Första stegen, 10 mån & 2 dagar gammal. <3

Bloggar inte så mycket som jag hade velat, men livet rullar ju på ändå.
I söndags va jag och såg Skyfall, enda Bond-filmen jag sett hela dessutom. Helt okej va den. Anledningen till att jag såg den va för att Ola Rapace är med. Inte ett ord sa han, men han är sevärd om något. *hehe* Väl hemma igen så köpte jag biljetter till Julgalan. Present till mig själv! :D

I måndags fyllde jag år och hade nära och kära över på middag och mys.Bästa av allt va att min minsta brorsdotter på 10 månader och 2 dagar tog sina första steg utan stöd. Superhäftigt! <3 Va krasslig hela dagen, men det hindrar inte mig från mys. Va rätt däckad på kvällen dock, låg i sängen hela tisdagen och idag va det soffan som gällde. Fått ringa mig sjuk två dagar till jobbet och det känns inte bra. Men inget jag kan hjälpa, så det fick ju gå..
Imorgon slipper jag det då jag inte har nån tid. De kan givetvis ringa, men det tar vi då. Bio på eftermiddagen blir det oavsett, Breaking Dawn del 2 och jag längtar!! :D Så nu blir det sängen och jag hoppas huvudvärken är borta till morgonen.

Sköna fredag

Uppe tidigt idag och ska alldeles strax åka på veckans sista jobb. 7.15-15.45 blir det och sen långhelg för min del. :)
Måndag tar jag ledigt bara för att det känns bra och på tisdag bussresa till Ullared och Gekås. På söndag blir det bort på kalas också. :)

RSS 2.0