Prinsens födelsedag


Idag firas min lille älsklingspôjk med tonfisk, paket och godis. Han fyller 6 år idag min fina Zuddas och självklart att det firas. Han fick en rosa handduk med tassmönster. Den behövs nu när det är så blött och även när snön kommer.

Tiden går så himla fort, det va inte alls längesen han föddes ju. Min lille prins som va "död" när han föddes är allra högst levande. <3 Är så glad att han lever och att jag fick just honom. Hade inga mer att välja mellan men det kunde inte ha blivit bättre. :)

Getingstick i oktober

Har haft ont i tummen bra många timmar nu, sen 16-tiden. Eldade i kaminen och skulle lägga i en björk. Drog loss barken som jag brukar och där fanns tydligen en nyvaken geting. Det är första gången jag fått ett getingstick och det är inte det minsta skönt! :/ Fick ett litet stick i pekfingret också men det gick över snabbt men hela tummen fick sig ett rejält stick och det bara brände!

Visste inte va det va först, såg ingenting utan det bara gjorde galet ont i tummen! Släppte det jag höll bara rakt ner och sköljde med kallt vatten. Ringde mamma och frågade om det jag kände kunde va ett getingstick och då såg jag den stora getingen komma krypandes på golvet.
Blev lite orolig då jag aldrig fått ett stick förut och inte visste hur jag skulle reagera. Vet att farfar är jätteallergisk mot getingstick men för mig verkar det ha gått bra.

Har bara en svullen (den va väldigt svullen förut) och öm tumme med en nedrans värk i tummen och uppöver underarmen.

Ikväll har jag tagit i veden väldigt försiktigt och kollat golvet noga, den smet ju den jäveln och nån ny vill jag inte ta i.


Imorgon ska jag och mamma åka och tända ljus och lykta på mormor och morfars grav. Måste svänga förbi sommarstugan först för att hämta granris, dom brukar va snåla med det på gravarna så det är bästa att ta med lite extra.
Ska köpa lite "kalasmat" också för på lördag blir det mys. Min lille prins Zuddas fyller år. <3


Allt kan inte gå bra

Har varit på knivkurs ikväll och det gick väl sådär. Gav upp efter 2,5 tim och åkte hem. :P Ska göra om hemma, igen. *hehe*

Blir väl inget Karlstad och Bobby för mig imorgon. Kan inte åka ända till Karlstad utan att veta säkert om nån av snubbarna är där. Skulle vilja ha det skrivet i hans blogg att nån inte ska med så man slipper fundera på det. Skulle dom ha varit där ändå så får jag ta det, må dåligt ett tag, deppa och det hoppas på en ny chans!

Nu ska jag strax gå och kolla på Stockholm - Arlanda. :)

8.30 - 17.00

Vill ha lite news om Bobby's tripp till Karlstad i veckan, har han med sig nån av grabbsen eller inte?! Måste ju veta innan, Karlstad är inte precis runt hörnet. :P Hoppas, hoppas, hoppas verkligen!
Får hoppas att jag inte blir frågad om jobb just den dagen, då får jag säga nej för säkerhets skull. Men det är värt det. Jag har sagt ja varje gång dom frågat så att säga nej en gång ska inte behöva betyda så mycket!


På fredag ska Majsis va hos mig en stund, medan storebror besiktar bilen. Tydligen ingen höjdare att ha med en 2 åring till verkstaden. :P Men det ska bli myspys. <3 Skulle jag råka jobba så ska hon va hos sin farmor på jobbet. Då är det tur att hon är blyg, så folket får ha alla viktiga papper ifred. *hehe*

Nu ska jag faktiskt lägga mig, har ju jobbat och stått i hela dagen. I morse gick det trögt men sen blev det jättebra. :) Först och främst så ska jag jobba med barn 1-5 år, som jag kryssat i listan men blir jag tillfrågad till fritids så kommer jag tacka ja. :)
Men jag vill inte jobba imorgon, orkar inte det. Känner att jag måste vila, va dålig i helgen och har känt sen igår att nåt krux är på G med mina öron igen. :S Känns lite ont ibland och det skulle inte förvåna mig om jag hade vatten bakom öronen igen. Det kan jag bli av med själv men öroninflamation ska jag då inte ha igen! *hua*


<3

Kollar på Tre Kronor men ska snart gå mot sängen. Ska jobba imorgon, 8.30-17.00. Behövs på fritids då det är studiedag för skolorna. Så här innan känns det som en lång dag men det brukar alltid gå snabbt när man väl börjat. :)

Varit hos bror idag, bara umgåtts och gosat med lilltjejen. Kan säga det hur många gånger som helst men hon är helt underbar! <3

TVn stog på och där kom beviset på att dom visar för mycket reklam. *haha* Reklamen för Rusta började och i låten som är då sjunger dom easy - INNAN dom gjorde det så hör man lilla Maja sjunga "easy". XD Bara grejen att hon sa det innan det kom på TVn, bara för sött och det va bara att skratta. :P

Lite blandat..


Har kollat på lite smygtittar av nästa veckas AA och väntar faktiskt på avsnittet. Gregers hajk, jösses alltså och Kim verkar ju ha fattat vinken av det hela. *hehe*

Jobbat idag igen, 8.30-16.45.
Ny avdelning på nytt dagis men det gick jättebra. Har läst en hög med böcker och spelat fotboll.
När jag kom till bilen nere på stora parkeringen så va en annan bil parkerad precis intill. Där i satt en polis, i poliskläder men bilen va en helt vanlig bil. FAst med tonade rutor. Skumt, skumt men spännande. Precis som om den tog skydd för att inte synas för mycket.. Och så tog jag bilen och åkte. :P

Imorgon är det Kulturnatten här och det vankas konsert. Artisten är Lars Eriksson (från Idol 2008) men jag kan inte bestämma mig för om jag ska gå eller inte. Blandade känslor för den karln. *hehe*

Halva dagen gjord

7,5 grader ute men jag trodde jag skulle frysa ihjäl när jag va ner och hämtade posten. *hua*
Det blev två jobb-pass idag, först 8.30-11.30 och jag börjar igen kl 15.00.

Och nu ringde det igen och jag ska jobba imorgon också. *haha* Fast på ett annat dagis så vet inte åldrarna på barnen ens, kan va på stora avdelningen. *hmm*
Dagarna går himla fort ändå, så den timmen jag ska va ensam med barnen nu i eftermiddag kommer gå upp i rök.. Hoppas jag. XD Dom får gärna va lugna och inte ha ihjäl sig eller varandra när jag är ensam..

Jobbat

Skjuter på det där med att skriva om Göteborg.
Idag är jag helt slut efter en hel dag med jobb med små söta barn. Och spyor.. Fast man överlever det också, faktiskt. Trodde aldrig att jag skulle klara sånt för bara några år sen. :P

Dom ringde 7.10 i morse och jag skulle börja 7.30. Hon hade försovit sig så det blev himla stressigt för mig och så skulle jag egenligen börja kl 8.00! Hade inte alls behövt stressa egentligen så jag hoppas hon kan säga rätt tid nästa gång.

Kollar på AA och nu ska jag äta. Sen bara slappa! Ska jobba en sväng imorgon också.

96.0 kalorier

Hade två kanondagar i Göteborg och fick mer än jag väntat mig.
Helfräsigt mitt i allt men skriver om det imorgon. :P

Köpte iaf EA Sports Active där nere, till kampanjepris till o med.
Startade en 30 dagars utmaning idag och det va lite slitsamt. :P Men jag gjorde bra ifrån mig och brände 96.0 kalorier och förväntningen va att bränna 92.3. *lite stolt* Imorgon blir det ett nytt pass, nåt med tennis tror jag det stog.

29 år..

Ikväll va det kalas för Vera, hon fyllde 29 år igår.
Det bjöds på smörgåstårta och jordgubbstårta.. Stefan fick äta upp det sista innan dom sista kom in, det hade aldrig räckt till 4 pers till. :P

Massa trevligt folk så det va kul. Jag va Majas bärare. Hon va på mig massa ikväll och goset vi hade i soffan en sväng är såå mysigt. Hon ligger och drar i ens hår och man kan bara ligga med näsan i håret på henne och lukta. Fasters älsklingstjej. <3
Men hon är tung den damen! Runt 13 kg och det känns när man bärt på henne ett tag. Jag vet inte vad som är det "normala" för en 2 åring men hon har alltid varit liten. Och tur är väl det, man får väl börja styrketräna snart om hon går upp en massa mer. :P

Mia och Stefans getter ska få smått och då tycker Vera att jag skulle följa med och kolla. Det gör jag så gärna för hur söta är inte killingar. :)

Ikväll va det Riverside-chatt på svt. Missade förra gången för att Internet sluta fungera och nu va jag inte hemma, men jag hann med att skicka in en fråga iaf.. Det är det bästa, man kan skicka in i förväg. :) Frågan gick såklart till Jonas Bane och svar fick man också och det är alltid kul!

Imorgon blir det Göteborg. Zuddas mår bara bra och han klarar en natt "ensam". :) Saknar honom alltid men både pappa och granntanten ska se till honom och ge honom mat.


Yttepytte

Jobbade ju som sagt en sväng idag också. Den va en liten tjej på två år som tog mig i handen precis när jag skulle gå, hon ville ha hjälp med nåt så det va bara till att följa med. Hon är bara en månad yngre än Maja och det är en himla mysig ålder.

Nu ikväll va det knivkurs igen och nu börjar det hända saker. Min lilla yttepytte va krångligare att sy än dom stora, gick lite sönder. Det kommer inte synas sen men ska göra en ny bara för att testa. Har alla grejer till det hemma nu så ska göra den klar till nästa vecka.
Ska även kolla på lite meterial som jag behöver till den i Göteborg. Ska ha en läderrem och sen kolla om det finns nåt kul att ha i ändarna. Men troligen kommer jag ta tomma skottpatroner, om jag kan få så små.

Och till våren ska jag till Gekås i Ullared. :P
Har pratat om att jag vill dit och kolla så mamma har bokat in oss på en resa. Vera skulle dit med sin kompis Malin så vi ska dit med dom. Vera nämde tydligen det i telefon förut, lagomt passande liksom. *hehe*


Tisdag

Jobbat en kort sväng idag, två timmar men det är pengar det med. :) Ska jobba imorgon också, lika länge typ.
Håller på att bli sjuk också, har känt nåt hela dagen och det har inte blivit bättre. Vill verkligen inte bli sjuk igen, va tillräckligt dålig i somras!

Älgjakten fortsätter, såg inte till drevet idag men hörde dom. Idag va det snubbe med givär som va här uppe, på tok för nära husen enligt mig! Men har inte hört ett enda skott så det kanske inte går så bra för dom ändå. :P Granntanten har sett två älgar här ute, så hoppas dom är bortjagade iaf! Otrevligt att bara gå ner för gatan för att hämta posten. :/

Imorgon fyller Vera år och knivkurs på kvällen, på torsdag är det kalas och på fredag Göteborg. Veckorna går snabbt ändå. :)


AA snart och dagens avsnitt är det bästa den här säsongen. Greger är en person man älskar att hata, han är för skum alltså. XD

...

Spelade lite Wii förut men nån baseball dök inte upp. Tennisen gick finemang men resten gick sådär så resultatet blev sämre än igår. Men jag ska allt få upp den där nivån. :)
Ska köpa ett träningsspel i Gbg, troligen i helgen. Om Zuddas håller sig pigg så blir det Gbg.. :) Hade tänkt köpa presenter till både Vera och Cattis där nere men det får bli bara till Cattis. Vera fyller på onsdag så till henne får vi köpa här. Kalas på tordag. Ska bli kul, även om jag missar RS-chatten.. Igen.

Är så himla sugen på att shoppa så måste komma ner till Gbg! Har inte varit där sen 2 juni, på EMD så saknar staden. Blir säkert att kolla på små kläder också, i Maja-storlek. Det är så himla kul att köpa till henne, men svårt då iaf Vera inte har samma smak som en själv. Johan är dock inte så noga. Men Vera har iaf trättnat lite på bara rosa så nu kan man kan kolla på annat nu. :P Jag är sån som inte skulle tveka att klä en pojk i rosa medan Vera inte gillar det alls. Bra att veta ifall dom skulle få en pojk nångång. :P

Nån dag ska jag ta och beställa den första julklappen, till Maja. Vet precis vad hon ska få och det kommer gå hem hos den lilla damen. :) Tror att jag ska köpa nåt litet plagg också, men det blir nog när jag ska till Sthlm. Om jag hinner. XD

Älgjakten 2009

Årets älgjakten har börjat igen och Zuddas va inget stort fan av den. Han kom inspringande förut och satte sig i fönstret och kollade. Jag kollade ute och höre hela skogen ropa "hohoy". Han hatar verkligen när det är folk i skogen här brevid. :P Tror inte att dom va nere bland husen och gick, hörde ingen ropa iaf. Det va Zuddas som "berättade" att dom va i skogen. *hehe*

Han mår bra nu min lille prins och det är så himla skönt! Han började jaga igår, nåt jag väntat på även om jag fick mer än jag önskade. Det blev en söt liten näbbmus och jag trampade på innehållet av en annan mus! :S Barfota va jag också men hann iaf inte trampa ner mer än att jag kände det äckliga.. Såå äckligt och resulterade i en dusch av hela mig. :P

Just nu kollar jag på Tre Kronor men ska strax spela lite Nintendo Wii. Kör varje dag, det där med att kolla Wii-åldern. Går lite upp och ner men igår lärde jag mig hur man ska göra för att få home runs i baseball, ett spel som kommer ofta så nu ska det bli kul. :P Hoppas att jag får det spelet idag bara.

I Stormens Öga

Va på bio ikväll och såg Beck - I Stormens Öga. Riktigt bra och man kan inte göra annat än att älska Gunvald. Mikael Persbrandt är bäst!
Har velat se filmen bra länge men den kom hit först nu och självklart passade jag på att se den. :)


Persbrandt - hunken själv!

Stephen Gately


"We are truly sorry to confirm that Stephen tragically died yesterday whilst on holiday, with his partner Andrew, in Majorca."

Han gick och la sig och vaknade aldrig igen och han va bara 33 år gammal.

Vila I Frid Stephen Gately.



Danny

Danny goes Rihanna but more hot som Bobby's blogginlägg heter. *hehe*




Hey Hey Hey. Danny här. Jag ledsna på mitt långa backslick och ringde bobby. Stans skönaste frisör. (Vill inte skriva bästa frisör på hans egna blogg Haha! Det vet vi ju redan att han är.) Jag kände för att snagga mig men ändå behålla längd. Jag vet, lite motsägelsefullt men tro det eller ej. We made it. Sitter nu i stolen med halva skallen bar, and i fakkin love it! u like it?? Puss och kram. Danny

Nyklippt Danny

Blir alltid nervös när jag hör att Bobby varit och klippt i Dannys hår.
Men nu är han alltså nyklippt och jag gillar absolut vad jag ser. :)
Fast man vet ju aldrig hur det ser ut på andra sidan. ;)

Före:
 
Efter:

Ändrade planer

Planer kan ändras och det är precis vad vi fick göra imorse. Istället för Göteborg så blev det en tripp till veterinären. Då Zuddas inte va piggare imorse så kändes det alldeles fel att åka och lämna honom ensam. Min älsklingsprins. <3
Fick komma redan kl 10.00. Hjärtljud, lungor, buk, öron, hals och temp va perfekta, kanske bara något uttorkad.. Att han är hängig trodde han berodde på att han fått i sig nåt dumt. Han har ätit många möss och det kunde va att en av dom haft råttgift i sig. :S Skulle han bli sämre under helgen så va det bara att ringa på journumret.
Om han inte dricker så ska vi spruta in vatten i munnen på honom med en av dom sprutorna vi fick. I den andra ska vi ge näring, oavsett om han äter eller inte. Äggula blandat med grädde är menyn, men har inte behövs tvinga i honom det än iaf. Han gillade det så lapade i sig en del själv. :)

Får se om det blir Gbg nästa helg istället. Det beror ju på hur Zuddas mår, det kunde ta upp till en vecka för onom att piggna till ordentligt. Men han är alert i mellanåt, vi va ute förut och han fick i sig några gräshoppor. :P

Imorgon..

Imorgon blir det Göteborg. :)
Kameran är fixad, tömd och redo att användas. Dom som känner mig vet att jag inte åker nånstans utan min kära kamera. *hehe*



Zuddas är välfotad men idag har han fått va ifred. Igår va han inte helt pigg och jag hatar det, blir så orolig för min älskling! Men han har varit piggare idag, busat lite och inte sett så hängig ut. Egentligen vill jag bara gosa med honom hela helgen men pappa ska se till honom och även granntanten som ska ge honom mat på lördag morgon. :) Kommer ringa pappa så jag får höra hur min prins mår men orolig kommer jag va ändå.

Har kollat på sjukt många avsnitt av Rederiet den senaste tiden, exakt hur många håller jag för mig själv och låter den enda som vet vara just den enda. :P Älskar den serien!

Nu ska jag gå och fixa det sista. :)


This Is Us

Igår kom äntligen min This Is Us Deluxe i lådan. :D
Perfekt att ha i bilen på resan ner till Gbg imorgon, massa Backstreet Boys i 24 mil. Underbart enligt mig men mammas svar va ett kort "mhm". *haha*
Men låtarna är helt underbara. <3



Fixade tågbiljetter till Sthlm också. Billigt som busan, nästan så man funderade. *hehe* Tåget går tidigt, tidigt men det är det värt! Lite varma kläder och man överlever att vara ute länge. Längtar verkligen!

Igår va det knivkurs igen, kul. Kom lite på vägen, även om det går sakta nu när allt är så himla mini. Fixade med lädret, då det är det första man gör och fick göra det mindre för det va för stort. Har tänkt att jag ska fota efter varje vecka för att se hur långt man kommer på en gång. Får se om jag kommer ihåg det sen. :P

Diagnosed with Swine Flu


BRIAN LITTRELL DIAGNOSED WITH SWINE FLU

The Backstreet Boys are sad to announce they have cancelled today’s NYC PINKTOBER Hard Rock Café signing due to member, Brian Littrell having been diagnosed with the Swine Flu. The other 3 members, Nick Carter, Howie Dorough and AJ McLean have seen a doctor and are not showing any symptoms. As a preventive measure, the doctor has prescribed Tamiflu to the group and their touring party, who had just returned to the states from Tokyo.

“We were really looking forward to spending time with our closest fans and friends in NYC and take part of PINKTOBER, an unbelievable and important program” Litrell says. “I hope we can come back soon and do everything we can to help.”

The Backstreet Boys are in New York in support of their new album THIS IS US, out tomorrow, October 6th on Jive Records. The rest of the band’s promotional schedule for this week has not been determined.

Bio..

Har varit på bio ikväll och sett Flickan som lekte med elden.
Den va så otroligt bra, garanterat en av dom bästa filmerna någonsin!! Längar redan efter fortsättningen och tills jag får se denna igen.
Noomi Rapace är hur bra som helst som Lisbeth. Fick en liten överaskning också, Reuben Sallmander dök upp i filmen och honom gillar jag. :)



Dom hade problem med filmerna, ljudet blev väldigt tyst och försvanns en helt. Ena maskinen gick sönder, såå lägligt! Dom fick visa filmen på en maskin och det blev en kort paus varje kvart. Tråkigt men det fick gå.

Det bästa va när det blev så där galet spännande, jag va berädd men tror inte att det va så många som va det. Vi satt längst bak och såg hur dom allra flesta flög upp ur stolarna precis samtidigt. Såg så himla kul ut och jag va inte ensam om att skratta. XD

2 månader


Idag är det 2 månader till årets mest efterlängtade konsert. <3

Grattis


Massa grattis till Kevin som fyller 38 år idag!! <3


Sugen..

Körde pappa till Lennartsfors förut, han skulle hämta sin bil. Farfar följde med så jag hade sällskap på vägen hem också. :) Det va riktigt kallt där ute, vantar skulle verkligen ha suttit bra just då.. Hade kameran med mig, såklart och tog några bilder på sjön.
Tidigare så gick jag ner till farmor och farfar. Känner mig riktigt duktig nu när jag gått två dagar i rad. :D

Igår beställde jag nya katalogen från Fritidsresor och ska kolla i Gbg om nya för Ving kommit in där. Är såå sugen på att resa och saknar verkligen Kreta! Ska bli kul att bara läsa om olika ställen. :) Fast troligen blir nästa solsemester dit Sarah, Robin och Cattis bestämmer att Bosses 50 års dag ska spenderas - en ö i Grekland men jag vet inte vilken än. Spännande. :P


RSS 2.0