Måndag

Måndag och dags för jobb igen. Bara småsnuttar och idag blir det 14.00-16.30. Men den tiden är rätt skön då jag är förkyld, igen. Ska försöka komma ihåg att lämna in en kamera efter jobbet. Nu måste jag äta lite innan jag svälter ihjäl!

IMORGON!!!

Imorgon, imorgon, imorgon är Danny i Kållered!!!!!!!!
Trodde att det skulle dröja en evighet tills vi sågs igen, men det har gått lite mer än en månad "bara". Underbart! :D
Är i sjukt stort behov av en kram från den fina, så ska göra mitt bästa med att få en sådan. Min t-shirt ska signeras också och allt gör mig bara nervös. Nerverna kommer alltid när jag ska iväg på nåt sånt här. Hoppas bara dagen blir myyyys. <3


Tomorrow, when the war began

Typ 3 timmar tog det att få igång TV boxen tidigare idag och jag fick tillslut få se på filmen jag ville se! Och måste säga att filmen va precis som jag minns boken och riktigt bra. Jättekul att dessa böcker av John Marsden blir till film! Längtar redan efter del 2 och känns ju lagomt kul att behöva vänta i typ 1 år. Får hoppas att alla böckerna i serien görs till film. :)

Tomorrow, when the war began
17-åriga Ellie Linton planerar att ta en paus från arbetet på hennes föräldrars gård och ge sig ut på ett sista äventyr innan sommarlovet är över - en campingresa till den legendariska oas som ryktas vara belägen mitt i den stenöken som omger byn, och som av lokalbefolkningen kallas "Helvetet".

I föräldrarnas Land Rover hämtar Ellie upp sina medresenärer och framme i Helvetet märker gänget snart att platsen är allt annat än helvetisk: Den grönskande idylliska platsen visar sig vara ett paradis, komplett med porlande bäckar och ett vattenfall - den perfekta platsen för vänskap att gro och kärlek att blomstra. Under deras veckolånga vistelse börjar minnena av världen där utanför så sakta tyna bort. Fram tills de plötsligt ser ett stort antal lågflygande stridsflygplan passera på natthimlen.


Baaah.......

Tror jag blir tokig på riktigt snart! Får inte TV boxen att fungera, har försökt i 1 timme nu. :@ Internet och telefonen funkar och allt går på samma bredband. Baaah... Såg en film igår som jag tänk hyra, blev överraskad av att den fanns alls och jag har läst böckerna till den ett antal ggr och älskade dom. Inte läst dom på ett bra tag nu, men ändå! Filmen är Tomorrow, when the war began, efter boken med samma titel och skriven av John Marsden.. Men får väl stänga ner allt och hoppas på bättre tur senare.

Video chatt <3

Finaste Howie D har en video chatt just precis nu!!!
Underhållande är det och jag saknar honom. <3
Har inte skickat in en enda fråga, för precis när jag ska skriva så får jag svar på dom. Läskigt. XD

Slut för den här gången, en hel timme med livevideo blev det och man kom ju minst sagt på hur mycket man saknade honom och dom andra boysen.. Till nästa gång så ska jag se till att ha ett par frågor redo. :)


Det rullar på

Mâtenshelgen är över och snart även denna veckan.
På mâten blev det lite köpt, inte speciellt mycket men det vanliga. Lite godis, filmer och strumpor typ. En sjal också. Åkte karusell med finaste tjejen. <3

Nu ska jag strax iväg och jobba veckans sista 2 timmar. Sen tar jag helg! Och den blir nice, iaf om det går enligt planerna. Hoppas jag håller mig frisk! Danny på lördag och på söndag blir det konsert i kyrkan. Majas första och den vill jag då inte missa. Tänkt mig bio också. 

Vinterviken

John-John är 15 år och bor med sin nattjobbande mamma, sin agressive styvfar och sin syster i en tråkig Stockholmsförort. En dag i slutet av sommarlovet räddar han en flicka från att drunkna. Flickans familj bjuder hem honom som tack och det visar sig att de bor i en miljonärsvilla med swimmingpool och Miro-tavlor på väggarna. Men vad som intresserar John-John mer är familjens äldsta dotter Elisabeth...



Råkade komma in i den här filmen en dag när jag sappade på TVn, men skulle då se på annat och i tisdags gick den igen. Spelade in på dvd och det va riktigt kul att se den igen! Jättelängesen jag såg den sist, men mindes exakt va som skulle hända hela tiden. :)

Torsdag

Börjar jobba kl 13.00 idag, 3 timmar bara och sen ska jag till biblioteket med mina foton för utställning.
Fick bilderna igår och det blev bara såå snyggt. :D Kommer sticka ut lagomt mycket från dom andras, men varför skulle jag ha "samma som alla andra". *hehe*

Imorgon blir det bara 4 timmar mellan 8.00-12.00. Fint avslut på veckan och skönt iom att jag är förkyld. Ska va på Majas dagis då, har varit där förut men nu kommer hon va där samtidigt. Antar att vi bara är vikarier också, säkert kommer va båda avdelningarna tillsammans och hur hon tar det hela återstår att se. Ska förvarna hennes föräldrar, så dom kan säga det till henne eller nåt.

Sen är det äntligen helg och Mâten tar sin början!! Marknaden är en av årets största händelser här, klart man ser fram emot det. :)

Nu ska jag väl fixa lite och vänta på att få åka.

Ledig onsdag

Ledig idag. Förkyld och behövde bara va hemma. Blev erbjuden en hel timme med jobb, men tackade nej. Hade helt klart orkat jobba den tiden, men kände samtidigt att jag kunde säga nej till det lilla. Så jag slappar och nyser om vartannat. Kollar på film och ska montera foton inför utställning. :)

Måndag

Är sådär lagomt pigg och ska inta sängen. Ska jobba hela dagen även imorgon och till det behövs energi.. Hoppas också att mina fotoförstorningar kommer imorgon, eller senast på onsdag. Dom skickades idag iaf! Mina bilder kommer sticka ut bland dom andra, precis som det ska va. :p Men nu väntar sängen!

Ny vecka

Och den börjar med jobb. Mobilen ringde 06.41 för att va exakt och jag ska jobba 8.30-17.00. Ska inte låta negativ, men är bara så sjukt trött. Förstår inte varför, har varit det i flera veckor.. Något förkyld är jag också, vill att det ska bryta ut helt. Har varit småkrasslig i 3 veckor, såå töligt! Kan va orsaken till tröttheten kanske... Men nu blir det fix här.

010911

11 september 2001 är en dag vi alltid kommer minnas..

Irene Huss - En man med litet ansikte

Köpte denna film igår och den va riktigt bra. Älskar den här typ av film, spännande och många bra skådespelare, däribland Reuben Sallmander som jag gillar. :)


En äldre man korsar gatan och blir påkörd av en stulen bil. En polisbil tar upp jakten på bilen men förövarna kommer undan. Den stulna bilen hittas senare i ett industriområde, utbränd. På platsen hittas även kroppen av en mördad ung flicka. Irene Huss och hennes team skickas ut för att utreda de båda dödsfallen. Den påkörde mannen visar sig vara pensionerad polis men den unga flickans identitet förblir ett mysterium. Hör fallen ihop? För att få svar på det, måste Irene hitta biltjuvarna. Var smitningsolyckan verkligen en olycka? Och varför är det ingen som saknar den unga flickan?



Underbara unge <3

Maja och storebror har varit här i några timmar. Söta, underbara unge. <3 Stora tjejen nu och större blir hon!

Jag blev så hungrig när dom fixade mat från grillen och åt det här. Fick ju själv flyga upp från sängen förut så har inte ätit nåt idag. Inte speciellt sugen på smörgås och frukost nu så ska också fixa nåt från grillen. Onyttigt värre, även igår! Tur jag ska klippa gräsmattan lite senare och jag måste palla mig ut och gå ordentligt dom andra dagarna. Är duktig i perioder, men ibland skiter det sig.

Ska palla mig i väg snart, innan jag svälter ihjäl.
Får väl börja pilla med alla foton från Grekland sen också, blev en hel del...


14 dagar..

14 dagar till Danny. Woho!! *hihi*

Har precis skickat en beställning på 3 förstorningar. Fotoklubben ska ha utställning på Biblioteket och då temat är fritt så är jag självklart intresserad. :) Hoppas bara att mina foton hinner komma, vi ska hänga på torsdag så det är riktigt ont om tid. I värsta fall får jag skriva ut själv, blir inte alls lika snyggt och det är precis så att fotona får plats i ramen (kan inte stava till den svarta ramens riktiga namn..) Men då jag verkligen vill va med så får jag ju göra så då, men håller tummarna såklart.

Idag har jag varit ledig, bara varit och gjort ett grattis-kort till Majsis. <3 Har ju inte firat henne än då jag varit bortrest och hon kommer tydligen hit nångång i helgen. Klart sånt måste vara fixat då. :)

Ska kolla klart på ett avsnitt av Rederiet och sen ska jag hoppa i säng. Zuddas ligger tydligen där, så får se om jag får plats. galet hur en så liten kan ta så stor plats ibland. :P

Daaaaaanny!!!!!!!!!!!

Idag är allt bättre, förutom att jag är sjukt galet trött. Skulle greja när jag slutade jobba idag, men somnade på soffan framför Twilight.. :P Det är nog spåret av en vecka i Grekland och 3 dagar med jobb. *hehe*

Eftermiddagen har varit glad - finaste Danny kommer till Göteborg om 2 veckor!!!! Den karl kan göra en glad oavsett humöret man nyss varit på. Älskar honom och jag trodde inte att jag skulle få se honom på lääänge. :D


Dags för jobb igen..

Och jag är galet trött.. 8.15-12.15 och alltså halv dag. Riktigt skönt! Är övertygad om att dessa timmar kommer flyga förbi, hoppas iaf det. :) Sen ska jag bara gå till ett annat dagis med nycklar, fick ju med mig dom när jag stängde där i tisdags. Men nu ska jag fixa och åka iväg.

............

Shit va jag bara vill stanna hemma!!!!!!
Inte alls på topp för att jobba, långt ifrån - men måste ju ändå palla mig iväg. :( Tack och lov är det bara 4,5 timme, men inte allt för skoj då jag antar att jag ska jobba ensam och att dom andra ska ha möte. Ensam så länge är ingen höjdare annars och idag kommer det va pesten.

Men jaja, det är bara att bita ihop och hoppas tiden går ovanligt fort så jag kommer hem snart och helst av allt tidigare än tiden jag fått. Låter sjukt negativ just nu, men va fan, INTE min dag idag!

Sängen nästa

Nu ska jag inta sängen efter att ha legat framför TVn i några timmar. Sjukt trött, så hur jag ska orka mig igenom hela dagen med jobb imorgon är lite av ett frågetecken. Inget skönt ställe för öronen heller och kommer va något tröttare efteråt.. Öronproppar skulle sitta väldigt bra när jag är där... Fast vet ju inte ännu vilka barn som är där. :) Sen blir det 2 lite mer än halva dagar, vilket känns helt lagom just nu.

Hemma!!!!

Oj vilken dryg dag det blev igår. Landade strax före 04.00 istället, nästan två timmar senare och allt för att flygledningen strejkat under dagen i Grekland... Inte ätit riktigt på 24 timmar så nu ska jag få i mig frukost.

Strax före 15.00 ska jag åka ner till gymnasiet och träffa en lärare. Ska börja läsa Engelska B och ska antagligen bara få material och bli igångsatt. Lär ju inte va en lektion iaf, inte den tiden då det ska va en kvällskurs. Hoppas det iaf. Senare idag är det fotomöte, får se om jag går på det.

Sista dagen

Om drygt 3 timmar går bussen mot flygplatsen! Landar ca 02.30 och sen med bil ett par tim - härligt här, men längtar tills jag är hemma! Ska till Sebastian's Taverna för lite middag om en stund, bästa stället på ön!

4 år idag!!!

Grattis min älskade tjej på 4 års dagen!
Faster älskar dig. <3








Fredag..

Och 3 dagar kvar på Korfu. Nästan 30 myggbett har jag och ska få låna hotellägarens dator idag. Woho. Hihi. Stranden ett par timmar och sen Korfu stad.

RSS 2.0