Knivkurs

Ikväll började knivkursen igen. Kul kul. :)
Fick inte så mycket gjort då dom nya fick massa info och så, men nästa gång ska jag börja på riktigt. Om Olle får med sig lädret till mig. :P Måste ha ett annat läder än dom andra till min yttepytte kniv. :)

Va hemma lagomt till Oskyldigt Dömd. Bra serie det där och väntar på nästa avsnitt!
Snart blir det Göteborg, bara 1,5 vecka till dess. Ska bli såå kul att bara shoppa och förhoppningsvis hittar jag lite kläder jag vill ha. Men först ska jag längta till helgen, bio på söndag. :)

Nu ska jag kolla klart på Rederiet och sen blir det mot sängen, tillsammans med boken "När jag hör din röst". :)

Solig onsdag

Försöker få tag på min kära mor på jobbet.. Går inte så bra. :P
Telesvararen sa att hon kom tillbaka 14.30 men det gjorde hon ju inte och kan inte låta för många signaler gå fram heller för då hamnar jag i växeln.

När jag fått tag på henne ska jag gå ner till farmor och farfar. Sen har jag tänkt att gå till mammas jobb när hon slutar.. Lite motion. :)
Fast först måste jag få tag på henne.

Jobba

Ska strax åka och jobba. Dom ringde förut och frågade om jag kunde i eftermiddag och jag säger inte nej i första taget. :) Det är på samma dagis jag va första dagen sist, fast på småbarnsavdelningen.
Det blir inte så många timmar men alltid något, börjar 13.00 och slutar 16.30. Egentligen skulle jag börja 13.30 men eftersom jag inte varit på den avdelningen så skulle jag börja tidigare. Vet inte riktigt varför, jag träffade alla små när vi va ute hela dagen.. Men det blir liite mer pengar iaf. :P

Ska bli kul iaf. :)

...

Nu ska jag strax gå och lägga mig. Riktigt sent nu men jag bara löt få färdig en header till Mikaela. :)


Headers..

Igår funka inte internet så jag satt och fixade lite med några headers. Hade inga idéer först men sen kom det allt lite och det blev såhär. :)
Vanliga bilderna är ju lik dessa, fast kortare. Jag förlängde ränderna och fyllde sen den ena med rött. Det tog sin lilla tid men jag är helnöjd med dom. :)



Soliga lördag

Idag har jag varit ute hos bror hela dagen. Han va nere och snickrade med andra snubbar på byns pub nere vid sjön, så jag tog med mig Bonzo och gick ner dit en sväng.
När Maja hade vaknat så umgicks jag med henne en massa, vi hade mys i sandlådan och min jacka behövs tvättas efter det. *hehe* Det har varit så himla fint väder, soligt och riktigt skönt. Blåsigt nere vid sjön bara. :)

Senare så gick jag, Vera och Maja ner till Johan. Söta Molly va där, hur söt som helst! Har inte sett henne sen hon va en månad gammal och nu är hon över året. Bonzo skulle stanna hemma men han kom ett skjutet spjut ändå. *haha* Mamma "passade" honom och hon hade inte en aning om vart han va. :P
Nån nere vid puben fick Maja att säga "hej då gubbar" och det kåter ju så sött allt hon säger. :)


Innan vi åkte dit så såg jag ett mail jag väntat på, om min fotobok. Nu har jag fått en kod och kan börja göra min bok! :D
Roligast va i slutet av mailet, där hon skrivit "ps. fin header ;) Danny är min favorit!!". Inget man väntar sig i ett sånt mail, men välkommet. *hehe*

:)

En bra intervju med Robert Gant:)


<3

"Vi älskar utmaningen och vill komma tillbaka till det vi en gång var. Det har hänt oss så mycket att vi klarar av allt. Korrupta managers, en av oss hade en hjärtoperation, drogmissbruk, folk har gått på avgiftning, alla har haft saker som de tvingats ta itu med. Men det är ingen skilsmässa på gång i den här familjen."

Backstreet Boys intervjuades när dom senast va i Sverige och jag gillar dom här raderna speciellt mycket. <3

Life Of.. (del 4 & 5)

Nu kommer den sköna fortsättningen av Life of EMD.
Detta är dom två sista delarna i "serien". Delarna som står är fel, detta är del 4 och5. :)





...

Och så va Idol helt plötsligt inte lika intressant..
Båda mina favoriter, Jacob Andréas och Erik Ljung åkte idag. Tråkigt!
Jag har inte haft nån favorit i Idol sen 2006 och när jag väl får det så ryker dom.. Suck.


Idol 2009

Nu börjar Idol bli spännande på riktigt.. Hälften är bortsållade och mina två favoriter finns kvar, Jacob Andréas och Erik Ljung. Jag gillade Erik redan förra gången han sökte så det är kul att han är tillbaka. Imorgon blir det ännu mer spänning och nervöst, vill ju verkligen ha kvar dom två. :)

Fotobok

Nu kan man få en gratis fotobok från Fuji om man skriver om det, med minst 100 ord på ens blogg eller hemsida och det är inget jag kan hålla mig ifrån.
Mikaela har redan fått sin bok och den ser riktigt snygg ut!
Jag funderar på att gå på vad hon har gjort och bara använda foton på EMD, har ju en hel del från olika spelningar. :)

Om du vill läsa mer om fotoboken så kan du gå in på http://www.fujifilm-fotobok.se/ och om du vill anmäla dig till att göra det samma som jag så går du in på denna adress http://www.fujidirekt.se/blogga/.


Måndagsmys

Blev lite mys med brorsdottern idag.
Hennes humör va inte på topp hela tiden, utan spårade ur en sväng men hon kom tillbaka till sitt charmiga jag snabbt igen. <3
Hon gillar att klä ut sig den busen, så hon rotar i garderoben efter sina ytterkläder. Vi pusslade också, det va en utmaning även för mig och hennes mamma men vi fick ihop det tillslut. :P
Älskar den tjejen!!

Bio om två veckor och Göteborg om tre. Säkert bio även där, om filmen går.. Längtar redan nu, till det och Backstreet Boys This Is Us som släpps dagarna innan. :)

Söndag

Sista dagen av Mâten och nu är den slut för i år.
Inte alls samma väder som igår, lite sol och regnet kom. Men inte förrän på eftermiddagen och när vi skulle hem.

Det blev lite mâtensgodis, två par strumpor, paketpapper, en rulle paketsnöre och några filmer.. Gick även in på tivolit för att se när Maja åkte karusell men kom för sent och hon va precis färdigåkt. Men hon hade fått pengar av sin mormor och morfar för just Mâten så hon och jag åkte en tur i nån insekt. :P Jag åkte ju gratis med henne och hon älskar det, hon skrattar och bara njuter. Jag tyckte det va roligt för att hon hade så kul, men jag blev mest snurr. :P

Farmor och farfar va uppe en sväng, farmor har iaf inte varit där på många år så jag blev riktigt förvånad när jag såg dom. Pappa va med och dom skulle bara gå igenom den övre delen av alla stånd.

Nu dröjer det ett tag innan det blir roligheter igen. Kanske bror imorgon, eller han är ju inte hemma men dom andra två. Mamma ska måla igen och någon kanske behöver passas. :) Får se hur det blir med vädret först men den lilla ville faktiskt att jag skulle följa med och vem kan stanna hemma när det är en 2 åring som säger "Mia mä". <3

Ladies Night..

Lördagen började uppe på Mâten och spenderades där i några timmar, i värme och strålande solsken! Gick därifrån så vi va hemma igen vid 15.00, gjorde oss i ordning, åt lite och åkte igen vid 16.30 ungefär.
Väl i Karlstad så tog vi en tur till Bergvik, tänkte jag skulle in på Carlings men vi hann bara gå in i en affär innan dom stängde kl 18.00 - en timme tidigare än förut och det visste ju inte vi. Inget att göra åt så vi segade en stund på Obs istället. Fick mig en film och en skiva iaf.

Vi åkte till Våxnäs för att äta på BK, slippa åka in i stan. Där va vi i typ en timme, bara för att få tiden att gå. Vi hade ju inget annat att göra. :P

Sen åkte vi mot Löfbergs Lila Arena, vet inte riktigt när vi va där men det va ett bra tag innan det började. Ingen kö för att komma in så det gick snabbt iaf. På vissa biljetter ingick en t-shirt och den kön gick väl något segt, men mamma stog där och jag gick till shoppen. Köpte både Andreas, där en bild följde med och Martins nya singlar och sen gick jag tillbaka till t-shirt kön.

Kön till toaletten va kanske drygast ändå, den va lång ävens fast alla toaletter kunde användas.. Alla va ju damtoaletter den dagen. :P

Vi hade väldigt bra platser, på rad 3. :)
När vi gick in och satte oss så va det lite underhållning på scenen. Sångtävling, med en möhippa.. Strax innan 21.00 så kom David Stenmarck in på scenen, Martins bror och sjöng. Det är han som står bakom hela idén med Ladies Night. En kanon-idé om jag får säga det!

Sen drog det igång och oj va man skrattade! Fick typ kramp i skrattmusklerna. *haha* En helt galen show!!
Andreas Johnson va lika bra som vanligt och det va jättekul att se honom igen. :) Martin Stenmarck är också jättebra och Mikael Tornving va bara för rolig.
Magnus Samuelsson är enorm och Matte Carlsson har fin kropp. :P
Dansare i lite käder på scenen och helt plötsligt kommer Matte in som "mannen alla kvinnor vill ha"..

Ladies Jepordy va riktigt roligt.
Efter Rocksvängen kom Magnus Samuelsson. Han skulle bestämt klinka på sitt piano, Für Elise va det som gällde och han skulle absolut inte vissa skin. XD
Men dansa kunde han ju. :P

Rätt som det va så fanns Andreas eller Martin på en liten scen mitt i arenan. Precis framför oss. :)
Många vakter runt om då, överallt.
Ibland va dom inte beredda på att dom sprang ut på golvet och då sprang dom fort från alla håll. Andreas hoppade upp på ett bord, där jag gärna velat sitta. Martins tur höll på att sluta knas få många va på honom, vakterna fick väl typ panik. :P

Det roligaste i hela showen va absolut Bastuscenen. Hjälp va roligt, jag skrattade så tårarna rann!!
Och när Martin och Andreas hedrade Patrick Swayze med en scen ur Dirty Dancing. Andreas är såå söt i klänning.
XD


Efteråt blev det trevligt i logen, precis utanför där vi satt. Andreas, Martin och Matte kom dit. Matte va mest med brevid medan Andreas och Martin signerade sina nya singlar. :) Dom är hur mysiga som helst dom där två!!
Vakterna va bäst, dom frågade alla med nån form av kamera om dom skulle ta en bild på en tillsammans med dom. Så jag har en bild där jag står tätt intill Martin medan Andreas står på andra sidan. <3
Blev många bra foton på dom båda där. :)

Helt omöjligt att skriva allt. Ladies Night är ett måste att se om man garanterat vill ha en rolig kväll!! Blir det mer nästa år så kommer jag absolut gå, inget jag vill missa! :D



Bilder kommer..

...

Kom hem från Karlstad för en stund sen och ska strax dra mig mot sängen.
Skriver om dagen imorgon men kan säga så mycket att jag har haft en superbra dag!! <3


Fredag

Helg igen och nu är det Mâten!!
Ett av det största som händer här och man verkligen längtar. Många timmar kommer spenderas på den här marknaden, som alltid. :)
Eftermiddagen och kvällen ska jag spendera i Karlstad, lite shopping först och kl: 21.00 drar Ladies Night igång. Ska bli jättekul att få se Andreas Johnson igen och Martin Stenmarck! :D



Kameran ska självklart med och jag hoppas på bra bilder. :)


Angel/Sinner

Idag va det tidigt upp igen, måste ju lyssna på radion. Backstreet Boys på NRJ! :D
Brian och AJ på den kanalen också, två snubbar jag verkligen älskar. Dom andra är självklart också bäst och väldigt älskade. *hehe*

Igår, 18.30 slutade internet fungera för mig. Himla tajming då jag skulle chatta på SVT kl 19.00. Första chatten med Riverside-gänget och det gick ju bra. :S Först va det tråkigt att Jonas Bane inte skulle va med men det va ju himla tur ändå, jag inte kunde va med heller. :P Nu fungerar det igen, tack o lov. Underbara BSB på radion ju, viktigare. :P

The Angel and the Sinner på NRJ.. Naaw. XD
Brians kommentar, såklart.


Två dagar av jobb

Reklampaus i Idol nu.
Är helt slut efter dessa två dagar med jobb, bara för att jag inte är van!
Igår va jag på samma dagis som jag gått på, på avdelningen för 3-5 åringar. Vi gick till skogen strax efter jag kom dit och jag fick panik, inom mig. Jag är inte rädd för småkryp men jag har värsta fobin för älgflugor och självklart fick jag en sån på mig. :S Den dog dock väldigt snabbt! Jag kunde ju inte flippa ut pga barnen men hade inte dom varit där så hade jag blivit galen.. Har aldrig gillat såna men blev rädd efter att jag fick 20-30 st på mig, samtidigt!! Det va en mardröm!!!

Iaf så gick dagen fort och riktigt bra. 10.00-18.30 och jag fick faktiskt stänga, inget dom brukar sätta en helt ny vikarie på men att nån blev sjuk är ju inget man planerar. Hade två syskon kvar med mig, inga krångliga alls.

Fick en annan tid jag skulle börja idag men tidigt i morse rinde dom och hade krångel igen. En vikarie på ett annat dagis va sjuk och jag fick ta den platsen istället. :P Då hamnade jag på ett dagis jag haft både praktik och sommarjobb. Samma dagis som min bror gick på när han va liten. Barnen på den avdelningen va 1-3, full rulle på ett annat sätt men sjukt lungt efter lunch, då alla sov. :P
Jobbade 9.00-15.30 idag men är ändå trött. Och har ont ovanför ena hälen. Lyckades dra matvagnen rakt i där samtidigt som jag gick och det gjorde saken ännu värre.. Alla ord som finns åkte runt i min skalle medan jag fick in vagnen i köket. Glad att jag va ensam och kunde få andas innan jag gick tillbaka. XD

Trivs på båda ställena och jag hoppas att dom behöver folk snart igen. :)
Köpte Wallander: Cellisten som släpptes idag, så den får det nog bli sen. Dom nya är bara inte alls lika bra som dom 13 första, men dom är okej. 

Jobb, faktiskt..

Strax före 7.00 ringde mobilen och om mindre än en timme ska jag åka och jobba. Faktiskt!
10.00-18.30, kommer va halvdöd efter det men inte säger man nej. :) Det är en sen tid, så jag hoppas bara att jag inte ska stänga första dagen. Inte ensam. XD
Imorgon jobbar jag 8.00-16.30 och det känns något bättre. *hehe* Hinner inte se AA nu inte, hur gärna jag än vill så det får bli sen. Riverside också. Spännande båda två. :)


Hörde nyss på radion att Patrick Swayze har dött. Jättetråkigt men säkert lite skönt för honom, han såg inte pigg ut och har inte gjort på ett bra tag.

Nu ska jag ta och äta lite och bara göra mig klar..


Charmtroll

Det här är inlägg 200 och jag har varit barnvakt i eftermiddag och kväll. Vera skulle och ha party och sälja hudvårdsprodukter. Det hade gått riktigt bra för henne och här hade vi ju världens sötaste charmtroll.. Nu är jag trött men sitter och slappar till ett avsnitt av Tre Kronor.

Har inlägg på gång, med lite klipp och grejs..

- - - - - - - - - - - -

Grattis till Jonas Bane som fyller 22 år idag!


Soffan nästa..

Har haft det mys hos storebror och hans underbart söta dotter.
Vi har läst, busat och varit ute. Fick henne tillsist att äta mellanmål, hon kunde ju inte sitta förrän blöjan va bytt. XD Smart tjej det där! Vera kom hem innan vi skulle åka, så henne träffade man också.
Tog en del kort där ute, har inte lagt dom i datorn än men dom kommer så småning om.

Nu är det inte länge tills Kommisarien och Havet börjar på TV4. Anledningen till att jag ska se den är för att Ola Rapace är med och han är ju bäst, men det finns en hög med jättebra skådespelare som också är med. :)
Sen blir det nog 17 Again, har velat se den länge och nu ligger den bara och väntar. Eller om det blir ett avsnitt av Tre Kronor. Det återstår att se. :)

...

Nu ska jag strax åka till storebror.
Mamma ska måla deras utbyggnad av huset och inte tänker jag sitta hemma. Ska med och antagligen får storebror lite ledigt och kan göra what ever av allt som behövs göra på en tomt medan sötnos hamnar hos mig. <3 Men hon borde ju ta en middagslur och då ska jag ta min kamera och gå ner till sjön har jag tänkt. Så himla vackert där nere!

Nu åker bilen snart, eller jag kör iofs och EMD kommer finnas i högtalarna.. :)

Pysslat lite..

Nu har jag gjort headers till Mikaela och hennes blogg.
Hon har inte sett dom än men förhoppningsvis är det nån av dom som duger, med nån mindre justering. :) Eller om det inte alls va vad hon tänkt sig. Får se om hon är ärlig och säger som det är. :P






Dom är i Sverige!!

Dom är här. Äntligen är dom här!!!
Backstreet Boys landade 21.30 och är alltså i Sverige och det är bara så otroligt underbart!! :D

Saknar dom massor och önskar att jag bodde närmare Sthlm men om 86 dagar är dom här igen, för en mycket efterlängtad konsert och då är jag där och kommer spendera många timmar utomhus om det så krävs! 


...

Nu är det bara timmar innan dom fyra sköna i Backstreet Boys landar på Svensk mark igen och det är så sjukt underbart!!
Även om jag inte har möjlighet att åka ända till Sthlm för att bara kanske träffa dom så kommer dom va i Sverige och bara det gör mig glad. :)


Ödet eller nåt..

Årets Idol-favorit är korad och det har aldrig hänt så snabbt förut!
Kände igen honom så fort han visade sig, kunde bara inte säga vartifrån. Men av en slump så stötte jag på honom, i ens vännerlista på Internet och mysteriet va löst - Såg honom i musikalen Spring Awakening på VärmlandsOperan för snart ett år sen!

Och något som man kan kalla lite läskigt, eller att det kanske är ödet så kollade jag på youtube-klipp i pauserna - på just Spring Awakening och alltså på honom!!

Jacob Andréas, honom håller jag stenhårt på i årets Idol.


090909

Sol idag också!
Man blir ju så glad av det. :D Så nu ska jag strax gå ut en sväng, ner till brevlådan och bara sega. Sätter mig kanske ute och läser ett tag också. :)

Drömde en härlig dröm i natt, fick värsta telefonsamtalet och nu är det bara att hoppas på att det va en sanndröm! ;)

Och sen har ju Ninath världens bästa jobb, tror hon har sagt det själv också och inte ljuger hon. Det är hon som ska hämta Brian, AJ, Howie och Nick när dom landar på Arlanda när dom kommer från Spanien!! Det är hennes jobb man vill ha!!!! Är bara en smula avis. :P Men det finns inget jag kan göra åt det mer än bara hoppas...

Idol 2009

Så har Idol 2009 dragit igång.
Det är ett roande program, se alla som så pinsamt gör bort sig och sen kanske, kanske höra nån pärla här och där. Idag va det en enda som lät bra i mina öron och det va Jon. Ska bli kul att få se mer av honom, även om jag inte letar efter fler idoler. Är så nöjd med dom jag redan har! :)

Och idén med att höja medelåldern på deltagarna gillas skarpt!


Säsongspremiär idag

Så har äntligen Andra Avenyn haft säsongspremiär! På nätet iaf, på TVn är det dags kl 21.00 ikväll. Ska se på det även då och självklart spela in på dvd. :)
Det va lite Jonas Bane fattigt i första avsnittet dock. Det va många som inte va med och som man mer än gärna vill se. Men dom kommer ju.

Igår hade även Riverside premiär. Andra Avenyns sido-serie som sänds varje dag på Svt Play. Redan igår, efter ett avsnitt ville jag bara ha mer mer mer! :D

Vill ha mer av båda - NU!!
Men man får orka stå ut en hel vecka, utan AA iaf för Riverside kommer ju imorgon igen. Innan helgen borde iaf smygtittar för nästa avsnitt komma och såna gillar jag. :)


Ny bild från Andra Avenyn med väl igenkända ansikten. :)


Riversides huvudpersoner - "Måns", "Nilla", "Patrik", "Kim", "Natalie", "Ben-Ali" och "Cleo".

Kim Dahlberg (18 år) - Kim har alltid varit självsäker, särskilt när det gäller relationer till både killar och tjejer. Men när hans blick landar på skolans nya kille tar allt en plötslig vändning...

Ben-Ali Chehab (17 år) - Ben Ali Chehab är klassens snygging, och det är han medveten om. Han ser bra ut och är fåfäng. Tjejer uppvaktar honom hela tiden, men hans hjärta slår bara för en...

Natalie Andersson-Offerdal (17 år) - Natalie är bästa vän med Cleo. Hennes pappa Göran arbetar i Riversides Pingstkyrka. Kraven hemifrån har ofta varit väldigt hårda, vilket har lett till att Natalie har en "duktig fasad". Men under den lite präktiga ytan döljer sig en lekfull själ som längtar efter att bryta sig loss...

Cleopatra Lindström (17 år) - Cleo är bästa vän med Natalie. Hon är orädd och tuff och gör det som krävs för att få det hon vill, vilket inte alltid slutar så bra...

Måns Wetterström (15 år) - Måns är en nörd, ja han säger det själv. Men han är så mycket mer, rent av ett datageni. Han håller sig mest för sig själv, men när Nilla blir hans nya granne förändras hans liv...

Patrik Boström (17 år) - Patrik är bror till Nilla. Han har alltid vetat att han är speciell, inte bara för att han är gay utan för att han kommer bli något stort. Många uppfattar honom som skum. Vad är det egentligen som döljer sig bakom hans egendomliga blickar?

Nilla Boström (15 år) - Nilla har motvilligt flyttat till Riverside med sin bror Patrik och mamma Eva-Lotta. Hon är streetsmart och håller sig inte alltid innanför ramarna. Nilla drömmer om att möta den stora kärleken. En dag släpar hennes storebror hem sin nya vän och Nilla är förlorad...

Life Of.. (del 3)

Passar på att lägga in del 3 av Life of E.M.D när jag ändå skriver. :)
Står att det är en annan del än va det är.


7 september

Har nyss haft folk här och firat mamma som fyller år idag.
Det va både trevligt och gott. :)
Pratade i telefon med Johan en sväng. Varför? Maja tyckte det. XD Vårt samtalsämne handlade om just vad vi skulle prata om. *hehe* Hon är ju för söt den ungen!
Hon busade med alla och pratade sen i telefon med sin farfar, som också fyller år idag. Eller hon skrek i luren, att hon åt smörgås. Och nämnde Kant om jag inte minns fel, alltså SvampBob Fyrkant. :P

Mamma fick inte världens roligaste present av mig, en osthyvel, men det va vad hon önskade sig. :P Tänkte att jag skulle bjuda henne på bio sen när Flickan Som Lekte Med Elden kommer på bio, och hit.

Funderar på att göra det samma för pappa, som ju också fyller år idag men som inget önskar sig. Då får han helt enkelt ta det han får och bara ha trevligt. *hehe*

Grattis mamma och pappa på era födelsedagar! <3

Life Of.. (del 2)

Här kommer del 2 av dom sköna killarna i Life of E.M.D. :)



Och Danny i dom där glasögonen gör mig typ knäsvag.. <3

Life Of..

Bara för att dom här killarna får mig på bättre humör så lägger jag in deras Life of E.M.D. :) Det här är del 1.


...

Backstreet Boys är i Tyskland och bara ett "stenkast" från Sverige!!
Dom landade för ett par timmar sen och det är helt underbart att ha dom tillbaka i Europa! <3

Slitsam dag, men mysig

Nu är jag trött, riktigt trött så det ska bli sängen efter detta.
Haft världens goaste tjej hos mig idag. Fasters prinsessa. <3 Hon som middag i hela 2,5 tim, vilket va skönt även för mig. Rast är alltid bra och jag låg brevid henne i sängen och läste. Hon sover längre om man ligger brevid, hon vaknar till och ser att man är där och somnar då om igen. Sötisen. :)
Älskar den tjejen och vi har det alltid så mysigt. :)


Jag ber väldigt sällan till gud, men oj va han måste ha fullt upp med min önskning just nu!

Ny design

Oj oj, jag blev faktiskt nöjd med hur det hela blev med nya designen!
Finns småsaker jag vill ändra på men det får bli en annan dag för nu är det sängen.
Lilla söta Maja kommer imorgon och ska va hos mig 07.15-15.30. :) Kommer va väldigt slut efter det men hon är ju så underbar. <3

Nickelodeon i Stockholm

30 augusti
Långt, långt, långt...

Kl 10.25 lämnade tåget stationen i Karlstad och jag va framme i Stockholm 13.30.
Mikaela mötte mig på stationen, jag låste in min väska efter lite om och men och vi åkte mot Gröna Lund. T-bana och båt blev det. Och varmt va det! :)
Utanför Gröna Lund va det massa folk så det blev till att köa och vi va vid scenen ca 14.45. Vi blev lite förvånade av hur nära scenen vi kunde komma vid den tiden och vi va helnöjda med platserna. Vi kom närmare scenen senare, hoppade in i luckor där inga stog. :)
Det skulle ha börjat 15.00 men blev lite försenat då det fortfarande va många utanför parken som inte hunnit in. Men strax efter så började det ändå och jag fick se Markoolio för första gången. :P
SvampBob kom på scenen, vi sjöng för honom nångång under dagen då han fyllde 10 år.

Först på scenen att uppträda va Molly Sandén. Efter henne så kom Nanne Grönwall (visste inte att hon skulle va där) och sen Alice Svensson. Ingen av dessa tycker jag är bra men dom gick ju hem hos andra iaf.

Och så va det barnens tur att tävla i Nick Star, fem barn som det skulle bli en vinnare av och sen en final på Liseberg. Philip vann och han va värd det. 12 år och en riktigt bra röst.
Efter den lilla tävlingen med stort pris så va det Amy Diamond's tur att sjunga. Inte heller nån jag gillar men så va jag ju där för EMD. :P

Jag tog hela 9 kort innan EMD kom. XD
Men när dom tre fina kom på scenen gick kameran varm. Blev många fina kort! Och några lite åt det knasiga hållet, nån tagen med flit och andra blev som dom blev. *hehe*
Har sagt det förut, men jag älskar verkligen den där trion.
Erik
satt på tronen och vinkade som den konungen han är och Danny tjoade och vi tjoade efter precis som han ville - tills han sa att han inte kom på nåt mer. <3 Danny sjöng If Only You och jag smälter helt när han drar igång sin vackra stämma. Även fast han sjöng tillsammans med Alice så hörde jag bara Danny.
Det va lite presentregn under dagen, det flög saker genom luften och jag fick mig några SvampBobbar. Säkert från flera men jag har bara koll på vilken SvampBob jag fick från Erik! :D



Sista artisten va Alexander Rybak.
Jag såg fram emot att få se honom faktiskt och han fick sig en Guldskiva (tror iaf att det va guld)!
Innan han va klar på scenen så gick vi och ställde oss i signeringskön. I rätt stund också för sen blev den minsann extremt lång den där kön! Eller först fram till staketet, till shoppen och jag är såå glad att iaf nån kände igen mig!! :D Han säljer t-shirts och prylar för EMD och vi träffades i Arvika. *hehe*

På 30 min va vi framme vid dom första på signeringen, gick rätt snabbt ändå och Erik va den första som satt där och såg underbar ut. Jag ger honom t-shirten som jag köpte i Arvika, han signerade inte då så passade på nu. :) Sen tänkte jag ta den och ge det andra jag hade men hann inte med nånstans innan Danny hade min t-shirt under sin penna. XD Skickades vidare till Matte sen och dom två vackra signerade inte utan skrev annat. <3
Det andra jag hade med mig signerade alla tre men fastnade hos Matte. Han stannade upp hela kön när han knappt kunde släppa ifrån sig omslaget till Disco-Daggarna. Han och Alice bara satt där och kollade när han till sist sa "Där är jag" och ritade en pil till sin mask så att ingen skulle missa det. Han är ju för söt. <3
Och Danny gillade min t-shirt! Kanske inte så konstigt men jag bara löt skaffa en sån. :P

Vi gick vidare, förbi resten och fram till Alexander som va sist. Han stog längstbort, vid staketet och signerade och fotades då ingen innifrån kom till honom. Jag fick min singel signerad och en kram. Trevlig kille men upptagen av alla som försökte få honom till sig.
Sen stog jag på utsidan av staketet, vid EMD ända tills dom gick. Fick en handklapp av Erik då, en hård en och sen kom Alexander och vi träffade honom igen.

Sen kunde man ju gå och utanför parken fanns flera postrar om Backstreet Boys konsert på Hovet. Och på bussen mot stationen så såg vi Nickelodeonbilen och jag tyckte mig se ett bekant ansikte där i, men jag kunde ju liksom inte sakta ner varken den eller bussen för att kolla mer noga. :P
Vi åt på Burger King innan vi åkte hem till Mikaela och gjorde en massa annat.

Dagen efter åkte jag hem och när jag satt mig på tåget kommer ännu ett bekant ansikte, nämligen Maria Lundqvist! Innan tåget ens börjat röra på sig. :P Hon ska visst ha huvudrollen i en teater på Värmlandsoperan i Karlstad. *hehe*

Två år idag..

Idag är det min älskade brorsdotters andra födelsedag. <3
Kan inte förstå hur fort tiden kan gå, hon föddes typ igår och idag fyller hon redan 2 år!
Grattis min lilla kalaspingla, fasters älskling. :)


Har varit på kalas och firat henne. Full fart framåt, hon är ju faktiskt två år nu. :P Vi har läst böcker, cyklat trehjuling, klätt på oss ytterkläder. Jag fick lite olika mössor och hon letade upp några stövlar längst in i garderoben och skulle helt plötsligt gå ut. Med ett litet, litet finger in i mönstret på handtaget så va dörren öppen. Inga problem för en två åring. *hihi*

När hon och jag satt i soffan och läste en bok så skulle hon bytas på och få på sig pyamas. Hon grät som galet, fick knappt luft när henner mamma bar iväg henne. Mia skulle göra det ju! *hihi* Ingen annan fick peta på henne och hon va helnöjd och skulle direkt upp i min famn sen. <3
Vällingdags i soffan och mys med fasters hår. Det va bara jag som gällde då, helt plötsligt. Och så va det borstning av tänderna kvar, hon blev helt hysterisk när hennes föräldrar skulle gå med henne för jag skulle ju göra det. XD
Sen skulle vi hem, sista som åkte och efter lite kramar och pussar så blev det mys i soffan med en bok och pappa.. Bestämd dam det där. :P

Man kan inte göra något annat än älska den där underbara lilla tjejen. Det va kärlek vid första ögonkastet när jag såg henne på BB och kärleken bara växer och växer. Man kan inte älska henne mer än va man redan gör men ändå växer den. <3

...

Väntar på kameran nu, batteriet laddas och jag vill ut i värmen (och blåsten) och fota!
Sen ska jag lägga in bilderna från Stockholm i datorn och skriva om både det och Kreta. Inte samtidigt då men idag får det bli.
Ska till Nice också, fick förfrågan från pappa att köpa nåt till Maja och hittade urtuffa manchesterbyxor i Karlstad igår. På Nice ska det bli en tröja/t-shirt till det. Men pappa ska med och välja iaf, när han har slutat.
Sen får det väl bli pengar i brist på annat, finns varken bokhandel eller leksaksaffär här längre.
Jag lyckades få tag på två saker här iaf, en grej som "hon" önskat sig och en sak som hon fick dille på under vår resa. Jag och mamma köpte det bästa också i Örebro. Har en känsla av att hon kommer älska den. :P

Nu har batteriet laddat ett tag, orkar inte vänta längre så nu blir det ut i hösten. :)


RSS 2.0