...

Blev ledig idag också och har precis plockat in tvätten. Ser mörkt ut på himlen, men jag ska börja klippa gräsmattan ändå. Kanske hinner innan regnet.

Soooool och sommarfint

Har varit ledig idag och hoppas på det samma imorgon. Men sån tur har jag väl inte... Nu väntar jag på att mamma ska sluta och komma hem med bilen. Ska ta mig årets andra dopp och jag hoppas det är något varmare än sist. DÅ va det kallt! Inte samma sjö nu dock.
Hur fint väder som helst nu och till helgen är det typ bara regn. Hoppas det ordnar upp sig och att vi får en fin helg i Göteborg. :)

Underhållande måndagsjobb

Två pojkar, runt 3 år kommer upp från "skogen" vid dagis, varav en av pojkarna har byxorna nere.. Han skämdes inte över att ha gjort nr 2 i buskarna... Den andre sa att han bara gjort nr 1, så jag vet inte jag för jag lämnade dom ifrån mig. Bar in den byxlöse, fick ut dom efter en stund och dom fick snällt visa en personal vart dom hållit hus. Glad jag slapp det iaf. XD
Underhållande dag... *haha*

Annat ställe imorgon och det kanske är bra det. :P
Stängtid även då, men börjar först kl 11.00. Sen har jag inge mer jobb denna veckan, inte va jag vet nu iaf men det kan som vanligt ändras väldigt fort. Ledig på fredag iaf, så kort vecka oavsett. :)
Har fått 6 dagar att jobba i sommar, på sommardagis. Det har jag aldrig gjort förut så det ska bli spännande. Drygt att jag inte hamnade här utan måste åka 2,5 mil, enkel väg. Men det får gå då det bara är så få dagar. :)
Skönt att va lite ledig, men är rätt säker på att jag kommer längta efter jobb efter ett par veckor! Brukar va så.

Nu ska jag iaf ta en tur på gåbandet, orkar inte gå promenad ute tillsammans med knotten. Sen hamnar jag nog framför LOST, säsong 6. <3

Glad midsommar


GLAD MIDSOMMAR

Sekunden efter fotot på min prins togs så flög han upp i huvudet på mig. Trött på att jag försökte få på honom kransen för ett någorlunda fint kort. Sötnöt. <3
Om en stund bär det av till stugan där vi ska ge morbror födelsedagspresent och fira midsommar. Hjärncellerna ska tydligen packas med så det gäller att få med dom också. *hehe*


Söker med helikopter

Helikopter i luften även idag och man kan bara hoppas på att dom hittar småflickorna som kidnappades i Norge igår. Eftersom dom söker här så är det ju ett tecken hur nära norska gränsen jag bor. Förjävligt att föra bort barn på det sättet och mellan raderna i tidningen så läser jag att det är barnens pappa som ligger bakom. Kan ha fel, men är dom med honom så är det ju ändå stor chans att det inte händer nåt med dom.. Nu ska jag åka och jobba, halv dag och det är lite skönt faktiskt. :)

Babbel...

Idag har varit en bra dag. Trögt på morgonen, men att jobba är kul och dagarna flyger förbi. :)
Märks kanske att jag är vikarie, idag drog jag igång ett projekt med 2 pojkar. Det hela för att lyckas byta blöja på en av dom. XD Han vägrade ju och han va inte på humör kan jag lova. *haha* Så jag tog med dom till "blöjrummet", av med byxor och fram med en typ av vattenbana och leksaker. Pojkarna är strax under 3 år så det va minst sagt blött. :P Men kul, det hade dom!
Vi va bara vikarier kvar, då kan man göra lite som man vill. :P Struntade i att det blev blött efter ett tag och tog svabben när dom va klara istället.
En personal från andra avdelningen höjde väl en aning på ögonbrynen och kan hända att hon skvallrar. *hehe* Men äsch, det va bara en hel massa vatten och underhållna ungar så det gör inte mig nåt. Tror ingen kommer klaga iaf. :)

En drös med föräldrar som såg detta också, dom skrattade åt cirkusen. :P

Imorgon börjar jag 11.45 och jag förbereder mig psykiskt. Där kan man snacka om cirkus! Högljutt, alltid nån som är på nån annan och bara kaos... Sist iaf, hoppas det är något lugnare imorgon. :P

Snart är det långhelg, ska bli hur skönt som helst. Midsommarafton blir mys. :) Nästa helg blir också långhelg, gör mig "ifallomatt"-ledig på fredagen och sen Göteborg lördag-måndag. Kalas. :D


Nu ska jag sluta babbla och placera mig framför TVn och kolla på lite OTH.


Modigt!



Fantastisk på att sjunga, grym på att underhålla och sjukt modig! Det är Danny det och här är en video från igår när han gjorde sitt fallskärmshopp.

Smaskens


Här precis ätit glass med smultron, som jag plockade i veckan och det va smaskens. :D
Känner mig grymt trött och jag hoppas att det är allt och att jag inte blir sjuk..

Och föresten, Danny hoppade fallskärm idag och det måste ha varit sjukt häftigt! Modigt av honom och jag är glad att han har fötterna på jorden igen. <3

Kan inte sova

Kan inte sova.... -.- Kollar på OTH, säsong 5 och tycker inte att den är lika bra som dom 4 första. Inte än iaf. Ska få på nåt annat snart och försöka sova en stund till.

Lördag kväll

Har varit ute en sväng med morbrors amerikanska vrålåk ikväll. Himla fin bil!
Nu röjer jag här hemma, med finaste D's röst ur högtalarna. <3 Live från Liseberg via youtube är det, inte fel nånstans. Saknar honom och längtar tills jag ska se honom om 3,5 vecka!
Han är fan sexig ända ut i fingertopparna!!! Svårt att slita sig från datorn nu ju, men städa va det..

Trötter...

Och har slagit rot i soffan framför OTH. Har dissat den serien i flera år, men gav den en chans och jag kan inte sluta titta. Oops. :p

Rast..


På jobbet sen kl 8.00 och har just nu rast. Trådlöst nät upptäckte jag sist så rasten surfas förbi. :p Ingen bil så sitter på en bänk i det härliga vädret. Molnigt just nu men kallt är det inte. :)
Sitter och typ längtar tills vi ska till Göteborg om lite mer än 2 v. Ska bli härligt och såå mysigt. <3

Njuter av solen


Slutade 15.20 idag och har sen dess varit ute i solen. Va ju ute mycket på jobbet också iofs. Har suttit och läst i ett bokfynd jag gjorde i London, Robert Pattinson A-Z - gav £1 för den. Vad som är sant i boken är en annan femma, intressant är den iaf. :)

Soliga söndag

Båten är sjösatt och jag är trött.
Blev en mysig tur med mamma, bror och hans lilla familj. När båten va uppdragen på land så satt jag där med Maja en bra stund. Hon ville så gärna leka med vattnet, så va gör man inte. <3

Vi bestämde också datum för Göteborg och Liseberg, så nu är det bara att längta! Ska bli fantastiskt att få se Majas blick när hon ser Liseberg, hon längtar och pratar om det men hon kan ju inte föreställa sig hur stort det egentligen är. *hihi* Universeum blir det också och självklart en vända på stan. :)

Efter båtfixet så tog mamma med mig till Tegen för att fota. Fridlysta blommor överallt. Jättevackert!

Zuddas har 4 dagar kvar med antibiotika och han är såå duktig. Han vill inte gärna ha det, men dom senaste dagarna har jag gett honom medans han ligger. På det sättet slipper jag hålla honom med massa tvång.. Idag va egentligen sista dagen med antibiotikasalvan, men när han skulle ha medicin förut så såg jag att han hade blod i ögat igen. Bara lite och långt ifrån den mängden han hade i måndags, men jag vågar inte sluta med salvan nu och kommer ge honom den i ett par dagar till.
Stackarn gillar verkligen inte salvan, men det klarar han. <3

Nu ska jag få på nån film, som vanligt och försöka sova bort tröttheten ordentligt tills imorgon. Ska jobba 9.00-15.30 och det känns skönt att sluta såpass tidigt. :)

God natt

Idag har jag gjort typ nada. Tröttheten från veckan sitter i fortfarande och jag hoppas den släpper senast imorgon - en ny vecka sen full med jobb!
Imorgon kommer bror och vi ska köra farfars båt till vår stuga. Ta en sväng i den och bara njuta. :) Om vädret blir som det lovats då förstås. Har tänkt döpa den och skriva ett namn på sidan av den, men det kan jag göra även fast den är där ute. Lite mer krångel, men det går.

Ska strax inta sängen och få på nån film.
God natt.

Danny på Liseberg 30 maj, 2011







Här kommer lite bilder från min underbara tripp till Göteborg 30-31 maj. Orsaken va ju då Danny som tog sig ann Lisebergs Stora Scen. Den mest fantastiska artisten med en röst av guld och det va ett under att scenen inte stog i lågor, så het som Danny är!

Kom till Liseberg strax efter 18.00. Köpte en grymt snygg t-shirt och en turnéposter. Sen va det bara att vänta...

Hans band kom på scenen, grymma snubbar men dom skrämde halv ihjäl oss närmast högtalarna, säkerligen en del andra också. Dom drog igång det hela med en oväntad smäll i högtalarna. *haha* 


I väntan på Danny..


Strax efter 20.00 gjorde finaste D entré på scenen och ljudnivån steg naturligtvis. :P


Förbenat vacker är han!






Stor scen till stor artist - precis som det ska vara..

Några raketgrejer small av i slutet och man höll på att störta till backen igen. XD

EMD låt och han frågar publiken om vad som är det enda som fattas nu - Erik och Mattias såklart.
Danny: "Det här är min konsert och då bestämmer jag." :D

Efter ett EMD-medley och många av hans egna låtar va det slut. Första gången jag såg en spelning med bara Danny och det va så sjukt fantastiskt. Det va en show från början till slut, han underhöll och han njöt och det va bara såå grymt!!!

Sen va det till att vänta igen.. Såg honom genom glänten på dörren när han gick förbi på insidan och 21.25 kikade han ut, för att dra sig in igen. Retsticka. :P
Tiden går alldeles för fort även när man bara väntar, man vill ju bara stå och titta länge på den fina ju.. Signeringen gick undan, men den va underbar! Frågade naturligtvis om vi kunde ta ett kort och han frågade mig om jag hade kameran redo.. Dum fråga, den är ju alltid redo. Ännu mer när han är i närheten. *hihi* Vakten va grym på att fota och trots att blixten small av så tittar jag och jag älskar det fotot!!
Min poster blev signerad också såklart. :)

Stog kvar även efter jag träffat honom, han kom ju tillbaka nästa varv. När dom sa att han strax måste gå så gick jag för att låta nån annan komma intill staketet.
Underbara, älskade Danny - du är BÄST!!!

Brukar stanna tills artisterna gått, men nu tog vi en sväng i parken istället. Tog emot, men jag klarade det. XD
Hittade ett ställe man kuned skjuta gevär och det är jag ju grym på. *haha* Karlar sköt och där kom jag och satte 4 poäng från högsta möjliga! 3 poäng från pris. Överaskade mig själv där, men kul va det. *hihi* Återkommer garanterat i sommar.

Tog 7 Eleven på väg till hotellet, köpa lite att äta på hotellet. Himla skönt att vila fötterna, detta va trots allt 2 dagar efter att jag kom hem från London. :P

Tisdagen spenderades på stan, på Femman och Lilla Bommen, där det blåste så man fick sträva för att inte blåsa omkull. *haha*

Fotades givetvis utanför Liseberg också, men den energin för att fixa foton därifrån finns inte just nu.
Bjuder på en:

"Hela stan" va pyntad med Pride-flaggor. :)


Lördag

Sista avsnittet av L Word är slut.. Och jag inväntar solen! Kommer den som lovat nu i eftermiddag så blir det en tripp med kameran till Tegen.

..........

Trött, varit hela veckan och har ingen större lust att jobba resten av veckan. 2 dagar och det kommer väl som vanligt gå hur bra som helst och tiden kommer rusa förbi. Men just nu känns dagens 16.30 rätt avlägset.

Ikväll ska jag försöka fixa till lite foton, om jag kommer ihåg vill säga. :p

Min lille bebis

Sprätte upp ur sängen idag - min älskade bebis är skadad! :'(
Ska till veterinären kl 10.00. Och bara det är ju helt otroligt, det är ju helg. Men hon är norsk, så det är säkert därför.
Troligen är det en annan katt som är boven och har satt en klo precis vid kanten av ena ögat. Ser inte vackert ut och jag hoppas att själva ögat inte är skadat!


Tidig morgon idag...

Blev väckt tidigt idag, men av finaste tjejen så det gjorde inget. <3 Låg och myste i sängen en stund. Nu ska jag duscha för att vakna lite mer, sen busa lite innan hon ska hem. Underbara unge!


Saknar D idag känner jag, sjukt mycket!

Finaste D


Finaste D igår på Torp. Ett av dom två jag har i mobilen. Kameran gick desto varmare. :p

Sköna fredag

I eftermiddag blir det jobb, 12.30-16.30 - första gången på 2 veckor! Är rätt slut efter allt fläng dom senaste veckorna så det känns skönt med halv dag. Ikväll kommer Majsis och stannar till imorgon. <3

Danny på Torp, Uddevalla - 2 juni

Ibland blir man lycklig för väldigt lite.
Har varit hemma en stund och jag har njutit fullt ut idag!
Den ögonkontakten jag fick med Danny kändes ända in i benmärgen, han tog mig i handen när han inte kunde krama mig och dissade totalt mitt foto jag ville ha signerat.... Jättefult tyckte han. XD Han: "Hade du inget bättre??" Jag: "Nej". ^^ Han: "Så du letade upp det värsta och tog det...." Sköna snubbe! Fotot va galet, absolut, men fult? - verkligen inte! :D Hur han är gör så kan han inte va ful. <3

Han va ca 15 min sen så det va en liten talangtävling på scenen, 3 små barn på 4-5 år fick komma upp - Ida, Nova och Charlie. Inte mycket till talang, blyga såklart men dom rörde lite på sig när dom fick musik. Ursöta! *hehe*

Sen så kikade den fina in på scenen. :D
Körde 5-6 låtar, Cassandra, Tonight, If Only You, Tokyo & In The Club (kan ha varit en till). Han tappade faktiskt micken när han svängde runt den! Tänkte i måndags om han tappat den nångång.. :P
Signering ett bra tag efter det.

Kramen jag inte fick såg jag till att skaffa mig. Älskade, underbara, finaste, bästa Danny - tack för den skäggstubbskramen. <3 Gott luktade han också. ;)

Bilder kommer senare, när jag fått in dom i datorn och får tummen ur.


Mot Uddevalla...

Och himmelriket!! <3

Nya äventyr väntar

Har legat i sängen och kollat på Watercolors, en av filmerna jag köpte i London.. Nu måste jag släcka ögonen, dom är riktigt trötta och imorgon bär det av till Uddevalla! Mycket fram och tillbaka nu, men åker jag inte så ångrar jag mig GARANTERAT.

RSS 2.0