltrappa och mer än så kan jag inte gå in på det hela. *haha*

Jobbat idag, 2 personal och en praktikant på 3 barn. Skulle ha varit 10, så viss skillnad. Men skönt efter gårdagens kaos då alla 14 va där. Fotografering och ja, kaos. :p

Nu ligger jag på sängen och kollar på Tre Kronor. :)

RSS 2.0