...

2 vardagar har gått och 9 möjliga dagar kommer. Väntar på ett brev som jag verkligen hoppas att jag får i tid! Får skylla mig själv annars då jag va ute sent, men hoppas går ju alltid. :)

13 dagar till Rhodos!!


...

25 dagar kvar till Rhodos och nu ska jag ut och samla fräknar igen! Måsta ha lite grundbränna ju, fast jag är rätt säker på att jag kommer bränna mig så fort jag går av planet iaf. XD

Långhelgen

I onsdags va jag på ett nytt ställe och jobbade, aldrig varit där men trivdes som fisken i vattnet. En sa att det va bra att dom nu hade en till vikarie att ringa in, det tog jag väldigt positivt och jag kommer gärna tillbaka dit!

Och nu har det varit 4 dagar av ledighet, rätt skönt men jag har haft mina stunder av en grym uttråkighet. I tordags va det rent ut sagt förjävligt. *haha* Fick bli T-fors, onyttig mat på BK och en koll i affärerna. Köpte dock bara en liten grej till Maja, ett rött nagellack med glitter i och ett lila. :P

Fredagen va inte långsam. *hehe*
Sov till 11.00, fixade och väntade på att mamma skulle sluta jobba vid 12.00. Vi åkte till Abeko för dom hade utförsälning. Jag har varit i stort behov av en jacka som tål massa regn, speciellt efter en väldigt blöt spelning i somras.. Jackan är i storleken XL, ingen storlek jag brukar ha så dom måste ha varit riktigt små i storlekarna! Den är stor men L va hopplöst smal över axlarna, så när jag väl kom i den med typ allt ur led så kunde jag då inte röra armarna speciellt bra. Känns knas med XL på jackan men är nöjd med den ändå. :P (Den gröna färgen är inte den samma)
Mamma betalade! :D Hon fick även med sig lite saker som Johan beställde genom henne + en jättefin keps till Majsis. Ca 600 kr för allt + att man fick en ryggsäck på köpet!
Ska dit igen nån gång för byxor och stövlar.

Sen hade EM utförsäljning på sitt lager. Fanns inte jättemånga möbler men hittade en hylla. :)

Efter det åkte vi ut till bror. En massa lek ute med Maja blev det. Väl inne så fick hon min lilla present. Hon älskar nagellack så det gick hem kan jag säga, hennes första egna och naglarna målades röda direkt. <3                                                                                                        
Under lördagen och idag, söndag har det inte hänt speciellt mycket. Idag har tiden gått galet snabbt. Johan och Maja va här förut medan Vera hade folk hos sig och grejade med Mary Kay produkter. Maja cyklade lite och levde rövare här inne. Alla leksaker skulle hon ha med sig till köket, även om inte ens hälften rördes. *haha* Hade det varit på jobbet så hade jag inte godkänt det men hemma är en annan femma. :P Men så hjälper hon oftast till att plocka ihop det.

Filminspelning på OKQ8..

dsc00095 (MMS)

Filminspelning på OKQ8..


Grattis till Nina Thorsell


Måste bara slänga in ett GRATTIS på 31 års dagen till Nina Thorsell!!
Hon gör ett fantastiskt jobb med EMDs hemsida och förtjänar helt klart ett eget inlägg i min blogg. :)

Älskade mormor


Idag saknas min älskade mormor lite extra, det är hennes födelsedag.
Usch, va jag önskar att hon vore här! Va med blommor till hennes grav igår och ovanpå gravstenen la jag en liten sten, som på bilden fast med texten Saknar dej ingraverat. Hon bara måste ha en sån. :)
Får hoppas den får ligga kvar där utan att nån blir för sugen på att ta den bara. Helt sjukt va det måste klia i fingrarna på folket som snor från gravplatser..
Imorgon har vi varit utan den underbara människan i 3 år och 9 månader.. Men det är tur att vi har Maja, som bär min älskade mormors namn i tredjenamn och utan att ha träffat sin gammelmormor, gör rörelser med händerna som hon gjorde. Jättehärligt att se!


En "Mattis" på jäsning


STORT GRATTIS till käre Mattias och hans Catarina som väntar smått till hösten!! 


En lugn söndag

Har haft det mys med min lilla älskling sen igår. Promenad ner till farmor och farfar (Majas gammel), hon gick hela vägen hem. Rätt långt för en 2 åring och hon blev lite sleten i den branta backen, så hon började krypa. XD
Hon skulle cykla så hon pinade på. :P Efter nån minut på cykeln kom hon på lekparken så vi fick rulla ner dit. Åkte kana och höll på, runt runt till alla grejer. Som vanligt. *haha*

Hon somnade sent den lilla damen. Jag va helt slut. :P
Vera kom redan vid 10.00 idag, det hade varit tomt utan henne och hon va såå saknad.

Nu kollas det på AA, säsong 1 igen. :D

En lugnt lördag

En lugnt lördag va precis vad jag behövde känner jag. Har kluvit lite ved på kapan och målat det sista på mina lådor.
Maja kommer om ett par timmar och måste plocka undan lite till dess också.
Men nu är det säsong 1 av Andra Avenyn som gäller. :D

Äntligen helg

Äntligen fredag!
Har jobbat tisdag-fredag och har varit helt slut när jag kommit hem. Idag va det bara ett par timmar men va ändå helt däckad. Började 7.00 + 20 min resväg på det.
Kollade på Another Gay Movie när jag kom hem, inte den bästa filmen om man säger så men orkade inte med nån komplicerad så det fick bli den. :P Somnade nångång efter det också, himla skönt. *hehe*
Zuddas väckte mig nångång, han hade med sig världens största sork in! På dörrmattan låg den, 3,5 dm!! Äcklig! XD

Nu ikväll har jag målat mina 3 äppellådor. Luktar starkt i garaget nu, inget Z gillade. :P Men tror det blev bra iaf, måste vänta på att det torkar bara och imorgon ska bottnen målas.

Imorgon eftermiddag kommer fasters pärla hit och ska spendera natten. Mysigt. <3
Hon är en Värmländsk tjej, helt klart. 2,5 år och har börjat prata dialekt. Såå sött. XD

Andra Avenyn är slut

Efter 2,5 år så är Andra Avenyn nu slut. Känns ju sådär men det slutade på topp iaf!
Jag minns när serien började, mamma följde audition för dom 2 rollerna som blev 4 - Kim, Liv, David och Roxanna. Jag strökollade på det och sen på första avsnittet. Sen fick över 40 avsnitt gå innan jag började kolla på nätet, avsnitt 6-8 tror jag det va och fastnade direkt. Sen dess har jag då slaviskt följt Andra Avenyn och varit väldigt insatt i dess karaktärer. :)

Här är vad jag tycker om hur det slutade för karaktärerna och det kan stämplas SPOILERVARNING ! !



KIM:
Blev frikänd och det kändes kanon. Aldrig att han skulle kunna göra en sån sak mot Liv, eller någon annan! Men så är det på TV och man kan inte låta bli att bli misstänksam då dom vrider det hela så att man ska tro en sak.. Jag har alltid sett honom med nån annan än Liv men måste nu erkänna att det kändes väldigt rätt att dom fick varandra ändå. Man kan väl ändra sig. :P

TONY: Tragiskt! Visst att han dödade en annan människa men tycker nog att dt skulle va Hästen som skulle sitta i den där cellen istället. Han skulle ju äntligen få lite ro tillsammans med Kitty.

KITTY: Äntligen återförenad med sin Texas. Och det hela slulle ha varit perfekt om bara Tony varit fri!

ULLA & RASMUS: "Och så levde dom lyckligt i alla sina dagar", så slutade deras historia och det är ju bara för härligt! Texas får bo hos dom och så fick dom Rasmus lilla dotter helt för sig själva. Perfekt!

ROXANNA & HAMZA: Roxanna skippade sina piercingar och såg ut att va riktigt lycklig. Hamza är ju dock fast med Hästen, fast på ett annat sätt än tidigare. Och så har dom ju Silvia.

GREGER: Snubben man älskar att hata. Han kom iaf ut som gay på ett något pinsamt sätt och helt i onödan. Men otroligt modigt! Han är numera gift med AL. (tror det va samma snubbe som tidigare iaf)

SIGRID & PER: Gifta. Vet inte hur lyckliga dom kan vara med tanke på Pers sjukdom. Man fick inte veta så mycket mer än att hans sjukdom blivit värre.

ROLAND: Bor kvar med Sigrid och Per. Mer än så får man inte veta tycker jag.

MARKUS: Va misstänkt för att ha våldtagit Liv, men blev frisläppt. Många tankar sattes i spinn och när han nu i sista avsnittet gav Kim den där blicken då han såg att Kim va fri va hemsk. förstog jag och när han låste dörren om sig och Natalie va jag HELT säker. Hemskt men då han gjort en sån sak så ska han sitta där han sitter - i en välförtjänt cell!

DENNIS: Fortfarande präst.. Finns väl inte så mycket att säga om det.

KATARINA: Har varit en häxa i mina ögon. Riktigt elak. Det slutade med att hon hamnade på psyket, rätt tragiskt men jag gillar att hon inte ville ha sin dotter och att Rasmus fick ta över helt!

HÄSTEN: Ja, va säger man. Odödlig... Och skulle som sagt sitta i en cell istället för Tony.

Jag kommer absolut sakna Andra Avenyn och hoppas dom sänder en repris rätt snart. Är grymt sugen på säsong 1 igen!


Fotoklubbsmöte

Idag har huvudet sprängts i bitar hela dagen och jag har varit galet trött. Jobbigt!
Va och köpte en burk lasyr eller nåt så imorgon ska jag försöka måla mina 3 äppellådor som jag har som hylla. Får se om jag orkar bara, ska jobba typ 7.00-15.15. Två pass och det första är städ. Såå tråkigt men det är pengar och bara denna veckan. Sen dagis och det är kul.. Måste åka 6.30 för att hinna dit då det ligger en bit ut på landet. Och det pratades på snö under natten. *suck*

Ikväll va jag på möte med Fotoklubben, första gången. Dom skulle va ute så jag tänkte att det va ett bra första tillfälle, vi va dock inne hela tiden. Inte det roligaste jag varit med om men ska ge det en chans. :)

Phu, va tidigt jag måste upp imorgon. Funderar på att strunta i att duscha på morgonen så kan jag sova en snutt extra och ta duschen innan nästa jobb istället. Låter frestande måste jag säga. :P
Men nu ska jag iaf dra mig från datorn och sen inta sängen om en stund.

En lördag med shopping och mys

Idag va det en riktig innedag med först T-fors shoppingcenter, där fick jag mig ett par byxor och armband. :D
Hemma väntade mamma otåligt och jag hann knappt hem innan vi åkte till bror och hans fina. En trottsig dam han har men oj sicken goding. Världens finaste! <3
Dom hade en extra liten hunddam som saknade sin husse och matte, gick och pep mest hela tiden. Och hade gjort hela natten. Stackars liten.

Har dock varit ute en snabbis idag, gick upp i skogen till elljusspåret. Grannen hade hört nåt i natt där uppe och idag satte det plastband där. Hittade marchaller också så jag har ingen aning om va som kan tänkas ha pågått där uppe. Lovade att gå och kolla så fick ju göra det.

Nu ska jag leta fram min bok och läsa några rader. Snart slut på den nu och det är spännande. :D

RIX FM Festival 2010

Äntligen har sidan för RIX FM Festival 2010 kommit igång och jag har hittat lite artister som jag hoppas kommer till Karlstad 22 juli. Eller Göteborg 15 augusti som jag har som reservplan!
Det är bara Andreas Johnson som jag lyssnar på i vanliga fall men skulle inte ha nåt emot att se resten på scen heller. Andres Fernette är ett måste till Karlstad iaf och jag hoppas ju då mest på Andreas.

  
  

Anders, Andreas och Ola är dom jag sett live förut, dom andra är nya för min del och jag hoppas på att få se nån av dom iaf.. Fast kommer Andreas så är jag som sagt rätt nöjd, om inte så får jag se honom i september. :)

RSS 2.0