%#*!¤#

Min helg blir inte alls som jag ville....... :@ Hata, hata hata!!!!!

Men fixade en snabb lösning och åker till Göteborg om 3 veckor istället. Så himla skönt att veta det och jag verkligen längtar! Danny och Andreas Johnson på scenen under RIX FM Festivalen, blir kalas det! För ett par dagar sen hade jag ingen aning om när jag skulle se finaste D nästa gång och nu vet jag det. :D Visserligen är det bara några låtar, men det är ändå nånting och jag håller tummarna på att få träffa honom. <3

Gaaah!!!

Danny Saucedo - så grymt sexig, vacker, het, fantastisk och allt man kan komma på i samma stil. Gaaah! Har sagt det många gånger och kommer säga det igen. <3

Gårdagen va grym och jag kommer ta tag i allt sånt där snart. Man blir ju rätt slut av att fara omkring till sena natten och jobba dagen därpå. *haha* Har imorgon kvar att jobba, sen bär det av på äventyr igen.






Torsdag morgon

Idag vankas det jobb, 8.30-17.00 och jag ska strax åka. Blev bytt från att börja 7.00, dom ringde igår och sa att det blir många barn på eftermiddagen. Inte roligt när man skulle sluta tidigt för en gång skull, men fick ändå sova lite mer. Blev sent igår så det va passande iaf. Har dock ont i huvudet och är inte helt pigg, men hoppas det går över under dagen.

1 tim och 10 min

Sitter framför en scen i Uddevalla och steker. Kommer ha röd näsa när dagen är slut. :p Helt sjukt jättevarmt här, inte ett moln på himlen. Phu.. Men sämre kunde det ju ha varit så klagar inte! 1 tim och 10 min innan finaste D entrar scenen. :)

IMORGON!!!


Äntligen är det snart imorgon och Danny står på scen igen! Woho. :D
Svårt att knäcka spelningen i Sunne, men det går inte att bli besviken - det är liksom Danny! <3
Håller på att fixa kameran, det är ju ett måste och vädret ser ut att bli kalas imorgon. Fantastiskt. Blir ju så mycket roligare när man inte är dyngblöt, även om det kan va lite speciellt även det. Glömmer inte en EMD spelning för 2 år sen, så sjukt blött att hade kamera och mobil varit mjuka så hade jag kunnat vrida ut vattnet.. Fast dom överlevde faktiskt efter att dom legat isärplockade på tork. :P

Men nu ska jag fixa det sista, sen dra mig mot sängen och få på en film.

Tisdag

Ska ta och palla mig upp.. Skönt att fått sova och har legat och dragit mig länge framför TVn. Lite Hassel och QAF har det blivit. :) Ska väl åka till stugan om ett tag, ösa båten från vatten innan den sjunker. :p

Pådrag i trädgården

Inga Danny-foton idag heller, men har haft annat i skallen.
Mycket nyheter framför TVn har det naturligtvis blivit, fotat lite och grejat.. Hade ett himla pådrag här förut, Zuddas skulle naturligvis hitta den enda huggormen som jag sett på flera år här ute. Slutade med att jag fick spruta vatten på honom då han vägrade gå därifrån!
Mamma som är hysteriskt rädd för ormar hämtade grannen, men då va ormen såklart borta. Han sa att det kunde ha varit en snok då jag beskrev den, men jag kollade inte så noga - det enda jag såg va en svart, mönstrad hög. :S Såg huvudet men hade ju fullt upp med att få bort Zuddas.
Hade varit en mardröm om han blivit biten. Min lille älskling. <3

Nu ska jag iaf fixa det som ska med imorgon. Då blir det Göteborg och Roxette med mamma. :) Längtar inte till måndag morgon, då ska jag jobba. Baah. -.-
Sen ska jag minsann somna framför en film. :)

---¦-


Flaggan på halvstång idag för dom som miste livet i Norge igår.

...

Hatar det här med att palla sig upp på morgonen när ögonen knappt går att hålla uppe. Vill sova och bara vara hemma, men det är ju bara att gå upp och fixa. Ska hoppa in i duschen en sväng, brukar hjälpa en del och det är iaf fredag! :D

EN..

EN vecka sen Sunne och EN vecka till Uddevalla! <3




























Sängen börjar kalla..

Jobbat 8.30-17.00 idag, klippt den del av gräsmattan som jag inte hann innan regnet en dag här, krattat och nu fixar jag med foton från Sunne. Plötsligt händer det. :P Kommer nog inte upp idag, men det fixas iaf.

Inget som kommer upp idag dock, ska strax soooova! Blir naturligtvis nån film, att somna till.... Alltid samma problem, så vilken film det blir har jag inte en aning om.
Imorgon är jag heelt ledig. Dom försökte få in mig på jobb, men se den gick inte. :P Bokade biobiljetter och helt andra planer. Forshaga och Karlstad står på schemat!


Tävling med P0lly och Chill United


Jag tävlar om en VALFRI One Piece från Chillunited.se hos P0lly!
Var med och tävla HÄR du också!


Bokat biobiljetter

Har precis bokat biljetter till Harry Potter & Dödsrelikerna del 2! :D
Är i Göteborg då den sänds på bio här, så passar på att åka till Karlstad under torsdagen då jag har smygledigt. Schhh. ;)


Trailern är grym och jag är såå nyfiken på att se slutet. Har visserligen läst boken, men en film är alltid en film och såna älskar jag. :P

Velig tisdag

Idag har vädret minst sagt beslutsångest, sol och regn om vartannat. Rätt skönt är det iaf och det är väl tur då vi va ute en del på jobbet.
Började med att jag egentligen inte behövdes alls, väldigt få barn men istället för att åka hem så tog jag över för en annan personal. Hon började bli väldigt krasslig, så det passade ju fint att hon åkte hem istället.. Sen kunde jag sluta tidigare iaf, 3 timmar och gick hem vid 13.00.
Passade också fint för nu hinner jag träffa kusinvitamin en snabbis innan hon åker hem till Stockholm. :D Blir ju väldigt kort, men kul att ses! <3

Bara måste..

Kan inte hjälpa det, måste läggas upp. :P Jag älskar gayfilmer, det är nåt helt annat än dom gamla "vanliga" historierna - "pojke möter flicka" osv.

I den här videon vet jag visserligen inte vilka alla paren är, men det är ändå sjukt vackert. :)
Ett par är iaf från Queer as Folk och dom har jag stenkoll på, har sett serien ett antal ggr. <3 Ett par andra har jag också sett lite av, men inte mycket alls.



Nu ska jag lämna datorn, ta ett bad och läsa några sidor ur en bok. Sen får det bli en film att somna till. :)

Dagens...

Dagens vill ha: Stor sol!
Dagens klädsel: T-shirt och mjukisbrallor.
Dagens frisyr: Skitigt..
Dagens låt: Seasons In The Sun - Westlife
Dagens planer: Avverkat det mesta, men typ ingenting.
Dagens saknad:  Westlife faktiskt, bara för att mina förhoppningar nyss släcktes..
Dagens dummaste: Gå ut i t-shirt i duggregn för att gå tillbaka i mer regn.
Dagens misslyckande: Inte gjort så mycket att jag kunnat misslyckas. :P
Dagens drog: Muuuuusik.
Dagens godis: Skulle väl va maten som väntar.
Dagens humör: Svängigt.
Dagens citat: Meningen som sas som dagens roligaste....
Dagens roligaste: Den roliga saken jag berättade för Farmor & Farfar. <3

Fin lördag

Dagen har bestått av härligt väder och många timmar med finaste tjejen. Underbara unge. <3
Hade kul på grannens nyklippta gräsmatta, blev helt inlagd i gräs och frågade om det va en mössa hon gjorde på mitt huvud: "Nej, det är ett fågelbo"... XD Hon sa att jag va fin iaf. :P Frågade även om hon sett Zuddas nåt sen hon kom: "Jag såg svansen!" *haha* Det säger liite om hur mycket han tycker om barn..

Efter hon åkt hem så har jag inte gjort speciellt mycket och nu ska strax jag inta sängen och den obligatoriska filmen.

Hade föresten 5 rätt på V75 idag och vann hela 38 spänn... Men kul att vinna iaf. :P


Freeedag

Finaste D fick ett eget inlägg, passade inte med nåt annat än kärleken till honom där. ;)

Äntligen helg, nåt jag verkligen behöver!
7.30-16.00 va det idag, skulle ha varit 22 barn men det va bara 11 som kom. Precis lagomt. :)
9.00 va det dags för Sommarlovsmorgon - ett måste att se idag då Danny va med. *hihi* En ur personalen drev med mig, sa redan igår att jag SKA se på det. *haha* Kunde inte koncentrera mig helt då jag fick jaga småfolk och va tillgänglig. Dom förstår ju inte va dom missar! ;)

Fick en kram och en puss på kinden när jag skulle hem, då känner man sig riktigt glad ändå och spela roll om man är helt slut.

Helgen ska bli lugn. Har tänkt pyssla lite, eller börja planera lite mer. Ser bra ut i huvudet iaf. :P
Fast imorgon kommer Maja en sväng och är här, då är det inte lugnt. Värsta pratkvarnen och full fart. *hehe* Hennes föräldrar ska på V75, inte en aning om hur länge det är men efter det så lär jag va ännu mer slut och ska bara vara.

Nu ska jag strax inta sängen och nån film.

Danny Saucedo



Youtubar och kan inte hålla mig borta från videos med Danny. Just nu från Liseberg i maj, underbart! <3
Går igenom foton från Sunne samtidigt och tanken kommer: Inte en chans att jag lägger guldkornen på nätet! Några är allt för speciella för det känns det som.. Samtidigt vill jag visa dom, så får fundera på hur jag ska göra.
Lite måste man ju spara för sig själv, även om det jag visar annars bara är en liten del av vad jag har. :P

Saknar honom nåt fruktansvärt!
Varje gång man har en spelning på gång så längtar man till det, träffar honom och man är i himmelriket.. Men hur länge håller det, nu är saknaden den samma som innan. När han stog på scenen i onsdags, helt plötsligt rasade känslan över mig med ett baam, vad jag älskar den karln!! Visste jag innan, men det hjäpte inte - hjärtat hoppade till bara sådär. Skäms inte det minsta för att säga det! :)

Han ÄR fantastisk!!!

Mja...

Men jösses..... Sjukt trött, men upp måste man ju när jobb väntar. Sova är nåt jag behöver, men idag är det ju iaf fredag! Skönt det. :) Skitväder dock.. :/
Saknar Danny till på köpet, i massor! <3

Danny har varit i Värmland!!!!

Kopierat rakt av från fb, men det säger allt!

Vilken dag - MAGISK rakt igenom!!!
En fantastisk spelning på "stora" scenen i Sunne idag, det droppade svett av snubben och han glittrade som den finaste diamanten. <3
Att han va förkyld och att basistens grejer pajade va inget man märkte av.. Det hela kryddas med två minnesvärda träffar med den finaste och jag svävar på små tussiga moln.
TACK DANNY!!!! <3


Imorgon!

Blev visst jobb idag, hela dagen och jag är sjukt trött.
Sommardagis, skulle ha haft 21 barn men det slutade med 12. Skön start. :P Åldrarna varierar stort, idag va dom mellan knappt 2 år och ända upp till 10 - vilket gör att dom största har rätt tråkigt emellanåt, vi håller ju ändå till på ett dagis.

Huvudvärk från helvetet kom och gjorde sig ett besök under eftermiddagen. Känner fortfarande lite, men det värsta har gett sig. Kan ha varit åskan som kom en sväng, både regnade och haglade ett par minuter efter vi gått in. *hehe*

Nu ska jag iaf fixa lite inför imorgon. Danny va sjuk igår, såpass att han ställde in sin medverkan på RIX FM Festivalen! Idag verkar han va något bättre, så jag räknar med att han kör som vanligt imorgon i Sunne. Hoppas iaf det!!
Nervös som alltid, men jag längtar sjukt mycket att få se underbara Danny igen. <3

Juli, en späckad månad

Juli är en speckad månad och jag har redan hunnit med 3 ljuvliga dagar i Göteborg.

13: Danny i Sunne
15: Jobba
20: Jobba
21: Jobba
24: Roxette i Göteborg
25: Jobba
27: Danny i Uddevalla
28: Jobba
29: Jobba
30: *håller tummarna*

Ser inte så mycket ut egentligen, men spelningarna är inte runt hörnet precis och bara till jobbet är det 2,5 mil enkel väg. Skulle ha velat jobba här, men man kan inte få allt och med tanke på alla spelningar jag får denna sommar så ska jag inte klaga på en sån sak.
Det enda som fattas nu är en tripp till Sthlm för att träffa Mikaela och kanske även Lena. Det måste bli av snart! :)

Nu blir det iaf det vanliga: film.

Stora grejer

Händer grejer i grannens trädgård nu!
Hade tänkt att maila en bild till mamma som är på jobbet, men hon får helt enkelt komma hem till en STOR överraskning. Tällerna är på G bort!! En är redan väck och den andra håller dom på med nu. Prat i hur många år som helst och nu snöar det äntligen sågspån. XD
Ska gå ut på altanen och se hur det går för dom... Nu hörde jag iaf en gren falla.

Syplaner

Blev frågad om jobb idag, men tackade nej. Inte på topp för det idag.. Brukar inte tacka nej, får alltid dåligt samvete men idag fick det bli så.
Planerar att sy en grej, längesen jag gjorde det. Ska skicka efter ett mönster och måste hitta en lång dragkedja. Dom är ju bara 1 m, iaf dom jag sett och jag behöver längre. Hoppas det hela blir lika bra som jag tänkt mig iaf. :)

Tävling med P0lly och Chill United



Jag tävlar om en VALFRI One Piece från Chillunited.se hos P0lly!
Var med och tävla HÄR du också!


Underbara Göteborg

Varmt här i Göteborg och nu blir det Liseberg! Är helt nervös, ska åka Balder med bror och jag har inte åkt den på flera år. Hua. XD

RSS 2.0