Zuddas fyller år idag!!

Och sist, men absolut inte minst...



Idag är ingen vanlig dag, för det är Zuddas födelsedag!!!
Det är min lille prins Zuddas som fyller 5 år idag. <3
Det har vi firat med kokt torsk, godis och råtta. :)


Jag älskar dig Zuddas, du är världens finaste grabb. <3

Veckans intervju..

Veckans intervju - Anders Nordahl

Skickade in mina frågor i tisdags kväll, några få timmar innan stoppet för att få skicka in.. Kom inte på några förrän då så va gör man.
En av mina frågor kom iaf med, för andra gången i en sån intervju!!! :D


Vilken är din absoluta drömroll? /Maria, Årjäng
- Min drömroll är väl någon som är så långt ifrån mig själv som möjligt. Det skulle varit det roligaste, så att man verkligen får slita för att hitta honom.


Jag är nöjd med frågan och svaret är jättebra det också. :)
Mikaela fick också en av sina besvarade och det va hon som sms:ade och sa det till mig när jag jobbade.. Först att hennes finns med ock snabbt efter kom det att min också finns med. :P

Nästa vecka är det Hans Mosesson som frågorna går till men jag tror inte att jag har nån alls. Men vi får se. :)


Nästa vecka blir sista..

"Tyvärr Lars, du sitter säkert" XD

Nästa vecka i IDOL så blir den sista för turnén klar.. Dom ska va 5 pers och denna veckan blev dom 4 och fortfarande ingen av dom jag vill träffa.
På min lista av dom jag vill träffa finns Lars, Kevin och Robin E..
Lars va ju inte så himla bra idag men han brukar ju va det. *hehe* Kevin va helt fantastiskt idag!!! Sjunga på svenska i direktsändning när man bott i Sverige i bara 10 månader, det är modigt!! Och Robin E va också riktigt bra. :)

Vill träffa dom, men vill absolut inte att dom ska åka ut!!!
- - - - -

Det blev ändring i schemat igår. Skulle ha jobbat eftermiddag men fick jobba hela dagen. :) Idag jobbade jag i barngruppen på morgon och förmiddag och städade på eftermiddagen. *klirr i kassan*

Men inte kan man få ro från kursledaren ens när man är "ledig" från henne. *suck* Igår hade hon både ringt mig och sms:at så jag ringde henne på min korta rast.. Nu ska vi skippa praktiken på tisdag nästa vecka för att alla i projektet ska träffas!! Jag har förhoppningsvis 2 dagar kvar men nu blev det bara 1 enda dag. :(
Är bara där 2 dagar/veckan, mindre om jag får extrajobb som denna veckan..

Ska sms:a henne imorgon och fråga vad det är som är så viktigt att vi måste ta det nu när alla 70 typ har praktik och inte veckan efter det när INGEN har praktik.
Sjukanmäla mig är en intressant idé men då måste jag få dom på praktiken att skriva att jag inte varit där. :P



Fick åka hem och hämta mamma när jag slutat idag. Hon skulle ha kommit ut dit men min bil som hon hade började ryka så hon fick vända. *skitbil* Vi va till mormors och morfar's grav med ljung och ljus.. Fyllde på med granris för det brukar vaktmästaren va snål med. Blev så bra efter jag varit där och grejat. :P

Efter det åkte vi och shoppade!! :D
Köpte överdragsbyxor och långkalsonger. Det är kallt att jobba extra på dagis. :P
Köpte även Helene Tursten's bok 'Elddansen' och en film med Mads Mikkelsen.. Och en reg-skylt som jag ska ha i bakrutan på min skitbil. Valde en där man klistrar bokstäverna själv så ska tänka lite på va jag ska skriva.

Kanske inte blir som det va tänkt..

Verkar inte som att det blir nån IDOL-träff i Karlstad, bara dom 5 utröstade som kommer dra på turné!! Så här står det iaf: "Med start på lördagen den 8 november drar de fem först utröstade idolerna ut på en Sverige-turné. Med andra ord kan du se Jesper , Yazmina , Loulou och två till live i november i en stad nära dig."

Jag gillar inte nån av dom tre och man kan ju inte börja hoppas på att Lars och Kevin är dom två som åker ut dom kommande veckorna. :S
På kvällen ska dom spela nånstans och på den hemsidan är det bild på fyra av IDOLERNA men ingen av dom har åkt ut.. Och så säger en annan att det är alla som kommer åka ut på turnén. Värsta förvirrande det här. *suck*


Och onödigt tidigt gick jag upp idag men kunde inte sova för mamma sa att hon jagat en mus i natt, som troligen varit inne ett tag!! :S Och inte fick hon tag på den heller så den är nånstans i huset. Inte alls kul faktiskt för sist det va så va den i min säng!!
Zuddas är jätteduktig på att tala om när han tagit in ett dött djur, han skriker och slutar inte förrän man gått och kollat. Men är däremot djuret levande så säger han inte ett knyst utan man får ha öronen på skaft och där med helt kört om man inte är hemma.

Nu ska jag göra mig klar, tömma skorna lite försiktigt ifall dom är upptagna av något litet brunt med svans och åka till jobbet..

Massa prat..

Har det rätt drygt just nu, beställt böcker och har inte en aning om va för frågor jag kan komma på till Anders Nordahl.
Och det Jonas Bane skriver, menar han då att han inte kommer va med mycket alls denna säsongen eller menar han veckorna som varit? Om det är det första så suger det, han måste ju va med!! :(

Denna veckan blev det riktigt mycket jobb, kul. :)
Måndag: Vanligt jobb
Tisdag: Praktik (fick göra en annons bla)
Onsdag: Vanligt jobb
Torsdag: Vikarie i barngrupp
Fredag: Vikarie i barngrupp + vanligt jobb...
Städar på det dagiset jag jobbar extra på så behöver inte åka nåt extra direkt.

Min skadade handled har jag fortfarande ont i men det är mycket bättre.. Verkar som jag har drämt i den nånstans, även om jag inte har nåt minne av det. *hmm* Blev lite blå igår eftermiddag om knölen så det måste ju ha varit det.
Som sagt, mycket bättre idag men värker och är svullet fast det är inte den smärtan som jag hade igår!! Jises alltså!!!!

Zuddas fyller 5 år på fredag, min lille grabb. :) Har bara köpt lite smått så måste komma på nåt mer. Han har redan allt han behöver men ska allt komma på nåt mer än det jag redan har.
Vi fotade lite förut.. Kan bli julkort då jag knöt en röd rosett runt halsen på honom. *hihi*

Snart fyller jag också år och sen blir det att träffa IDOLERNA. :)
Har beställt IDOL-boken så får se om den går att få signerad.

Frågade mamma nu om hon hade nån fråga till Anders, hade hon absolut inte men när jag sa att han är från Lerum blev hon helt ååå. :P

Äntligen...

Sett dom första minutrarna av HSM3.. Alltid något och nu måste jag lämna tillbaka datorn. :(
Och min handled tar död på mig..

Vem??



Vem är det här?
Känner så väl igen honom och så kommer jag inte på ett endaste namn, väldigt irriterande!!
Hoppas att nån kan hjälpa mig. :)

IDOL igår..



IDOL igår och Lars får stanna en vecka till!! *yay*
Han är ju galen, och helmysig. XD

Jag tyckte först att han sjöng på ett sånt vis som jag inte gillar, som jag inte brukar lyssna på men man vänjer sig ju och han är helt klart bäst i år.. Röstat på honom varje vecka och igår slog jag även en pling till Kevin. :)

Bokad och klar..

Födelsedagspresenten är färdig och bokad.. Bara att vänta 19 dagar tills jag "får veta" va det är. :P
Kunde inte hålla mig från att ta reda på allt om det så va till mamma på hennes jobb på lunchen för att kolla vart platserna va.

Födelsedagspresent..

Har även fått välja min födelsedagspresent från mamma så imorgon ska hon fixa biljetter!!
Det är ju egentligen strunt samma att man vet va man får, har man varit med så vet man att man kommer gilla det. :)

Nu ska jag hänga på pappa så att jag kanske får biljetter till en annan grej av honom. :P


Sen har föresten en hel del vunnit genom Postkodlotteriet, på mitt postnr så det suger att jag inte har nån lott just nu kan jag lova.. Men ringde till farmor förut och frågade om hon hade lott och det hade hon som tur är. Hon trodde först inte på mig att hon vunnit. :P

Såg en man med stor filmkamera förut men tänkte inte på varför men antagligen har det med sändningen på lördag.

Andra Avenyn chatt..

Andra Avenyn förut och chatt efteråt med Bill Hugg och Lena B Nilsson även kallade Rasmus och Ulla Fagerlind.
Jag skickade in en hög med frågor, minns inte alla bara dom TVÅ jag fick svar på!!!  En av dom va direkt till Bill och den andra till vilken som men Bill svarade på den också.. :)

Fråga 1: Hej!! Hur många tagningar är det vanligt att ni får göra till varje scen? Kram

Svar: Så få som möjligt! Det är ett himla tempo! Kram


Fråga 2: Hej Bill!! Ena gången jag såg musikalen Mamma Mia så va du med och va hur bra som helst.. Har du norskt påbrå eftersom du pratade norska? Kram

Svar: Nej, men jag har norsk skogskatt! :-) Svante har lärt mig allt jag kan om Norge! Kram

Såg först den andra han svarade på och blev riktigt glad och sen såg jag att jag hde missat den första han svarade på och blev ännu gladare!!


Imorgon...


D o m   t r e   f i n a  <3

Ska jobba extra imorgon, i barngruppen. :)
Ordinarie personal ska ha nåt möte så dom behöver mig i några timmar och efter det ska jag städa.. Cattis sa att jag kan ta det efteråt så slipper jag åka hela vägen för att göra det på fredag. Helt toppen ju!!
Då jobb går före praktik så frågade jag om jag kunde komma till praktiken på fredag istället och det fick jag. :) Då får jag ingen frånvaro så det är ju jättebra. Han ska sitta i möte hela dagen men jag ska va med på det, dom ska designa ett häfte så det kan ju faktiskt bli kul.

Nu ska jag ta tag i saker, eller ja i en penna och papper och på allvar börja komma på svar till en tävling.. Kom på ett förslag nu som jag ska fila på, fixar jag det så har jag tre. :)

Börjar på förskolan kl 7.30 imorgon och har en halvtimmes bilfärd dit så ska gå nu.

Tjing..

22 november..

22 november är typ uppbokad till max.
ska jag till Karlstad för att träffa Lars och resten av IDOLERNA!! Såå coolt jue. :)

Vill passa på då dom ändå ska ut på signerings-turné!!

Måste bara få med mig nån, hittar utan problem men det är inte kul att köra 10 mil enkel väg heelt själv. :P

South Of Nowhere



Äntligen har South of Nowhere börjat igen.
Har precis sett avsnitt 2 av säsong 3b, avsnitt 1 funkar inte men får väl se det när det finns laddat på nån annan sida.
Har väntat i evigheter på att det skulle starta igen och är inte ensam. Premiären för sista säongen skulle ha varit i april men sköts ända till september och sen ytterligare en månad, till oktober så det är verkligen äntligen!!

D.E.M.O.N och SVT

Jag älskar tävlingar men ibland ska det va sådär överdrivet svårt!!
Det här tävlingen är ju väldigt viktig så att den är svår är verkligen inte konstigt.. Jag har bara ett förslag till svar men ska försöka komma på iaf två till.
Priset är något jag mer än gärna vill ha, ett pris man annars bara kan drömma om!!


Borde snart komma upp nån tävling på svt också, denna veckan va det sagt och jag hoppas verkligen att det är en tävling jag klarar av! :P
Och att det är nåt värt att tävla för såklart.

Lunchrast

Har börjat på praktiken idag och det är riktigt kul.
Fick nästan genast börja använda stora maskinen, där man enkelt kan knippsa av sig en finger - men bara om man har tre händer. :P
Ska snart ta och åka tillbaka och fortsätta med instruktionshäftena.


Bara en bild på dom finaste. <3


Tjing..


Måndag...

Är så oerhört trött nu och har ont i huvudet.
Har iaf jobbat och stått i nu, först städat och sen varit med i barngruppen. Vanliga personalen skulle ha möte så då va jag vikarie i några timmar. Jättesöta barn så inte mig emot.. Det enda jag hade nåt emot i eftermiddags va vädret, regn och blåst och bara såå dystert. Vi va iaf ute i det vädret så det va skönt att gå in efter 1,5 timme i det vädret kan jag lova.

Imorgon ska jag jobba 9.00 - 15.00, min första praktikdag. Ser fram emot det och hoppas att det kommer bli kul. :)

Nu ska jag äta och sen slappa i soffan framför nån film.. Ska bara komma på vilken jag vill se. :P

Söndag..

Va till storebror och hans lilla familj tidigare ikväll.
Maja är fortfarande förkyld men hon va väldigt fastersjuk.. Hon ville va hos mig, kolla på lite kort på kylskåpet och i album och bara gosa. Inte mig emot då mitt hjärta bara smälter. <3
Fick en snorig puss också när vi skulle gå. Blir man förkyld så får man ta det, kan inte motstå nåt sånt från den lilla.
Hon har smittat mig en gång förut och jag blev dunderförkyld. :P



Kollat på veckans avsnitt av Andra Avenyn också, det händer massa saker. Gillar inte den där Kitty det minsta, gillar inte attityden.. Förstår bara inte varför det är så lite med Kim. På två veckor har det varit knappt 3-4 minuter med honom.
Jag vill se mer Jonas!!
Efter förra veckan utan nåt alls med honom trodde jag att han skulle komma nu iaf, men nej då. :(

Ne nu ska jag lägga ner det här med datorn och kolla på nån film istället.
Börjar jobba 12.00 imorgon och när jag är klar med det ska jag hoppa in i barngruppen för att personalen ska ha möte. Vi blir tydligen 3 pers bland barnen då så jag hoppas att dom inte är allt för många. :P

LOST på dvd...

BÄSTA serien någonsin släpper sin 4:e säsong på dvd på onsdag!!!
Har längtat efter den och det är ju alltid den sista tiden som man längtar som mest. Bara 3 dagar kvar! :D
Får inte köpa den dock, måste vänta tills jag fyller år för att se om jag kanske får den. Drygt att behöva vänta utterligare nästan en månad men man överlever ju det också.


Harry Potter and the Half-Blood Prince

Längtar ännu mer till denna filmen..
Tråkigt att den blev framskuten så länge men är det för att göra den bättre så är det ju egentligen väldigt bra.




Vet inte va jag ska göra så jag kollar på lite trailers. :)

Hittade det..

Hittade visst klippet på en gång. Det va bara till att stava rätt. :P
Kolla slutet också, Zac's t-shirt åker av. *hihi*


High School Musical 3



Jag vill faktiskt se High School Musical 3 nu.
Den finns ju inte att se på nätet än, inte den sidan jag kollar på iaf så får väl vänta tills den kommer på bio.
Så dumt bara att den troligen inte kommer hit på ett bra tag så får väl antingen se den i Karlstad eller Arvika.
Det är längre till Karlstad men där går den från och med premiärdagen, närmare till Arvika men där går den först från och med 14 november. *hmm*

Hittade ett roligt klipp med Zac och massa andra, ska se om det finns på youtube.

Fina grabbs..


Danis i Polen.


Danis och Segersöt.


E
rik, Matte och Danny.


Fina grabbs spexar.

Minnen..

Kände för att lägga in en massa kärlek och minnen från Backstreet Boys konsert på Hovet för 6 månader och 2 dagar sen..
Siberia är en underbar låt och dom överaskade oss med att sjunga den, enda gången på världsturnén!!


Dödsolycka i Sarpsborg..



Det va en dödsolycka i Sarpsborg, Norge idag..
Min storebror svängde av strax innan platsen men såg massa. *hemskt*
Tack o lov för att det inte va han, eller dom han jobbar med där i Norge!! Ett gäng svenskar, 5 st tror jag som bosatt sig i Moss under veckorna.. Tänk va skönt att sluta tidigt varje torsdag och åka hem till familjen i Sverige och va ledig på fredagarna. Fast dom har ändå jobbat dom 40 timmar dom ska, på 3,5 dag.. *phu*

28 av 32..



Melodifesivalens startfält, 28 av dom 32 bidragen.

Hope and Glory, Måns Zelmerlöw
- 1000 Miles, Poodles (kanske Martin Stenmarck)
- Never Been Here Before, Jennifer Brown
- Alla, Sofia Berntsson
- Den första kyssen, Lasse Stefanz
- Du vinner över mig, Mikael Rickfors
- Esta Noche, Jimmy Almgren & Adam Soliman 
- Higher, Johan Becker (pratas även om Starpilots)
- Här för mig själv, Maja Gullstrand
- I Got You, Topaz Soundsystem
- It's My Life, Amy Diamond
- Jag ska slåss i dina kvarter, Lasse Lind
- Jag tror på oss, Linda Bengtzing
- Killing Me Tenderly, Kan bli Elin Lanto
- Love Love Love, Agnes
- Med hjärtat fyllt av ljus, Shirly Clamp
- Moving On, Sarah Dawn Finer
- Männskobarn, Susanne Alfvengren
- Show Me Heaven, Lili & Susie
- Snälla, snälla, Caroline af Ugglas
- Stay The Night, Alcazar
- Så vill strjärnorna, Molly Zandén
- The Queen, Ola
- Tick Tock, Nina Söderqvist
- Welcome To My Life, Jonathan Fagerlind
- What It. Cookies'n'beans
- You're My World, Emilia
- You're Not Alone, BWO

Ska rösta som en tok på Måns!! *självklart*
Det ryktas om att E.M.D ska va med. På ena stället står det att folk vill ha med dom och sen hör jag att nån har hört att nån har hört på radion att dom är klara men än så länge står det inget om det på deras hemsida iaf.
Men om dom nu ska va med, hoppas det, så är det någon som får problem. Hur ska jag rösta då liksom?!


Fått praktikplats.

Kan va tråkigt att läsa men det är rätt kul att stöna emot min kursledare. XD

Sms:ade kursledaren i morse och sa att jag inte skulle med till Säffle. Har sagt det innan men hon lyssnar ju aldrig på va jag säger.
8 timmar senare fick jag svar om att hon precis märkt sms:et. *hmm* Hon är fortfarande inte nöjd med varför jag inte följde med och att jag ska kontakta min handläggare.. Men vadå, jag va ju helt ärlig och sa som det va. Får väl veta imorgon hur många dom va som följde med.

Hon är iaf väldigt nyfiken på min praktikplats som jag fixat men hon kommer klaga på det också. Jag har slagit vad med mamma, fast utan pengar inblandat för jag tror att hon tror samma som jag. :P
Jag ska va på ett tryckeri/bokbinderi på tisdagar och torsdagar och jag tror då inte att det duger åt henne och hon får inte in att jag jobbar dom andra dagarna.

Platsen jag ska va på vill egentligen inte ta emot praktikanter men gör ett undantag för mig. :D Och han hoppades att det inte skulle bli allt för tråkigt för mig. :P
Jag ska va där 9.00-15.00, låter bra enligt mig men vet inte hur kursledaren kommer tycka om det.

För övrigt frågar hon flera gånger om jag inte kan ändra mina arbetstider - vilket jag svarar på varje gång att dom har redan ändrat på dom så att jag kunde ta jobbet.
Sen säger hon att praktik kanske inte är nåt för mig och att jag skulle få mer jobb - som om det inte är det jag försöker med?
Hon frågar om va mina föräldrar tycker om att jag har ett jobb som jag inte kan försörja mig på - Om nu hon har med det att göra så tycker mamma och pappa att det är jättebra och kul att jag iaf har ett jobb. Som jag dessutom trivs på.

Hon är expert på att tjata sönder en.. Ni skulle verkligen va med en dag och lyssna på henne men va beredda på att bli tilltalad på ett barnsligt sätt. Hennes barn är 8 och 12 år och pratar till oss på just det sättet och vi är mellan 18 och 24 år. XD

Klaga, klaga, klaga...


Youtubar...

Youtubar och lyssnar på klippen. Just nu är det Spring Awakening, igen. :)
Ska strax hem och sen åka och jobba. Skönt att slippa det här stället!!


Mindre än en månad..

Mindre än en månad tills jag fyller år.. Vill inte alls fylla år längre men det är ju alltid kul att få saker och att folket kommer hit.. Så tråkigt att kusin Sarah fortfarande kommer va kvar i Sthlm då men förhoppningsvis kan Robin komma.

Än så länge består min önskelista mest av serie-boxar.

- Andra Avenyn, säsong 1 (kommer få fixa det själv)
- LOST, säsong 4
- En Fyra För Tre, säsong 1-3
- Footloose-biljetter (fick det förra året men vill se igen!!)

Bara det jag minns just nu, listan finns på kylskåpet så att folk ska se och jag orkar inte gå och kolla. :P
Mamma vet redan va hon ska köpa, är nyfiken på det såklart.. Ska försöka få biljetter av pappa, han kanske vill följa med mig till Stockholm igen. :)


Grattis Vera...



Grattis Vera på födelsedagen, 28 år idag!!
Vi va hos henne för ett tag sen, vi åt lite tårta och gav presenter. Hon fick 4 kuddfodral och innerkuddar. :)
Lilla brorsdottern har blivit jätteförkyld så hon snosade så skönt, men vaknade ibland. <3
Johan är inte hemma om veckorna så han kommer hem på torsdag.

Tappar snart tålamodet..

Kursledaren gör inget annat än att tjata på mig, säger samma sak om och om igen..
Det suger hårt att va här helt ensam med henne!!
Saknar "alla" andra jättemycket även om ingen direkt pratar med varandra speciellt mycket men då tjatar hon åtminstånne inte bara på mig.
Fast nu slutar jag snart, bara 15 min kvar!!

6 månader sen..



Strax är det precis 6 månader sen jag anlände till Stockholm och träffade Mikaela för första gången, på stationen.
Först bar det av till vandrarhemmet för att byta om och sen till hotellet - deras hotell. Stog där i bara 1,5 timme innan dom underbara 4 kom ut.. Jises alltså vilken dröm!!!!!!!!!

Efter det va det bara att skynda sig iväg till Globen-området, blev lite lite sen men dom förstog ju såklart. :D
Där det blev att äta tillsammans med dom andra fyra och det spelades Backstreet Boys överallt. *ljuvligt*
Jag visade mina fin fina autografer och foton och vi pratade massa Backstreet Boys såklart.. Nåt skumt faktiskt, vi va fyra tjejer och en kille och vi fyra hade Brian som favorit.. Jag frågade killen men han ville inte svara. Hmm. XD

Det va minst sagt låång kö till toan sen.. Men orka stå i kö, jag gick in på killarnas. Det va det fler som gjorde så det va inga problem.. Vet ju inte va killarna tyckte men va fasen hade dom för val, det va bara att gilla läget. :P

Sen gick vi mot Hovet, köpte t-shirt utanför och stog i megalång kö. Insläppet hade knappt börjat.
Väl inne köpte jag ännu en t-shirt, program såklart och en signerad skiva (fanns bara två såna) och började vänta ännu mer.

Förbandet va E.M.D - underbart, Måns va tydligen där - fick jag reda på efteråt, ännu ett förband vid namn George och Backstreet Boys såklart.. Toppenkonsert och dom är så himla underbart bäst!!!

Kan inte fatta att det redan gått 6 månader sen den dagen.. Kommer aldrig glömma den dagen, det går inte. :)

Vackra pojkar

Vackra pojkar. :)


Måns dansar rumba i Let's Dance..


Och Danny spexar, som vanligt. :)

Själv och två band

På projektet och är helt jävla själv!!!
Just nu kollar vi iaf in två band.. En som va här igår, som är med i en annan grupp, är med i dessa band och det ena låter iaf bra.

http://www.myspace.com/chemicalvocation och http://www.myspace.com/pickadoll


Sa precis att jag har annat för mig på torsdag och hon blev inte glad. XD
Men som sagt, jag vill ju inte följa med.


Massa klagande..

Projektet idag och två andra grupper kom och hälsade på, från Bengtsfors och Dals Ed.. Jag hann bara "träffa" dom i typ 40 min innan jag löt gå. Det gör inget, det va ju ändå bara kursledarna som pratade annars va det helt tyst om dom inte frågade en nåt.
Blir galen på att hela tiden fundera på hur jag ska göra på torsdag.
Har bara två anledningar hittills varför jag inte kan följa med:
1. Sotaren kommer
2. Ska mangla dukar med farmor

Och hur långt kommer jag med dom? XD
Vill ha en anledning då det låter bättre än att jag inte vill följa med.. Orkar bara inte följa med, åker tillräckligt långt när jag jobbar.
Har mejlat om praktikplats iaf.

Klaga, klaga, klaga - man mår bättre om man för göra det. :P
Ska fråga Vera va hon har för sig på torsdag, hon kanske behöver åka och köpa tidningen och behöver barnvakt till fasters sessa i 10 min? Vem vet. *haha*

Nu ska jag iaf gå och fortsätta kolla på The O.C, säsong 1. :)


Bio och Andra Avenyn..

Nu har jag varit på bio. Kom inte hem nyss för har ju kollat på veckans Andra Avenyn avsnitt såklart. :)
Filmen va helt okej.. Jag gick före och köpte biljetter för det va massa folk där, proppfullt med över 200 pers. När jag fick mina biljetter så fanns det bara 10 st kvar!! Väldigt sällan det händer här och det va säkert för att filmen är inspelad i Torsby.
Fick till o med plocka egna stolar och ställa ut på sidan av raderna..
Filmen va som sagt helt okej, den va rolig men jag har sett bättre. Hittade till o med fel i den, vet inte hur många som märkt att när det blåser storm i filmen så rör sig träden bakom lika lite som en fastmonterad lyktstolpe. XD

Och sen va det Andra Avenyn för min del.. Väldig massa Fagerlind's i veckans avsnitt och dessutom 1,5 timme UTAN Dahlberg's!!! Satt och väntade men det kom ingen Kim i nåt av avsnitten..
måste vänta ända till nästa söndag på att få mer Jonas då. :( *suck*
Eller jag kan ju kolla på honom precis när jag vill, har ju avsnitten inspelade.. *hihi*

Massa trams men kärleken till dessa är stor...


Danny har åkt till Polen där han ska göra lite TV i två stora program, lite tidningar och träffa sin pappa. :) Jättekul att det går så bra för honom utomlands men det betyder ju att vi får mindre av honom och det är mindre kul.
Erik och Matte får stanna hemma i Sverige.

Måns då, ja han kör väl på nonstop. Pluggar och spelar in album. Väntar fortfarande på att han ska skriva om va han gör, en vecka sen nu som han skulle gjort det. Men det kommer säkert. :)

Westlife tar det lugnt och kommer med nytt album hösten 2009. Turnè 2010.. Känns som evigheter men dom förtjänar ett år med familjerna.
Nicky har sin Gina och småpojkarna Rocco och Jay, som för övrigt redan är 1,5 år. *galet*
Shane med sin Gillian och sina små, Nicole på 3 år och Patrick som snart blir 1 månad gammal. Säkert lika söt som sin syster.
Kian har ju sin Jodi som han planerar bröllop med 2009.
Och Mark är ju ursöt med sin Kevin. :)

Backstreet Boys är i full gång med sin Unbreakable turné med nästa stopp i Reading, Pennsylvania. Önskar att jag kunde va där. :)

Nej, jag hade inget bättre för mig än att skriva det här. Ska på bio om 4 timmar, är ensam hemma och ska egentligen kolla på Stjärnor på is men tror att jag är mer sugen på The O.C säsong 1. :)


43 dagar..

Om 43 dagar kommer denna efterlängtade DVD:n ut!!



Den kommer innehålla bla. deras stora konsert på Croke Park och dom 10 bästa musikvideor (som blivit framröstade).
- Us Against The World
- Flying Without Wings 
- When You're Looking Like That
- Bop Bop Baby
- Obvious
- World Of Our Own
- Unbreakable
- You Raise Me Up
- What Makes A Man
- I Lay My Love On You

Ska bli spännande att se va som mer finns på den. :)


Spring Awakening igår..

Jag va ju då på Spring Awakening igår, en musikal som går på Värmlandsoperans Lilla Scen ända till mars 2009.
Det här inlägget kommer bli en bit men jag hoppas att det är liite intressant iaf. Orkar du inte läsa så kolla in videon. :)

Det första jag gjorde va att köpa ett program, sen hängde jag av mig jackan i entrén. Jag köper alltid ett program, dom är väldigt kul att ha.
Väl på plats där inne så va det rökigt, scenen liten, kanske 40-50 cm hög och det va kanske 10 rader av stolar, uppåt. Vi satt på 4:e raden. Den 1:a raden va bara metern från scenen så man verkligen jättenära!! Sen så fanns det så att man kunde boka plats vid sidan av scenen där det va 2 rader med stolar på var sida. Jättemysigt faktiskt.



På sidan satt det väldigt få personer och sen kom det in 2 killar på vår sida. Dom kollade på ett papper och satte sig.. Mamma sa att dom ser ut som skådespelare men kom sen på att nej, dom är ju helt fel klädda. :P När musikalen va i full gång tänds strålkastare - rakt på dom två killarna som har plockat fram varsin mick, så visst va dom med i musikalen. *haha* På andra sidan scenen hade två tjejer gjort likadant.

Men då dom satt sig på plats där vid sidan av så dröjde det inte länge förrän musikalen va igång, resten av skådespelarna kom in - samma väg som dom som redan satt och det va den vägen som vi också gått in. Och dom satte sig vid sidan av scenen och satt bland publiken under hela musikalen!!

VIDEO med klipp..



OM MUSIKALEN..

Direkt från Broadway - Med Wedekinds bannlysta 1800-talspjäs som grund har Duncan Sheik (musik) och Steven Sater (text) skapat en modern, fräck, sorglig, angelägen och hoppfull musikal om frågor som är lika gamla som livet självt.

När livet slår ut i full blom är det lika ljuvligt och underbart som ångestfyllt och smärtsamt.

Musikalen är inspirerad av ett av den europeiska litteraturens mest kontroversiella mästerverk; Frank Wedekinds pjäs från 1891, vilken man förbjöd att spela under många år.

I Spring Awakening flödar hormonerna och den handlar om ungas sexuella uppvaknande. Det är bultande musik och en hjärtknipande berättelse. En barriärbrytande fusion mellan moral, sexualitet och rock'n roll.

Historien kretsar kring den brillianta unga eleven Melchior, hans ångestfyllde vän Moritz, och Wendla, en vacker ung flicka på gränsen till kvinna, och alla deras klasskamrater på väg att upptäcka vuxenvärlden och sexualiteten.

Det är en historia om okontrollerbara känslor, ohöljd passion, om första kärleken och tonårsångest.


Vad JAG tycker om den
Jag gillar den, jättemycket.. Den va annorlunda, bra musik och bra skådespelare.. Jättekul att få se Joan Alderman igen, fast i en huvudroll. :) Han va jättebra som 'Melchior'. Men självklart va alla andra bra också, med fina röster och en roll va nervös hela tiden, det kan det inte va så lätt att spela. :P
Det är stor chans att jag kommer se den igen till våren. Det är ju så enkelt när det är så nära. :)

Tävling..

Tävlingsdags och jag skulle gärna vilja tävla men det är ju inte alltid man kan.
Den som vinner får en tröja, en använd tröja och inte vilken tröja som helst heller!! En tröja Maria vill ha ju. :P

Men men, det kommer säkert fler chanser att tävla. :)

Höst ute..

Har fotat lite, eller jag fotar ju typ hela tiden men ändå.
Ska skriva om musikalen igår kväll men det kommer senare. :)




Väntar på maten..

Spring Avakening ikväll !!



Ska åka till Karlstad om inte så länge men just nu väntar jag på maten jag har i ugnen.
Det ska bli jättekul med musikal ikväll, den första i år. Förra året va det tjockt med musikaler men en är väl inte så pjåkigt ändå. Vet inte helt va musikalen handlar om men klippet på Värmlandsoperans hemsida va iaf bra. :)
Först ska vi en snabbis till IKEA, måste ha födelsedagspresent till Vera som fyller på tisdag. Hinner vi så ska jag in på Carlings också. :)

Kolla in bloggen: EMD Tour



Fått som ett uppdrag nu - att nämna en E.M.D blogg.
Klart att jag gör det för det är alltid kul att läsa om dom, mina charmknuttar. <3
Adressen till bloggen är: http://emdtour.blogg.se/

Själv hittade jag till den bloggen för bara några dagar sen, genom en kommentar på E.M.D's hemsida och det står en massa skoj. Massa bilder och videor också. :)
Fick även ett mejl genom Facebook om bloggen så det är en blogg som finns överallt verkar det som. *hehe*

Kolla in bloggen och varför inte följa den genom bloggkoll.com. Fick veta att det är bra reklam för både bloggen och killarna. :)

Mejl..


Ledig idag.
Har fått kul mejl som jag håller på att svara på nu.
Andra Avenyn ikväll - roligaste scenen och slutet (?) för Adam..

30 år idag..


Finaste Nicky Byrne firar sin 30 års dag idag.
Massa GRATTIS till honom!! <3

Inte idag..

Tänkte att jag skulle börja kolla och se om jag kan det där med att fixa hem AA-avsnitt.. Men så kom Zuddas och la sig i knät så blev vid den här datorn istället. *typiskt*
Älskar min pise så det gör ju inget. <3
Nu gick han visst över till den andra datastolen men är jag är så trött nu att jag orkar ändå inte göra det nu. Har varit på projektet, jobbat och sen knivkurs så är lite trött faktiskt.. Ledig imorgon så får göra det då istället. :)

Tror att det får bli en film nu, om jag kan bestämma vilken.. Har så otroligt många!!
Vet verkligen inte vilken jag är sugen på men det löser sig väl.

Natti natti

Veckans 5 snabba med E.M.D



1. Om E.M.D. fick "sno" en låt från någon annan artist - vilken låt skulle du önska att Ni hade släppt?

E: Damn! - Got to go
M: Umbrella med Rhianna
D: Billie Jean med Michael Jackson


2. Vem är Sveriges trevligaste kändis? (Nån du brukar träffa på kändiskalasen som du är extra tjenis med...?)

E: Kanske inte ses på kändiskalas så ofta, men Adam Alsing och Gry Forsell är lätt Sveriges trevligaste!
M: Markus Fagervall
D: Patrik Isaksson


3. Om E.M.D. fick sjunga duett med någon artist, svensk eller utländsk - vem skulle du då vilja ha med på en framtida platta?

E: Chris Martin (från Coldplay)
M: India Arie
D: Sugababes


4. Ni har ju rest massa i Sverige nu i sommar - har du något favorithotell?
E: Hotellet som vi bodde på när vi var på Öland var jäkligt nice!
M: Gothia Towers i Göteborg är grymt!
D: Elite-hotellen i regel är bäst, med det finns ett riktigt tipptopp hotell i Finland som jag älskar. Den heter KlausK och ligger i Helsingfors.


5. Hösten har rivstartat och tv-tablåerna är knökfyllda med bra program. Har du nån favvoserie?

E: Det finns en jäkligt bra varje-dag-såpa på fyran som heter "Nyheterna"
M: Prison Break och Lost
D: Jag är fast i en serie som heter "Dexter" på Kanal 6. Väntar på en ny säsong...


10 min kvar...


Kollar på underbart fina och charmiga Måns och lyssnar på musik, han mittimot lyssnar på norsk hiphop i hörlurar och det hörs.. :P 
Bara 10 min kvar tills jag får åka och jobba..

Rallybrudar..

På söndag blir det bio - Rallybrudar blir det denna gången.
Den är ju inspelad här i Värmland, i Torsby så måste ju se den. :) Och så går den här bara TVÅ dagar efter premiären, så det går undan om det är inspelat i Värmland. :P


Farmor räddade min dag..

Idag har det inte varit min dag. :S
Eller i morse fick jag erbjudande om jobb då och det är ju inte varje dag, men sa nej.. Jag trivs där jag är och det va 2 av dom dagarna jag redan jobbar + VARJE lördag och söndag. Inte sugen på det.

Saknar Erik, Mattias och Danny hela tiden. Vill att dom ska komma nära.
Saknar Måns också men det är än så länge hanterbart, blir värre när albumet kommer och att man ska behöva vänta tills han kommer nära - om han ens gör det.
Jag har ökat mitt område till över 20 mil nu, så kommer nån av dom inom den gränsen så är det jag som tar mitt och åker.. Långt att åka men va fan, klarar man att få foten under ett cementblock när man står och väntar på E.M.D så klarar man väl det. XD


Sorry, men jag löt.. Bilden på denna fin fina bak fanns i en tidning jag fick av farmor. XD

Farmor räddade min dag. :) Jag frågade henne om hon behöver hjälp med nåt på tisdag och att jag är väldigt desperat. *hehe* Hon vet varför och hon fixade nåt att göra direkt. :D

Och på fredag är det musikal!! *yay*
Eftersom det inte är min dag idag så fick jag kolla så att den jag ska se ska va med på den dagens föreställning och det ska han. :D


Inbrott i natt..

Datorer för 260 000 stulna från skola

ÅRJÄNG Datorer för 260 000 kronor.
Det blev bytet vid ett inbrott i Kyrkeruds folkhögskola i Årjäng i natt.

Tjuven eller tjuvarna bröt upp en dörr och tog sig in i skolan utan att larmet löstes ut.
- Normalt sett brukar det fungera men den här gången har det av någon anledning inte gjort det, säger Mats Persson, vakthavande befäl vid Värmlandspolisen.
Om det beror på att larmet manipulerats vet inte polisen.
Där kom de över inte mindre än 14 Macdatorer som var i stort sett nya och värda drygt en kvarts miljon kronor. Utan att någon sett eller hört någonting.
Några misstänkta för stölden finns inte i dagsläget.
Polisen har varit på plats och gjort en teknisk undersökning. Eftersom det rör sig om ett stort inbrott kommer man att skicka ut ett så kallat zonlarm, det vill säga gå ut med information till kringliggande län.

- - - - - - - - - - - - -
Det är konstigt att ingen hört nåt, det är ju Internat-rum på samma våning och våningen över. *hmm*
Kanske får reda på nåt mer imorgon när vi kommer dit. :)

Sova igen..

Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar upp till projektet imorgon, eller idag.
Denna veckan ska vi ha rollspel och dessutom filmas - jag ska inte va med, det sa jag redan på sekunden då hon nämde det första gången.
Hade jag velat stå framför kameran och leka så hade jag blivit skådespelare.

Jag hoppas iaf att vi får använda datorerna nåt, jag har ju nåt viktigt att göra - ska mejla. XD


Denna pöjken väckte mig typ 10 ggr natten till i söndags.
Jobbigt värre men han gillade inte stormen, regnet och sen va maten slut och så höll det på. :P

Älskar det..

Kollat på Andra Avenyn och jag bara fullkommligt älskar första scenen med Kim (Jonas Bane) och Adam (Simon Gavik) i torsdagens avsnitt!! Har kollat på det om och om igen och jag skrattar lika mycket varje gång.


Men varför kommer det bli som det blir?! :'(
Kan dom bara inte förstå att dom ska ha honom kvar. <3

Tiden går..

.. men långsamt!!
Jag vill att klockan ska bli 20.00 nu och jag vet att jag är besatt. XD
Och på tordag blir det en ny chat. Spännande att se vem det blir med. :)


Igår kväll..

Innan jag kollade på film igår kväll så blev det Stjärnor på Is. Man vet aldrig när Måns kan dyka upp i bild där så löt ju kolla. :P Såg honom inte men han va iaf där. <3
Röstade lite på Marie, Måns ville det men min favorit är helt klart Markus. Han gjorde ett kanonjobb!!
Hoppas Måns får som han vill och kan va med i Stjärnor på Is nästa gång. :)

Sen blev det då film, "it's a boy girl thing".. Gillar den och Kevin Zegers. :)



Kolla in liksom. :)


Hemma igen...

Hemma igen och har varit det ett tag. Ska snart se på film och äta gott.
Brorsdottern va ju självklart lika underbar som vanligt, världens goaste tjej!!
Vi kollade på kort i flera album, det va ju det hon ville och hon älskar det.. Hon blir överlycklig när hon se sig själv på bild och det klandrar jag henne då inte för. Finns ingen mer perfekt än den lilla. <3

Och det gjorde hon klart för alla som såg henne med sin "Little Miss Perfect body.. Den har hon fått av mig. :D



Sötaste Bonzo ville va med på bild.


Galet vackert vid Östra Silen.

Imorgon...

Andra Avenyn imorgon!! *haha*
Jag bara löt för att jag är så himla besatt av serien. XD


      Kim och Adam - gör serien så mycket mer speciell. <3

Till lilltjejen snart..

Gjort nåt nyttigt igen - skickat in till en tävling. Och jag är inte en på projektet idag, det är ju där jag brukar sitta och och göra såna här viktiga saker. :P
Vet att jag svarade rätt på frågorna så nu är det bara att hoppas på att vinna.
Säkert många som skickar in så det är säkert svårt att vinna men har ju iaf gjort ett försök. :)

Just nu väntar jag på att batteriet till kameran ska laddas klart, sen ska mamma och jag åka till storebror, med sambo och lilla underbara dottern.. Har inte träffat henne sen förra veckan ju. <3
Lilla Maja blev 1 år och 1 månad i torsdags!! Hon är en stor liten tjej nu som igår pajade grinden för trappan. :P
Johan sa till henne att den sitter bara en en skruv, man hör honom en gång till och sen efter en stund: "Jaha, det va den skruven." *haha*

Kevin...

Idag är det ingen vanlig dag, för det är Kevins födelsedag!!
Underbaraste Kevin fyller 37 år idag.


Massa grattis till honom och han skulle bara veta hur mycket han saknas. <3

Tittarnas Intervju - Andra Avenyn..

Skickade ju in frågor till Maya Rung via Andra Avenyn - Tittarnas intervju i tisdags och idag publicerades svaren..
En av mina frågor finns med!! :D



Jag hör inte din värmländska när du pratar. Talar du inte dialekt eller är du bara bra på att dölja den? /Maria, Årjäng
- Jag har alltid haft en annan röst när jag pratar offentligt. Om jag håller tal, föreläsning eller spelar teater får jag alltid en annan röst. Min pappa brukar pika mig lite för det, men det bara blir så. Det är inget direkt medvetet val. När jag kommer hem till Karlstad pratar jag mycket mer värmländska, vilket mina kollegor ibland märker den första dagen jag kommer tillbaka till Göteborg.

Jättekul att 1 av mina 10 frågor blev vald!! :)


RSS 2.0