Allvarligt snack..

Nu ska vi prata om dom tre snubbarna i frack som tog hem fjärde platsen i årets Melodifestival med sin Baby Goodbye. Ni vet dom där två brunetterna Erik Segerstedt och Mattias Andréasson och den alldeles speciella blondinen Danny Saucedo.. Pratar naturligtvis om EMD, bandet som dom många numer vet vilka dom är.


EMD lever på sina fans och som tur är har dom många av den varan. Två av dom är Maria och Stina. Dom har en blogg, en väldigt bra blogg som handlar om Erik, Mattias och Dannys liv både utanför och på scenen.
Där finns det mesta att läsa, videos att kolla och klipp att lyssna på.
Läser man deras blogg så saknar man inget och håller sig uppdaterad till max. Jag själv kollar deras blogg minst en gång om dagen och ofta finns där nåt nytt. Finns inga nya nyheter så kan det istället komma en gammal intervju, där det tex står att dom aldrig skulle tänka sig att ställa upp i Melodifestivalen. Och vi vet ju alla hur det gick!

Bloggen har nämnts flera gånger på EMDs officiella hemsida och då är det ingen dålig blogg. Hade det varit det så hade Ninath aldrig tagit upp den så som hon gjort. Så om ni är smarta så ta en titt, ni kommer garanterat få nån info uppdaterad - http://emdtour.blogg.se
Adressen är enkel att komma ihåg, så enkel att jag tom skrivit den istället för den officiella sidans adress och helt enkelt kommit "fel".



Kommentarer
Postat av: Mikaela

våra underbara gossar ...såå söta dom va igår :D <33 till erik

2009-08-31 @ 21:17:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0