Hemma... Igen.

Har varit i Stockholm och vänt. Åkte igår, söndag och kom hem idag.
Sammanlagt 84 mil blev det men med EMD på schemat så spelar milen mindre roll. :P
Både detta och Kreta kommer men just nu är jag för trött för att skriva nåt längre inlägg.

Allvarligt snack..

Nu ska vi prata om dom tre snubbarna i frack som tog hem fjärde platsen i årets Melodifestival med sin Baby Goodbye. Ni vet dom där två brunetterna Erik Segerstedt och Mattias Andréasson och den alldeles speciella blondinen Danny Saucedo.. Pratar naturligtvis om EMD, bandet som dom många numer vet vilka dom är.


EMD lever på sina fans och som tur är har dom många av den varan. Två av dom är Maria och Stina. Dom har en blogg, en väldigt bra blogg som handlar om Erik, Mattias och Dannys liv både utanför och på scenen.
Där finns det mesta att läsa, videos att kolla och klipp att lyssna på.
Läser man deras blogg så saknar man inget och håller sig uppdaterad till max. Jag själv kollar deras blogg minst en gång om dagen och ofta finns där nåt nytt. Finns inga nya nyheter så kan det istället komma en gammal intervju, där det tex står att dom aldrig skulle tänka sig att ställa upp i Melodifestivalen. Och vi vet ju alla hur det gick!

Bloggen har nämnts flera gånger på EMDs officiella hemsida och då är det ingen dålig blogg. Hade det varit det så hade Ninath aldrig tagit upp den så som hon gjort. Så om ni är smarta så ta en titt, ni kommer garanterat få nån info uppdaterad - http://emdtour.blogg.se
Adressen är enkel att komma ihåg, så enkel att jag tom skrivit den istället för den officiella sidans adress och helt enkelt kommit "fel".



It's Official

This Is Us Tracklista!!

1. Straight Through My Heart
2. Bigger
3. Bye Bye Love
4. All Of Your Life (You Need Love)
5. If I Knew Then
6. This Is Us
7. PDA
8. Masquerade
9. She's A Dream
10. Shattered
11. Undone

Passar på att lägga in nysläppta videon till STMH också. :)

Hemma igen

Nu är jag hemma igen.
Kom hem imorse och sov till eftermiddagen. Har varit uppe i 6,5 timme nu och jag är trötter.
Ska absolut skriva mer om resan men nu ska jag gå och kolla på film. Det blir Män som hatar Kvinnor eller Disco-Daggarna, har inte orkat bestämma mig än.

Nu åker vi!!

Snart alltså.. Kreta är destinationen.
Nervös till tusen, första gången jag ska flyga och jag kommer dö psysiskt! XD
Kanske kommer skriva bloggen där nere, beror ju på va som finns men annars kommer jag hem 26/8.

Vi synes!!


15 augusti - E.M.D

Kan inte hjälpa att det här blir långt, EMD är ju inblandade och då går det inte med bara några få ord att beskriva hur underbart det va. :)

Kom iaf till Arvika och satte på mig kläder efter vad vädret krävde. Har ju varit sjuk så det blev regnbyxor också.

18.00 - insläpp, va där strax efter och löste in biljetterna. Fick ett ljusblått, inte så snyggt armband. Ser ut som ett BB-band fast det står Arvika Hamnfest. :P
Killen frågade om jag skulle ha ungdom, jag svarade "jag skulle inte tro det" och fick för vuxen. Hade jag varit ungdom så hade det varit riktigt enklt att få vuxen. *hehe*

Gick direkt till scenen.
Det va några som stog vid staketet redan då och jag ställde mig brevid. Med paraply över mig. Såg att dom började göra i ordning med RUN EMD t-shirts en bit bort. Då blev jag glad!
Och killarna kom i en vit minibuss, gah liksom! :D Man har sett dom flera ggr men blir lika glad när man ser dom igen.
Mamma kom och sa att dom sålde t-shirts, visste jag ju redan men jag tvingade henne att passa min plats medan jag gick ner och shoppade lite. Dom blev hur glada som helst i det där tältet när jag kom, vinkade och höll på. *haha* Jag va ju deras första kund så dom fick ju nåt att göra. :P

Tillbaka till min plats, lämnade över lite grejer och började vänta lite till.
Blött, blött, blött och när det började bli mer folk så tog jag ner mitt paraply.

19.30 - EMD kommer på scenen och man får värsta leéndet på läpparna och bara njuter. Det är så otroligt underbart att få va nära dom tre.
Blöta är vi och dom älskar oss för att vi står där!!
Dom kör sina låtar, dom där låtarna som är så bra. Älskar deras röster, hur dom rör sig på scenen och verkligen underhåller publiken.
Ååå, vilken underbar spelning!

När Erik börjar dra sig mot Baby Goodbye frackarna så pyser jag min väg. Ingen just där fattar väl varför, dom bara knör och ska ta min plats, men jag liksom drogs till tältet där dom sålde t-shirts. :P Passade ju på att fråga om signering när jag shoppade tidigare så jag visste ju va som va på gång. *hehe*
Det slutade faktiskt nästan att regna när dom gått av scenen och precis innan dom kom till tältet. Men bara nästan.
Danny kommer, vackraste varelsen som finns och bara ser helt fantastisk ut. Sen kommer Mattias med vakter runt sig och försöker klämma sig in i tältet. Trångt va det men han lyckades. :) Det börjar regna igen och det blir att man får gå in i tältet för att träffa dom istället för utanför staketet.

Mattias står precis framför mig, på andra sidan bordet. Signerar min t-shirt och skickar den till Danny som står innanför honom. Danny skriver och räcker upp t-shirten, han vet ju inte ens vems det är. :P
Jag dissar Matte där, rakt framför mig och frågar Danny om jag kan få en kram och självklart får jag det. Älskar dom där kramarna, kind mot kind med just Danny Saucedo. Myspys och man blir så fånigt överglad. *hihi*
Sen måste man ju tyvärr gå, hatar det.. Kom på i rätt sekund att jag glömde få ett foto signerat, ett foto jag tog på Danny i Uddevalla och som är galet snyggt. Frågade först om det va okej om jag gick tillbaka och det va det. Och jag träffade Danny igen. *hihi* Han sa lite och log sådär galet underbart som bara han kan när jag räckte fram nåt annat än det vanliga. :D

Erik mådde tyvärr inte bra så honom fick jag inte träffa igår. Men inte klagar jag över att få ha träffat Danny och Mattias igen. Den dagen jag klagar över det så är nåt fel, riktigt fel.

Mötte mamma med värsta leéndet på läpparna. Tänk att en kram från en helt vanligt snubbe kan få en att må så bra. <3
Gick till bilen och la grejerna där. Inklusive kameran som tog stryk av regnet, hela min ficka va blöt så den hade fått sig en rejäl simtur! Mobilen också, men den plockade jag isär och lät torka under natten så den funkar iaf som den ska igen.

Sen va det bara att gå tillbaka till området, tog nåt att dricka och till scenen igen. Längre bak denna gång och upp på scenen kom Tomas Ledin. Han är bra, speciellt några låtar. Jag gillar verkligen Blå, blå känslor. Han började på den men slutade tvärt och sa att det va en kort version av låten. Typiskt liksom. :P Sommaren är kort körde han iaf hela, himla härlig känsla när alla sjunger med i den. En låt som dom allra flesta kan.
Träffade även honom efteråt, trevlig man. :)

Tack till alla som va med och gjorde så att killarna kom till Värmland även denna sommaren!
Det betyder en massa!


Nu är dom på G igen

Ny låt med Westlife. Äntligen!


Imorgon...


Imorgon bär det av till paradiset, ett blött paradis.
EMD intar scenen i Arvika kl 19.30 och det är inget jag missar. :D Har längtat massa till den här dagen, visst har jag sett dom redan i sommar men Arvika är ju nästan hemma!
Är nervös, vet inte om det är EMD eller om det är resfeber inför tisdag. :P

Välkomna till Värmland killar!! <3

Riverside

Efter att ha sett trailern för nya webbserien Riverside så längtar jag inte mindre.
Gillar verkligen att man får mer än Andra Avenyn och mer av "Kim". :)


7 augusti - Måns

Måns i Örebro va kanoners. Såklart, fast vi kan ju ta det från början. :)
Kommer bli långt...

Gick upp 5.30, bara för att jag är galen och valde att börja jobba 6.30. (Skulle egentligen ha börjat kl 9.00) Men hade ju nåt att fixa kl 9 så då va jag hemma. Backstreet Boys kommer ju till Sverige och då måste biljettsläpp passas, helt klart! Höll på att bli galen ett par ggr men strax innan jag va framme på telefon (nästan 20 min) så hade jag våra älskade biljetter bokade via nätet. Riktigt bra platser och vi är mycket nöjda. :) 
Nu är det bara killarna som det väntas på, Mikaela, Sara och jag är redan redo!! :D


Sen bar det av mot Örebro.
Galet varmt, 29 grader enligt Måns! Gick på stan, köpte den perfekta 2 års presenten till Maja, åt lite (väldigt lite, inte speciellt pigg ändå) och sen gick vi till Stadsparken. Insläppet va kl 18.00, vi va där 18.15 och jag hade inga problem med att hamna längst fram.. Fast innan jag gick dit fram så gick jag till Måns lilla turnéshop. Inga posters fanns, mer än under bordet men jag frågade och fick köpa en även fast han inte skulle sälja några just den dagen, fanns för få kvar. Tack! :D Köpte ett svart/vitt foto också.

Sen stog jag vid scenen, inte speciellt länge då Måns kom på scenen strax efter kl 19.00.
Han va mycket efterlängtad av mig, hade inte sett honom sen april på hans signeringsturné!! Han är så otroligt underbar på scenen. Man blir så glad!
Han drog en hög av mina favoriter
, Maniac, Impossible, Hold On och självklart Cara Mia. Man riktigt rös när man lyckades få ögonkontakt, flera ggr dessutom. :)

När jag köpte mina bilder så sa snubben att Måns skulle signera efteråt. Såå skönt att få veta det, så slipper man undra hela tiden på om man kommer få träffa honom. Han sa också att det blir ingen sittande signering, utan vid staketet och att han inte har massa tid på sig innan Jerry Williams ska på scenen.. Jag sa att det är mycket bättre än inget alls och det höll han absolut med om. :)

Efter den fantastiska spelningen så började ju då väntan på nytt. En spännande väntan faktiskt. :)
Han tog låång tid på sig att byta om, kändes det som - men tillslut kom han ut. Började i änden där jag inte stog, massa folk där så det tog ett tag innan han kom närmare. Först fick jag fotot signerat och sen postern, bad honom skriva mitt namn på postern och det gjorde han. Roligare att ha den på väggen då. :) Frågade om det gick bra att få en snabb kram och han gav mig ett "självklart" till svar och jag fick en underbar, svettig kram. Älskar dom där kramarna som han tar sig tid att ge, även fast tiden egentligen kanske inte finns. <3

TACK till Måns för en underbar, oförglömlig kväll.
Jerry Williams kom på scenen direkt när Måns gått runt hörnet. Stannade nån minut, bara för att ha sett honom. Ville inte se honom, har ingen glädje i det. :P Åkte hemåt istället, hade rätt många mil att åka.

Video från kvällen.
Det va min "staketsgranne" som spelade in. Kan inte tro nåt annat, så jag står på hennes högra sida.


Tillbaka..

Vet att jag inte har uppdaterat bloggen på ett bra tag men har faktiskt mina skäl.

Va barnvakt den 24 juli och har varit sjuk sen dess. Nästan 3 veckor nu. Visst är jag mycket bättre men är slö, hör inte perfekt och hostar.. Har varit riktigt, riktigt dålig. Termometern har visat så lågt som 35,4 till över 38 grader. Har haft en hemsk dubbelsidig öroninflamation. SMÄRTA, aldrig känt nåt liknande!!! Varit på vårdcentralen, blivit behandlad som om jag hade svininfluensan - fick penicillinen och fick tillbaka dagen innan kuren va slut. Hörde verkligen som en kratta, inflamationen va väck men hade istället vatten bakom öronen. Självklart liksom.. Men gör som läkaren sa och hoppas verkligen på att det försvinner. Annars måste jag tillbaka igen.

Missade en del när jag va som sämst. Skulle ha sett Harry Potter och gått på en mycket efterlängtad spelning med Måns. Men jag brydde mig inte speciellt mycket just då.
Ska se Harry Potter och va iväg och såg Måns i fredags men Måns får bli ett eget inlägg. :)

RSS 2.0