Äntligen!!!!!


Åh, va jag är glad för Dannys skull! <3 Mina tårar va nära i den stund som han gick vidare, lycka och nerver som släppte samtidigt.
ÄNTLIGEN blev det rätt i årets Melodifestival och jag längtar tills jag är på plats i Globen för att heja på den bästa i finalen! :)

Tågbiljetter - check! :D

Ännu en helg är slut och jag har en ledig måndag. Har gjort absolut ingenting idag, men bara jag får tummen ur så kan jag verkligen sysselsätta mig själv.

Igår köpte jag tågbiljetter till och från Malmö. Strax över 1000-lappen blev det, men helt okej ändå. I det ingår en frukost på tåget från Malmö så jag slipper tänka på det innan jag åker, eller ha tid för att köpa nåt. Åker galet tidigt, så det är skönt att ha det klart redan. :)
Nu är det bara att vänta på maj... *haha*

Ska se om jag kan få nåt gjort här hemma nu då.


Känns sådär...

Bara för en borttappad penna så fick jag beställa för 190 kr på Panduro precis nu. Dessutom en hemsk frakt på 64 kr... Känns lagomt surt för en penna som inte kostar många kronorna, men jag måste verkligen ha just en sån penna. Sen har jag 2,5 vecka på mig att fixa det jag ska göra. Borde hinna, som jag så ska sitta in på natten!

Nu får det bli sängen här och sura över ett par onödigt slösade hundralappar pga av dum regel. :P

Förlåt MigDelfinal 3 avklarat och det gick ju som det gick..

Fantastiska, underbara, bästa Mattias kom på en 5:e plats. Han förtjänade en finalplats!
Ledsen för hans skull, men samtidigt glad för att andra äntligen fått se att han visst kan - att han inte bara en bokstav i EMD. Svenska folket har fått se - Mattias - . <3

Har i stort sett haft "Förlåt Mig" på repeat sen han fick sin placering. Bättre och bättre för varje gång. :)Nu är det mindre än en vecka kvar till nästa delfinal, som blir den sista och Danny SKA till final. Vågar inte tro att allt är så "självklart" nu och många röster kommer han få!

Solig fredag <3

Jobbat idag och dagen gick som bara den. 9-16 blev det och jag tog en promenad under rasten, 45 min i solen. Underbart!
Nu ska jag ta och äta, riktigt hungrig så tacos blir kalas. :)

Imorgon är det dags för Mattias att inta Melodifestivalen scen i Leksand och sjunga "Förlåt Mig". Ser jag fram emot! <3

Helgkul väntar

Galet snorig och konditionen är inte på topp. Gick hem från centrum förut, det gjorde ont att andas när det gick uppför och satt i en stund.
Imorgon ska jag inte vandra allt för mycket, mer än på gatorna i Karlstad. Först stanna till hos storebror och sen vidare därifrån. Hans minsting blir 1 månad idag, 4,5 kg tung och jag ska pussa på hennes små fossingar. Vill inte smitta henne med förkylning då hon precis haft en. Hans stora lilla tjej ska också få sig ett par pussar. Älskar de där tjejerna oändling mycket! <3
Imorgon kväll är det musikal som gäller och det blir Next To Normal på Wermlandoperans lilla scen. Ser jag fram emot!Nu ikväll blir det filmen Abduction. :)


Sjuk...

IGEN!
Varit krasslig hela dagen, ont i halsen och hängig. Orkade jobba hela dagen iaf, men nu är jag rätt slut. Skippar knivkursen ikväll och stannar hemma framför TV istället.
Väldigt skönt att jag inte har nåt jobb inplanerat imorgon och kan va hemma om så behövs.

Grymt dålig på att blogga också...

Stay strong Nick <3

Nick sjunger Falling Down till sin syster som gick bort natten till onsdag, endast 25 år gammal.
Den här videon är hjärtskärande och otroligt vacker, jättejobbigt att se någon man verkligen tycker om så ledsen. Stay strong Nick. <3Vila i frid Leslie.

RSS 2.0